- Reaksiyon puanı
- 169
fiyatı nekadar olacak burda acaba
Neden iphone atılıyor çekmeceye bu düşmanlık neden?
Uzun zaman android kullandım. Birkaç aydır iphone 5 kullanıyorum. Bundan sonrada ios dan vazgeçmem.
Madem siz böyle başlık atıyorsunuz bende şöyle diyeyim;
İphone 5 alamayanlara kapak olsun ios sana tüm telefonlar feda olsun.![]()
Bu detayı bilmiyordum. (ofiste video izlememiz engelleniyor) Sizden ricam yakın zamanda android kullanmaya başlayan Hakkı Bey'in ios a dönüşü olduğunda/olursa beni bilgilendirmeniz. Ben geri dönüş yaşayacağını düşünüyorum açıkcasıSizi alıntıladım ama lafım sadece size değil, diğer iPhone'u savunma amaçlı yazan arkadaşlara da. Bu haberi hazırlayan Hakkı Bey'in çekmecesinde bütün iPhone serisinin yattığını ve çok uzun zaman iPhone'dan kesinlikle vazgeçmediğini bilmenizi isterim. Kendisi yakın zamanda Android kullanmaya başladı, iPhone'dan vazgeçen bir kullanıcı.
Kişisel görüşüme gelecek olursak, HTC'nin ipinin çekilmesinin yakın olduğunu düşünüyordum. Sanırım bu telefon işleri değiştirecek.![]()
Valla bence çok abartmışsın nereye baksan android haberleri hangi fuara tek. kongrelerine bakın hepsine android damga vuruyor yani olmayan şeylerden nasıl haber yapabilir ki site bu söylediğinizi donanımhaberde de tartıştılar yok sitenin adı telefonhaer olsun diyeNerede o Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi? Nerede o tarafsız habercilik?
Haber kalitenizi yavaş yavaş düşürüyorsunuz. Çoğu editörünüzün yazdığı makaleler, yaptığı haberler de bu sitenin ne kadar taraflı olduğunun kanıtı gibi.
Şu anki Shiftdelete.Net, benim ilk üye olduğum zamanki Shiftdelete.Net değil..
Siteye girip bu tür haberleri okuduktan sonra diyorum ki; "Girmem bir daha bu siteye". Ama vicdanım da rahat etmiyor açıkçası. Kendi kendime; "Ul*n Shiftdelete.Net bu, diğer siteler gibi taraflı değil ki, bir kaç haberle bu sonuca varılmaz ki, girip bakmayayım" diyorum, giriyorum okuyorum haberleri. Ama görüyorum ki Shiftdelete.Net'te yavaş yavaş o taraflı sitelere dönüşüyor. O bir kaç haber, "bir yığın haber" haline geliyor inceden inceye. Çok acı bir görüntü bu..
Burada ki bir çok insanı taraflı bir site olduğunuza o kadar inandırdınız ki artık, forumun adını "Android Forum" yapsanız hiç birisinin şaşırmayacağına adım gibi eminim.
Ha.. Güzel haberler yok mu? Elbette var. Hatta çoğu teknoloji haberi ilk olarak sizden çıkıyor ve benim gibi herkes ne kadar büyük bir site olduğunuzu biliyor. Ama bu değerinizi, bu kalitenizi bu tür haberler ile, makaleler ile gittikçe aşağıya çekiyorsunuz. Son derece emek harcanmış böyle bir haberi, taraflı ve saçma bir başlık ile doğrusunu söylemek gerekirse berbat ettiniz.
Elbette bu forumda Android'te olacak iOS'ta.. Elbette her ikisi ile de haber yapacaksınız, fakat bu siteye öyle bir okuyucu kitlesi çektiniz ki, o okuyucu kitlesi gelip bu yazıma; "Beğenmiyorsan girme kardeşim siteye!" diyip, konuyu bir şekilde yine Android'e çekecekler, çekmeyi başaracaklar.
Daha yazacak çok şey var ama vaktim yok. Bu kadar işimin içinde "Bakayım SDN'ye yeni ne var" diye düşünerek girip bakayım dedim ama şu an bu yazıyı yazıyorum. Neyse...
Sitede ki tüm üyelerin ve site çalışanlarının tarafsız bir bilgi paylaşımına dahil olması dileği ile(Eğer böyle bir şey mümkünse tabii)...
Hoşçakalın,
İyi çalışmalar.
Bir Android fanı olarak söyleyebilirim ki herhangi bir HTC cihazı için iPhone'umu çekmeceye atmazdım. Bütün modelleri böyle şaşalı çıkarıyorlar 1-2 ay sonra bütün havaları sönüyor (bkz: HTC Sensation vs Galaxy S2 - HTC One X vs Galaxy S3). Adamlar telefonu tanıtacağız diye uğraşıyor, eski HTC kullanıcıları X cihaz için güncelleme ne zaman gelecek diye soruyor (rakip sitede gördüm, ismini yazmayacağım). Bir de 2000 liradan fiyat biçiliyor...
Hayır güncelleme öncesi hangi işlemi yapamadın da güncelleme diye tutturuyosun
Bir haber böyle çarçur edilebilir... O kadar emek harcanmış ama her hali ile ne kadar yanlı olduğu belli... "iPhone'u çekmeceye atabilirsiniz" ne demek? nerede tarafsız habercilik... Siz haberinizi yapın, biz atıp atmayacağımıza karar veririz zaten... yemek kadar o yemeğin sunumu da önemlidir...
Hayret HTC ilk kez ele göze hoş gelen bir model çıkartmış..