Htc one x plus mi ? Iphone 5 mi? Note 2 mi? Veya önereceğiniz bir başka telefon ?

hrnaksy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Xperia Z, şu an en iyi telefon bu :)
nerde satılıyor Sony xperia z bir yardımcı olursan

Evet arkadaşlar aslında kafamda birkaç şey şekillendi fakat hala aklımda soru işaretleri var :)
İphone'un 4 inçlik ekranı yeterli mi ? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum :)
Note 2 de kasma sorunları oluyor mu ?
Yeni nesil telefonlar geliyor onları da beklemeli aslında büyük bir ihtimal bekleyeceğim..
iphone 5 hiç tavsiye etmem fabrikasyon hatalı ürün siyah rengi cercevede soyulmalar oluyor,%70 80 nindede arka flash kısmında arama geldiginde titremeden kaynaklı ses var.

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Video, oyun, film izlemek ve oynamak için Ekran boyutlrı nedeniyle Note II.
Film izlemek için boyut olarak Note II derim ancak film kalitesi olarak One X+ diyorum.
Müzik performansı olarak kesinlikle One X+.
Oyun performansı One X+ ve Iphone 5 arasında kaldım ancak duyduğuma göre (sende duymuşdun :) ) One X+ Gameloft'un bazı oyunlarında sorun çıkarıyor.
Android'e önem veriyorsan kesinlikle One X+

Sen sistemsel özellik olarak saydığın için bunlar ancak fiziksel olarakta telefon almalısın.
Note II Iphone 5 ve One X+'ya göre dayanıksız diye düşünüyorum.
HTC bana göre her zaman en iyi telefon parçalarını kullanır, kolay kolay bozulmaz.
Kırılma, çizilme, parçalanmalara göre aralarında en dayanıklı telefon Iphone 5 (bana göre)

[Ama tabikide en dayanıklık telefon 3310 <3<3<3 :D]

Eyer büyüklük sorun olmayacaksa Note II derim ben.

kiyas.la sitesinden kıyaslıyabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle katılıyorum bende bir htc one x kullanıcısıyım ki ısınma olayı aşırı olmuyor bugün bir s3 veya iphone da da ısın ma görülüyor ayrı olarak da kasma veya zorlanma olmuyor gayet iyi bir telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba. ben de almak istiyorum one x plus ama bulamadım hiçbiryerde yok. ben istanbuldayım siz nereden aldınız acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one x plus tek kelimeyle mükemmel. evet ısınıyor ama hangi telefon ısınmıyor ki... ve de aylardır ısınmasının bir zararını görmedim hatta kışın onunda faydası oluyor :-)