Htc one x plus mi ? Iphone 5 mi? Note 2 mi? Veya önereceğiniz bir başka telefon ?

RedQueen

Asistan
Katılım
11 Aralık 2012
Mesajlar
376
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Şu anda elimde HTC One X Plus var arkadaşlar. iPhone 5 de var ama beni o kadar heyecanlandırmıyor.

Sadece Note 2 ile kıyaslandığında bir şey diyebilirim. Eğer "Samsung Galaxy Not 2 benim için çok büyük değil" derseniz o zaman benim önerim Samsung ama eğer büyük gelirse kesinlikle HTC One X+ alın derim.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.. Size Htc Deluxe Türkiye'ye gelecek mi sizce ? Bilgi sahibi iseniz cevabınızı bekliyorum..

note 2 sahibi olarak kesinlikle al diyeceğim bir telefon ama gidip bir incelemelisin karar vermeden önce boyutlarına elindeyken bakmalısın

Teşekkürler.. Peki Note 2 de Multiwiew özelliği sizce işe yara bir özellik mi ? Kullanım çokluğu ya da azlığı hakkında beni biraz bilgilendirirmisiniz ?
 

Etika Rap

Öğrenci
Katılım
16 Ocak 2011
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bende bayadır araştırıyorum ve one x plus alcam bu pazar. Neden dersen. Note 2 yi ekranı büyük diye eledim. Diğerlerine kıyaslada. Htc malzeme kalitesi, kamera, ses, sense ara yüzü vb. Olaylarda her türlü ip5 ide s3 üde geçiyor. Artı one x plus ın yanında avea urbeats kulaklık veriyo sırf bu kulaklık 200 tl değerinde.
 

Genero

Profesör
Katılım
11 Haziran 2009
Mesajlar
2,011
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.. Size Htc Deluxe Türkiye'ye gelecek mi sizce ? Bilgi sahibi iseniz cevabınızı bekliyorum..



Teşekkürler.. Peki Note 2 de Multiwiew özelliği sizce işe yara bir özellik mi ? Kullanım çokluğu ya da azlığı hakkında beni biraz bilgilendirirmisiniz ?

aslında telefonu sık kullanan biri isen çok işe yarıyor diyebilirim.internette birşeye bakarken bir mesaj geliyor bakması kolay oluyor bir mail geliyor bakması kolay oluyor yada bir yerden bakıp başka bir yere yazı yazarken internetten maile vs. çok büyük kullanım avantajı sağlıyor.

kullanım çokluğu derken multiwiew in kullanım çokluğundan bahsediyorsan dediğim gibi özellikle herşeyin üst üste geldiği zamanlarda çok büyük işe yarıyor =)
tabi bence note 2 nin en büyük özelliklerinden biri kullanıcı ön planlı olması ben sürekli yolda olduğum için trafikte mesaj yazacağım zaman sesli komut ile sesimi algılayarak mesaj yazdırabiliyorum.s-pen yazım ve çizim konusunda çok başarılı en kötü yazıyı bile doğru biçimde çevirip yazım yapabiliyor.tabi bide akümüz var =) rahat 3 gün gidiyor benim kullanımımda ki çok kullanırım. Takıldığın yada merak ettiğin birşey varsa yardımcı olabilirim.. Boyutlarınada takılma bence en küçük cebe bile giriyor
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyunlarda niye kasssın :D bi arkadaşınızda varda one x plus deneyin efectlere bakın s 3 ten güzel babamda s3 bnde one x plus var ikisinide kendime almıştım s 3ü beğenmediğim için babama verdim one + plus derim :D saatlerce oyun oynayınca ısınıo buda normal bnce :D
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Usta müzik dınlemek ıstıorsan oyunu daha kapsamlı ve gorsellık acısından ıyı bır sekılde gormek ıstıorsan htc one x+ alıcaksın ekranı kaltesı bakımından hıc bı telefon yanına yaklasamaz 1gm ram 4cekırdek 1.7hgz le bır telefonun bellı bır sure sonra ısınmaması hayal falan saten neyın derdınde bu mıllet anlamıyorum fılım ızleme bakımından note 2 tercıh edebılırsın fakat telefon kafam kadar ben anlamıs degılım bu note 2 yı neden almak ıstensın
androıd ıslemcı ios6 nın yanına yaklasamaz ama iphone bıraz gerılerde kalmaya basladı dıkakt cekersen s3 note2 htc one x de oynuyacagın oyunlar %90 95 aynı saten note genıslık bakımından ıyıdır kabul fakat perofrmasn ve goruntu kalıtesı bakımından htc one x+ ıdeal dıorum
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bak arkadaşım o telefonu alacağın için 3 ay toplam 1.000 saat çalışan insanlar var 2-3 oyun oynamak için o para verilmez 1 saat gitmez şarjı alacaksın masanın üstünde duracak 4.500 TL araba var bu kadar tüketim çılgını olmayın
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
KESİNLİKLE HTC iphone5 ekranının veya note 2 ekranının daha i oldugu söyleyenlen ar ama inanma bütün yabancı karşılaştırma videolarında herkes htc den söz ediyor yurt dışından alabilirsen droıd dna al derim ama sen bilirsin one x plus ta iyi dna kadar ama samsung veya apple alma sakın hayatının hatası htc den şaşma :thumbup:
 

Mat35

Asistan
Katılım
18 Kasım 2012
Mesajlar
275
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
Oyun, film izleme gibi kriterler öncelikli ise Note2

Bana göre bunların hiçbirinde iyi ses kalitesi yok (müzik dinleme açısından)

Eğer müzik kulağınız çok iyi ise gidin bir tanede MP3 çalar alın iyi bir kulaklıkla beraber.

Önceki sayfada denildiği gibi beats audio öyle matah bir şey değil, hTC telefonumuz var iyi bir kulaklık ve iyi bir müzik oynatıcı marketden indirmesek kendi orjinal hali ile kötü müzik çalıyor.
 

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Katılım
2 Haziran 2005
Mesajlar
13,885
Reaksiyon puanı
2,170
Puanları
3,358
Sony Xperia Z cidden sağlam. Ama HTC'nin de Şubatta bir duyurusu olacak. Onu da beklemek lazım :D
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC One X Plus almayı düşünüyorum fakat kafamı karıştıranlar çıktı. Bir arkadaşım HTC One X kullanıyor ve mesaj yazarken bazen kastığını söyle One X Plus'ta böyle birşey var mı acaba yardımcı olabilirmisiniz lütfen. Sizden bir tavsiye istiyorum zahmet olmaz ise kararsız kaldım Iphone5 mi One X Plus mı?
 

thekillingroad

Profesör
Katılım
10 Eylül 2012
Mesajlar
1,510
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
Şu sınıfta telefonların mesaj yazmak gibi bir işlem sırasında kastığına inanabiliyor musunuz gerçekten?
Böyle abidik gubidik şeylere inanmayın. Vardır onun telefonunda yazılımında başka bir problem. S3'teki rehber açılması da, anca böyle onlarca yüzlerde kişiden duyduğunuz zaman acaba olur mu diye düşünmeye başlayın. O duruma gelene kadar fasa fiso..
 

RedQueen

Asistan
Katılım
11 Aralık 2012
Mesajlar
376
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
X Peria Z 'de olabilir. Htc M7'de olabilir.

Qualcomm ' un çıkardığı 800 Processor işlemciler telefonlar da mı kullanılacak yoksa tabletler de mi ?

Arkadaşlar bu arada dün gittim İphone 5 inceledim gayet şık bir telefon beğendim. Oradaki yetkili Note 2 verdi elime birde buna bak dedi baktım ve elime oturdu güzeldi o da. Android mi İos mu sorusu önemli benim için burada.

Fakat yeni çıkan telefonları da beklemek mantıklı gibi..
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şu an iphone 3gs kullanıyorum ama ben de aynen senin gibi ikilemde kaldım. Büyük tesadüf. Ama ben kararımı one x+ dan yana kullanacağım dostum.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende anlamadım arkadaşlar iponhe 5 mi alsam htc one x plus mu alsam banada yardım cı olurmusunuz lütfen sonra keşke demek istemiyorum şimdiden ilginize tşklşer..:thumbdown:
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu ikili arasında kararsız kalan çok herhalde :) aynı yardımı sizlerden bende istiyorum, One X+'sın yanında 250TL değerinde beats audio kulaklık veriyorlarmış.
 

hükümsahibi

Öğrenci
Katılım
3 Mayıs 2012
Mesajlar
54
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Note 2 kullanıcısıyım alınca göreceksin ki note 2 ve diğerleri diye ayırmaya başlayacaksın. hepsinden öte zaten 2 gb ile birkaç adım önde olan bir telefon. düşünmene bile gerek yok açıkçası. hiçbir şekilde pişman olmayacaksın. kalemden bahsemtiyorum bile çünkü çok seveceksin :)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sakın htc one x+ alma sony xperia z çıkıyor az bekle kardeşim :)
 

1e1

Öğrenci
Katılım
16 Aralık 2008
Mesajlar
35
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
dostum bende aylardır tlf araştırması yapıyorum.ilk önce "o çıkıyor bekle,bu çıkıyor bekle" goygoyuna gelme çünkü bekleye bekleye ömrün çürür kapitalist düzende yaşıyoruz xperia z çıktıktan 1 ay sonra başka biri über bi cihaz daha çıkaracak onu bekliycen....sonu yok beklemenin.

ben htc one x inceledim (plus dan tasarım olarak farkı yok bildiğin gibi) başta kasa kalitesi olarak tüm samsung cihazlarını çöpe gönderiyor,uzun vaade de kasada kalite arıyor insan,samsung cihazlarının arka kapaklarının kamera kısımlarında belli bir süre sonra çatlamalar oluyor,can sıkar.

htc sense arayüzü androidler arasında en iyisi xperia arayüzüde en kötüsü.

bazı arkadaşlar htc android dna faln demiş full hd 2gb ram vs. vs. bu cihazları inceleyen yabancı abilerimiz sarjlarının çabuk tükendiğini (burns fastes) yazmış.

bence,android alacaksan htc al , en idealide one x +.ben yurtdışından gelen cihazlardan alacam 1 haftaya kadar.

iphone 5 ise bütce meselesi.yani 2200tl verecek cesaretim ve param olsa iphone ciddi ciddi düşünürdüm,düşünürdüm çünkü tasarımı çok kötü.

kolay gelsin.

edit:ısınma problemi hakkındaysa örnek vereyim.arkadaşımda iphone 4s var biraz uzun süre oyun oynadım bi kaç uygulamayla uğraştım telefonun yan metal kısımları tutulmayacak hale geldi neredeyse sıcaklıktan abartmıyorum.hepsinde var ısınma,htc nin kasa polikarbon olduğu için bu ısı hissetmesini minimuma indireceğini düşünüyorum.
 

Utku92

Dekan
Katılım
30 Haziran 2012
Mesajlar
5,335
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
3,822
Puanları
1,358
Yaş
33
Benim önereceğim telefon iPhone 5 olurdu. Sizin saydığınız seçeneklerin hepsine uygun ekranı zaten çok iyi ses performansı süper earpodslar harika ses veriyor, Oyunları'da çok hızlı çalıştırıyor ve menü geçişleri falanda çok hızlı ayrıca çok hafif elinde hissetmiyorsunuz bile :)
 

Regionella

Profesör
Katılım
9 Aralık 2006
Mesajlar
1,572
Reaksiyon puanı
7
Puanları
218
Sony xperia z şu an özellik olarak en iyisi. note II kategori dışı tabi.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
dün gittim iphone5 i inceledim benim hoşuma gitmedi şahsen ve htc one x plus aldım yanında dr dre kulaklık verdiler, cihaz cidden harika müzik keyfi harika bir iki oyun yükledm pek oynamam ama hoşuma gitti, kullanımıda çok kolay
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sony xperia z şu an özellik olarak en iyisi. note II kategori dışı tabi.

Aslında konu cok fazla uzamıs sanırım. Arkadasın note 2 yı kategori dısında tutması herseyi acıklıyor, ki 4x 1,6 işlemciyle 2 gb ram yanyana gelince bana htc one x plus lı arkadasım gelipte note 2 den daha verimli oyun oynadıgını söylemesin :) htc yi kötülemiyorum ama telefon alacak arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim lütfen. Suan note 2 kullanıcısıyım aktif olarak film, oyun, müzik vs herseyi kullanıyorum, izlenimlerime gelince müzik kalitesi digerlerine göre kötü lakin diger bütün seçeneklerde note 2 derim :)
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi note 2 tam bir harikalik abidesi kesinlikle tavsiyemdir 2 aydir kullaniyorum aradabir babamin ip5 ile degistiriyoruz ip5 e o parayi vermeye degmez oyun oynamak ve muzik dinlemek harika ..
kesin tavsiyem note 2 dir..
 

promidal

Profesör
Katılım
18 Ekim 2011
Mesajlar
1,105
Reaksiyon puanı
11
Puanları
218
-donanım gücü tek başına herşeyi ifade etmez. bence ios işletim sisteminin bazı üstünlükleri var. 1. si daha düşük donanımla daha yüksek performans almanı sağlar. aynı güçteki donanımla bile 2 kata kadar daha iyi performans alırsın.
-ikincisi genellikle oyunlar ve programlar ilk önce ios için yazılır, sonra birçoğu android için baştan yazmak yerine port ederler. bu durumda androiddeki oyunlar ios deki gibi sorunsuz çalışmaz.
-bir iphone ile diğer cihazları kıyaslamak çok doğru değildir. örneğin mercedes c180 ile ford mondeoyu kıyaslarsanız donanım ve özellik olarak mondeo daha iyidir ama bu mondeonun gerçekten de mercedes c180 den daha kaliteli ve daha iyi bir araba olduğunu göstermez.
 

LeoNScooT

Asistan
Katılım
9 Şubat 2012
Mesajlar
243
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
iphone'dan note 2'ye geçtim telefon o kadar akıcı ve güzelki iphone'u aldığıma bin pişman oldum ios o kadar kısıtlı ki artık iphone görünce midem bulanıyor.
Bence note 2 al derim keşfedemediğim o kadar çok şey var ki telefona resmen aşık oldum ve android'te bir başka.
Samsung'ta eskisi gibi değil sürekli yazılımda yenilikler yapıyor
 

RedQueen

Asistan
Katılım
11 Aralık 2012
Mesajlar
376
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Evet arkadaşlar aslında kafamda birkaç şey şekillendi fakat hala aklımda soru işaretleri var :)
İphone'un 4 inçlik ekranı yeterli mi ? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum :)
Note 2 de kasma sorunları oluyor mu ?
Yeni nesil telefonlar geliyor onları da beklemeli aslında büyük bir ihtimal bekleyeceğim..
 
Üst