HTC one x kendi kendine ısındı

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bugün öğlen uyuyordum oda biraz sıcaktı telefonumu yanıma koymuştum bir saat filan uyudum uyandığımda inanamadım telefonum ateş gibi klimanın önünde soğuttum ama ses tuşları biraz gevşemiş telefon elimde patlıycak diye korkuyorum garantisidde yok :(

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Pili çıkar ve bir müddet bekle.
Pek sanmıyorum ama açık olan uygulamalara bir göz at. Sürekli çalışıyor olabilecek olan var mı?

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
yardımın için teşkler ama one x batartyası çıkmıyo yani açılmıyo. telefon kendi kendine kapandı ve açılmıyoo napcaam :'(

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Pili çıkar ve bir müddet bekle.
Pek sanmıyorum ama açık olan uygulamalara bir göz at. Sürekli çalışıyor olabilecek olan var mı?

Htc One x İn Pili Cıkmaz Buz dolabının Dondurucu Bolumune 5 dakika koy sogusun bıraz sonra bıdahada sıcak ortamda bırakma telefonu.

Garantisi nasıl olmaz oyle bı telefonun anlamıyorum !

Soğuyunca acılır dıye dusunuyorum 5 10 dakıka boyunca sogutucuda bırak cıkardıktan sonra 1 dakıka 2 dakıka bekle power a bas....

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
teşkler telefonum yurd dışından geldi türkiye garantisi yok

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Uluslar arası garantı sı varmı dıye bı bak yınede sen ... Sen getırdıysen kutu ıcınden cıkanlara baskası getırdıyse yone kutu ıcıne bak veya ona sor getırene yani .... haber et bıze 5 10 dk sonra acıldımı dıye

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
buz dolabına filan koyma ani sıcaklık düşüşü daha beter yapar telefonu vantilatör klima filan tut

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
buz dolabına filan koyma ani sıcaklık düşüşü daha beter yapar telefonu vantilatör klima filan tut
Parcalar su an asırı sıcak 5 dk buzdolabına koyarsa o kadar sogumaz sadece sıcaklıgı alır 10 15 derece dusurur cıkardıkdan sonra da 2 dakıka beklerse normal sıcaklıgına gelır ve acılır dıye dusunuyorum

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
sordum garantisi yokmuş klimaya tuttum biraz soğudu şarja taktım şarjda almıyo

exoss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapat telefonu yarım saat bekle sıkıntı fln kalmaz

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
telefon zaten kendi kendine kapandı ve açılmıyoo

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Elektronik cihazları buzdolabına koyarsanız parçalar hemden etkilenebilir.

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
daha bir ay oldu alalı root bile yapmamıştım daha :/

açılmadı şarda almıyor.

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
daha bir ay oldu alalı root bile yapmamıştım daha :/

açılmadı şarda almıyor.
geçmiş olsun kardeşim üzüldüm inan o kadar para vermişsin :(.
servise filan ver ücet karşıllığı yaparlar ama inşallah büyük bi arızası yoktur

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sanırım doğu ülkesinden aldığınız için garanti dışı diğer türlü ab ülkelerinde satılan ürünler Tr de garantisi geçiyor :) büyük bir ihtimal donanımsal bir sorun vardı. Normal de bile yeterince ısınan bir cihaz çünkü . Değiştirmemdeki en büyük etkenlerden biriydi.

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
telefon açıldı kapandığında batarya yarıdaydı şarja taktım kırmızı led ışığı yanıp sönüyordu bataryada hiç şarj kalmamıştı

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
pil kullanımına girsene i pili tüketen neymiş bir bak

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
ekran %54 işletim sistemi %20 geri kalanıda uygulamalar

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Telefonun fazla ısınması genelde ücretsiz ve küçük firmaların yaptığı uygulamalar yüzünden oluyor.

Eğer telefonu fabrika ayarlarına alıp video falan izlerseniz ısınması çok zaman alıyor.
Ama bir tane ücretsiz uygulama yükleyin (demo) ne açarsanız açın çabuk ısınıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes bendede desire x var aynı sorn bende de oldu telefonn acılmaması bataryadan yenısını takıyrum yıne bıtırıyo hemen ısınmaaktan heralde sen bı cozum bulduysan bı donersın yaa

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Açılmayacak kadar ısınabilen bir telefon görmedim, normal yollardan.
Bir kere ben denemek için otelde kıyrıtık saten çakması (hava almasını iyice zorlaştıran) örtünün üzerine bırakıp WiFi Tethering'i açıp laptoptan telefonun internetini kullanmıştım.
45dk sonra baktım, korkutacak kadar ısınmıştı, servis menüsü pilin 56c olduğunu gösteriyordu. Telefon canavar gibi çalışmaya devam ediyor.

Hiç bir uygulamanın falan da telefonu bozacak kadar ısıtabileceğini sanmıyorum. İnsanların "ay çok ısınıyoo" demesi dışında ısınmaların bir problem çıkardığını görmedim.

Bozdolabına, hele buzluğa koymak ise ısınmış olsun olmasın bir telefona yapılabilecek en gaddarca hareketlerden biridir.