Htc One X Galaxy S3'ü ezdi mi?

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba, htc one x kullanan arkadaşım telefonu satıp s3 almış ve çok pişman olduğunu söylüyor. Mesela htc one x de sistem boştayken arka plan da herhangi bir program çalışmazken ram kullanımı 500 mb s3 de 700 küsürlerde burada ezici bir üstünlük var. Bende s3 kullanıcısıyım fakat birden fazla uygulama açtığımız zaman s3 kasacak one x yoluna devam edecek öyle değilmi?

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum bugün denedik. s3 de 1 gb ram var arka planda açık olan tüm programları kapatınca dahi ram 250 mb civarında dene istersen

Reaksiyon puanı
2,148
Sıfır olmasını mı bekliyorsun anlamadım ki :) 400~500 arası boştayken 700 ne ya uçtunuz iyice.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s3 de görev yöneticisinden rame gelip belleği sil diyince ordaki ram kullanımı azalıyor. belleği silince ne oluor bilen varmı? yüklediğimiz uygulamalar felanmı silinior acaba?

Reaksiyon puanı
2,148
Bakıp söylüyorum zaten, ben bugüne kadar uygulamalar açtığımda bile 700 gördüğümü hatırlamıyorum.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Malesef android ram canavarı. Hiçbir uygulama yüklemeden dahi 250-300 mb ram gidiyor. E haliyle uygulamasızda kullanamayız o zamanda malesef aradaşın dediği gibi 600-700 uçuyor ram.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
yahu bence biraz paranoya :) bir zamanlar ekran kartı bellek miktarları vardı. insanları az kazıklamadılar onlarla. bu misal. bellek doğru yönetildikten sonra bence hiç bir sıkıntı yok. bir zamanlar ben de kafama çok takıyordum bu ram olayını. haa hala bazen takılmalar oluyor ama kesinlikle öyle rahatsız edici bir şey değil zaten her zaman da değil takılmalar. doğru yazılmış uygulama ile takılma falan da olmaz.

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bikere ram denen zıkkımın ssd den bile 20-30 kat daha hızlı olduğunu gözönüne alırsak, neden koskoca samsung gidip daha yavaş olan parçasını kullansın?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
uygulamalar kapalıyken 500 civarı açıkken 700-750'yi rahat vuruyor benim. iPhone almayan aklıma çomak sokayım. widget'lar 1 dakikaya yakın zamanda açılıyor. yazdığım kelimeyi 3-4 saniye sonra okuyabiliyorum. klavyenin açılmadığı zamanlar oluyor. bazen internet kesiliyor yeniden başlatmadan gelmiyor. Samsung yenilik ekliyor sorunları artıyor. Apple yıllardır nerdeyse aynı gitse de yanlışsız gidiyor. Yazık Samsung'a verilen paraya. (KİN DOLDUM)