İphone bitti birde Htc sevgisi başladı.
Note 2 al büyüklüğü sorun yaratmıyorsa ama S3'de alabilirsin çok iyi bir cihaz,şahsen S3'ü elime alınca bırakmak istemiyor insan en kısa zamanda alacağım.
Yada S4'ü bekle.![]()
htc one xplus ı bende 1900 veya 1800 arasında beklıyorum abı o telefona veririm parayı
abı s3 sıkıntılı dedıler gözümü korkuttular bir sürü sorunu varmış ??:scared:
Sıkıntısı yok JB güncellemesinide aldı.
Kullanmadan etmeden araştırmadan nerden biliyorlar acaba?
Sorunu olsa bile giderilir.
JB update'i ile biraz sorunlar baş gösterdi. Samsung önce yayınladım demek için %100 bitmemiş bir JB update'i verdi, o nedenle sıkıntı kaçınılmaz oldu. Bu yazdığım herkes sorun yaşayacak demek değil elbette. O nedenle kendizini ya da sorun yaşamayan kişileri örnek almayın. Yurtdışı forumlarda arka arkaya bildirilen sorunlar varsa, sorun var demektir.
Bir de S3'ün kasısının yanlardan çatlama problemi var durduk yere darbe almadan, ancak bunun olma sıklığı veya kaç kişide olduğuyla ilgili net bir bilgim yok, fazla araştırmadım. Yine de bunlar S3 alma sakın denilecek şeyler değil. Sadece birer bilgi cihazla ilgili.
Bir de HTC severler 2005'ten beri var zaten.Benim dikkatimi daha çok fanboyların yerini alan samsung fanları çekiyor.
![]()
Güncellemeler gelecektir yeni bir güncelleme geleceğini zaten duyurdu benimki fanlık değil sadece Samsung sevgisidir,buda hep Samsung kullandığım içindir.
Türkiye piyasasınada en çok önemi Samsung vermektedir.
Samsung
[MENTION=284442]MertKARA[/MENTION] 100tl'nin peşinde misin? =)
[MENTION=296809]emroza44[/MENTION] o dediğin Samsung'da olur. iPhone 5 yaklaştıkça insanları çekmek için düşürdükçe düşürüyor, Samsung yapabilir bunu, HTC yapmaz da yapamaz da. İkinci eli ucuzlar ayrı konu ama sıfırda olmaz.
Bak S3 ne zaman çıktı, ONe X'den sonra çıktı, 1300TL'ye geldi.
One X daha eski, hala 1700TL altı görmedim ben KVKlı cihaz, o da bir kaç yerde sadece, onun dışında yine 1800 falan.
Samsung cok buyuk bir firma htc ile karsilastirildigi zaman. Fiyat dusurmesi samsungun kapasitesini gosteriyor. Yani kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali. Adam 30 milyon s3 satmis. Daha ne olsun olur boyle seyler. Htc kac tane one x satilmayinca uretim kapasitesini en asagi dusurdu. Satilmayan cihazin fiyatini dusurse masrafini kurtaramaz zaten