Htc One X + / Samsung Galaxy S3

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İphone bitti birde Htc sevgisi başladı.:D

Note 2 al büyüklüğü sorun yaratmıyorsa ama S3'de alabilirsin çok iyi bir cihaz,şahsen S3'ü elime alınca bırakmak istemiyor insan en kısa zamanda alacağım.

Yada S4'ü bekle.:D

biology

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one xplus ı bende 1900 veya 1800 arasında beklıyorum abı o telefona veririm parayı :)

İphone bitti birde Htc sevgisi başladı.:D

Note 2 al büyüklüğü sorun yaratmıyorsa ama S3'de alabilirsin çok iyi bir cihaz,şahsen S3'ü elime alınca bırakmak istemiyor insan en kısa zamanda alacağım.

Yada S4'ü bekle.:D

abı s3 sıkıntılı dedıler gözümü korkuttular bir sürü sorunu varmış ??:scared:

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
htc one xplus ı bende 1900 veya 1800 arasında beklıyorum abı o telefona veririm parayı :)

abı s3 sıkıntılı dedıler gözümü korkuttular bir sürü sorunu varmış ??:scared:

Sıkıntısı yok JB güncellemesinide aldı.

Kullanmadan etmeden araştırmadan nerden biliyorlar acaba?

Sorunu olsa bile giderilir.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sıkıntısı yok JB güncellemesinide aldı.
Kullanmadan etmeden araştırmadan nerden biliyorlar acaba?
Sorunu olsa bile giderilir.

JB update'i ile biraz sorunlar baş gösterdi. Samsung önce yayınladım demek için %100 bitmemiş bir JB update'i verdi, o nedenle sıkıntı kaçınılmaz oldu. Bu yazdığım herkes sorun yaşayacak demek değil elbette. O nedenle kendizini ya da sorun yaşamayan kişileri örnek almayın. Yurtdışı forumlarda arka arkaya bildirilen sorunlar varsa, sorun var demektir. :)

Bir de S3'ün kasısının yanlardan çatlama problemi var durduk yere darbe almadan, ancak bunun olma sıklığı veya kaç kişide olduğuyla ilgili net bir bilgim yok, fazla araştırmadım. Yine de bunlar S3 alma sakın denilecek şeyler değil. Sadece birer bilgi cihazla ilgili.

Bir de HTC severler 2005'ten beri var zaten. ;) Benim dikkatimi daha çok fanboyların yerini alan samsung fanları çekiyor. :)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
JB update'i ile biraz sorunlar baş gösterdi. Samsung önce yayınladım demek için %100 bitmemiş bir JB update'i verdi, o nedenle sıkıntı kaçınılmaz oldu. Bu yazdığım herkes sorun yaşayacak demek değil elbette. O nedenle kendizini ya da sorun yaşamayan kişileri örnek almayın. Yurtdışı forumlarda arka arkaya bildirilen sorunlar varsa, sorun var demektir. :)

Bir de S3'ün kasısının yanlardan çatlama problemi var durduk yere darbe almadan, ancak bunun olma sıklığı veya kaç kişide olduğuyla ilgili net bir bilgim yok, fazla araştırmadım. Yine de bunlar S3 alma sakın denilecek şeyler değil. Sadece birer bilgi cihazla ilgili.

Bir de HTC severler 2005'ten beri var zaten. ;) Benim dikkatimi daha çok fanboyların yerini alan samsung fanları çekiyor. :)

Güncellemeler gelecektir yeni bir güncelleme geleceğini zaten duyurdu benimki fanlık değil sadece Samsung sevgisidir,buda hep Samsung kullandığım içindir.

Türkiye piyasasınada en çok önemi Samsung vermektedir.

Samsung

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Güncellemeler gelecektir yeni bir güncelleme geleceğini zaten duyurdu benimki fanlık değil sadece Samsung sevgisidir,buda hep Samsung kullandığım içindir.

Türkiye piyasasınada en çok önemi Samsung vermektedir.

Samsung

Güncellemeler elbette gelecek, ben zaten öyle kaldı tü kaka falan demedim. :)
Sevin Samsung buna da itirazım yok. Sadece hep Samsung kullanıldığı için Samsung sevmek bence çok doğru değil. İnsan benim elimdeki en güzeli değil diye çok bağlanmamalı, zamanla gelişen denedikçe denedikçe oluşan bir sevgi/saygı olmalı firmaya. Olur olmaz ayrı konu, benim görüşüm ikincinin daha doğru olduğu.
Zaten genelleme yapmıştım ben samsung fanlarından bahsederken, direkt size karşı bir şey olarak yazmadım.

Türkiye piyasasına da Türkler'i sevdikleri için bir önem verdikleri yok. Gelişen bir pazar olarak görüp, çok büyük bir firma olarak kendileri giriyorlar, distribütörle girmek yerine. Bunun avantajları olacaktır elbette, ancak bu avantajları yeteri kadar da kullanamıyor Samsung, hala servis sıkıntısı var malesef.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum geldi türkiyeye ama resmi olarak değil pasaport kayıtlı olarak geldi yani mağazalarda yok elden alırsın anca 1 yıl garantili ben bi kaç sitede gördüm bende kaç haftadır plus mı s3 mü diye diye telefondan sogudum resmen karar veremıyorum moralim bozuluyo :S nabsam acaba

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
[MENTION=284442]MertKARA[/MENTION] 100tl'nin peşinde misin? =)
[MENTION=296809]emroza44[/MENTION] o dediğin Samsung'da olur. iPhone 5 yaklaştıkça insanları çekmek için düşürdükçe düşürüyor, Samsung yapabilir bunu, HTC yapmaz da yapamaz da. İkinci eli ucuzlar ayrı konu ama sıfırda olmaz.
Bak S3 ne zaman çıktı, ONe X'den sonra çıktı, 1300TL'ye geldi.
One X daha eski, hala 1700TL altı görmedim ben KVKlı cihaz, o da bir kaç yerde sadece, onun dışında yine 1800 falan.

Samsung cok buyuk bir firma htc ile karsilastirildigi zaman. Fiyat dusurmesi samsungun kapasitesini gosteriyor. Yani kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali. Adam 30 milyon s3 satmis. Daha ne olsun olur boyle seyler. Htc kac tane one x satilmayinca uretim kapasitesini en asagi dusurdu. Satilmayan cihazin fiyatini dusurse masrafini kurtaramaz zaten

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Samsung cok buyuk bir firma htc ile karsilastirildigi zaman. Fiyat dusurmesi samsungun kapasitesini gosteriyor. Yani kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali. Adam 30 milyon s3 satmis. Daha ne olsun olur boyle seyler. Htc kac tane one x satilmayinca uretim kapasitesini en asagi dusurdu. Satilmayan cihazin fiyatini dusurse masrafini kurtaramaz zaten

kesinlikle katılıyorum, farklı bir şey söylemek istememiştim öyle anlaşıldıysa.