Htc One X + / Samsung Galaxy S3

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar htc one x ile samsung galaxy s3 arasında biliyosunuz büyük bi rekabet var. ben açıkcası one x mi s3 mü alsam diye cok düşündüm s3 de karar kıldım ve ayın 11 ine alıorum derken saolsun Tolga Cem KÜÇÜKYILMAZ yine kafamı karıştırdı one x + yı bekle dedi ekim sonunda Türkiye ye gelmesi planlanıomus gelmedı fiyatı ne olur onuda bilmiorum bataryası geliştirilmiş biliyosunuz one x 1.5 GHz hızında calısıodu one x + 1.7 GHz de calıscakmıs s3 le başabaş bir performans göstercek belkide geçecek denilmiş siz ne düşünüyosunuz bu konuda yeniden alacak olsaydınız yine s3 ümü seçerdiniz yoksa one x + mı

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
HTC ONE X Bile custom jb ile s3 un jb li halini geçerken one x + la s3 kıyaslanamaz tabıkı one x plus

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ne bu şiddet bu celal?
Bu arada konuya etketlenme nedir, nasıl oldu, nasıl başardım kafam karıştı. Bulletin çok değişti azizim. :)

One X, zaten S3'ten daha güçlü bir telefon. Sağda solda ilk firmware'i ile alınmış benchmark puanları var.
One X+ daha da iyi bir telefon, bekleyip beklememek tercih meselesi. Arada performans olarak atla deve bir fark olmayacak. Daha çok bir kaç ufak problemi halletme ve pili güçlendirip daha az pil kullanan bir CPU/GPU sunma çalışması One X+.

biology

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar galaxy s3 de çok sorun var dediler acep bu yenı gelen cihazlarında bu sorunlar çözülmüşmüdür gerçekten sorunlumu forumlarda hep ole okudum alıcaktım ama soğudum bı yardım edin bana ya :(

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Bence One X+'ı bekle.One X bile Galaxy S3'den iyiyse One X+ ne yapar bilemiyorum. :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ne bu şiddet bu celal?
Bu arada konuya etketlenme nedir, nasıl oldu, nasıl başardım kafam karıştı. Bulletin çok değişti azizim. :)

One X, zaten S3'ten daha güçlü bir telefon. Sağda solda ilk firmware'i ile alınmış benchmark puanları var.
One X+ daha da iyi bir telefon, bekleyip beklememek tercih meselesi. Arada performans olarak atla deve bir fark olmayacak. Daha çok bir kaç ufak problemi halletme ve pili güçlendirip daha az pil kullanan bir CPU/GPU sunma çalışması One X+.
performası boşverde adam biraz beklerse daha iyi cihazı olur aynı paraya hemde şimdi one x aldıktan sonra one x plus çıkınca adamın telefonu artık amiral gemi olmayacağı için değeri düşer velhasıl şu an için biraz sabır bence daha iyi olur

kimisi hurafe diyor kimisi gerçek şu an net bir şey yok şu an üst düzey telefon alsam s3 son tercihim olur

biology

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekimde satışa sunulmuş one x plus da ocağa kadar fiyatı tahmini ne olur ?

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2000'de kalır, 1900 olsun hadi.
ya işe gittik geldik ne olmus yorumlar sılmınmıs kufur felan bana kufurmu ettiler :D etiketlenme işide senin görüşün önemli benim için :D benden iyi anlıosn cevap yaz die etiketledm :D

ya one x + yı beklesem ne kadar beklerim fiyatı nasıl olur 2000 yazmıssın ohoo

OkanDaghan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 kullanıcısı olarak telefonumda en ufak kasma falan filan hiçbi sorunum yok hatta pc'imden bile daha hızlı calısıyor fakat bu telefon firmaları bırbırıyle kapısma ıcerısınde her yenı cıkan telefon dıgerınden biraz daha ustun oluyor one x in benım telefonumdan ustun oldugunu dusunmuyorum ama one x+ s3 ten daha ıyı (Not olarak s3 aldıgıma hiç pişman degilim elim ayagım oldu kendısı)

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence one x plus ı bekle
ya 1 aydır beklıyorum saten 11 ine kafaya koydum alacam one x plus cıkarsa onu alcam cıkmassa yapcak bısı yok alcam s3 ü dayanamıorm :D

ya s3 kullananlar memmunum bı sıkıntı yok dıor yanı bana yetcek bi telefon ben faceme bakarım nette gezerim oyun oynarım bıde cok kaybolurum istanbulda :D haritasını kullanrım bu kadar

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ya tamam da yani almışken en iyisini istemezmisin istersin ozaman sabır sabır sabır :D:mrgreen:

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya tamam da yani almışken en iyisini istemezmisin ister misin ozaman sabır sabır sabır :D

Şöyle bir şey de var; Akıllı telefonlar durmak bilmeden bir üst seviyeleri çıkıyor, en iyisini alıyorsun bir bakıyorsun 3-4 ay sonra daha iyisi çıkmış, elindekini satıp onu alayım derken başka biri çıkıyor, bence en iyisini almalıyım diye değilde, hangisi benim işimi görür diye düşünülmeli. Tabii, babadan kalma büyük bir mirasınız yoksa.

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şöyle bir şey de var; Akıllı telefonlar durmak bilmeden bir üst seviyeleri çıkıyor, en iyisini alıyorsun bir bakıyorsun 3-4 ay sonra daha iyisi çıkmış, elindekini satıp onu alayım derken başka biri çıkıyor, bence en iyisini almalıyım diye değilde, hangisi benim işimi görür diye düşünülmeli. Tabii, babadan kalma büyük bir mirasınız yoksa.
dostum emre kara bu arada ben tamamen haklısın ben one x plus beklesım 3 5 ay sonra daha iyisi cıkacak iphone 4 aldım ben gıttım 2 mılyar para verdım 5 ay sonra 4s cıktı al şimdi 5 ini cıkarttılar s3 benim işimi görür bence one x plusu beklemenın dha fazla para vermenın bı anlamı yok

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
2000 ohoo mu? One X kaç paradan çktı da One X+ kaç olsun istiyotsun yahu =)

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum emre kara bu arada ben tamamen haklısın ben one x plus beklesım 3 5 ay sonra daha iyisi cıkacak iphone 4 aldım ben gıttım 2 mılyar para verdım 5 ay sonra 4s cıktı al şimdi 5 ini cıkarttılar s3 benim işimi görür bence one x plusu beklemenın dha fazla para vermenın bı anlamı yok

Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı :) Senin gönlüne hangisi güzel geliyorsa onu almalısın tabi ki.

Note2 nin giriş fiyatı gibi uygun bir seviyede girerse iyi olur mesela 1.800 gibi :)

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen ya ona 2 bın vercegıme s3 alırım hadı ayın 11 ine kadar gelse tr ye 1700 1800 olsa yine alırım plus ı fakat 700 800 ude gecerse alamam yanı 2 aylık maasımı bir telefona vermem :D

ya abi ona bakarsan s3 kaç paradan cıktı suan ne kadar yapma gozuun sevem ben o eşşekligi bir kez yaptım iphone 4 e gittim verdım 2 bın tl gider araba alırdm be :D

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=284442]MertKARA[/MENTION] 100tl'nin peşinde misin? =)
[MENTION=296809]emroza44[/MENTION] o dediğin Samsung'da olur. iPhone 5 yaklaştıkça insanları çekmek için düşürdükçe düşürüyor, Samsung yapabilir bunu, HTC yapmaz da yapamaz da. İkinci eli ucuzlar ayrı konu ama sıfırda olmaz.
Bak S3 ne zaman çıktı, ONe X'den sonra çıktı, 1300TL'ye geldi.
One X daha eski, hala 1700TL altı görmedim ben KVKlı cihaz, o da bir kaç yerde sadece, onun dışında yine 1800 falan.

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@MertKARA 100tl'nin peşinde misin? =)
@emroza44 o dediğin Samsung'da olur. iPhone 5 yaklaştıkça insanları çekmek için düşürdükçe düşürüyor, Samsung yapabilir bunu, HTC yapmaz da yapamaz da. İkinci eli ucuzlar ayrı konu ama sıfırda olmaz.
Bak S3 ne zaman çıktı, ONe X'den sonra çıktı, 1300TL'ye geldi.
One X daha eski, hala 1700TL altı görmedim ben KVKlı cihaz, o da bir kaç yerde sadece, onun dışında yine 1800 falan.
abicim sen benden daha iyi biliosun kabul edıorm ama bın tl maasım var ben s3 u alcam 3 taksıtle one x + yı bekledım 2000 tl para verdım 600 tl daha fazla yanı ben actım net sayfasını oyunnu s3 3 sn de actı one x plus 1 sn de actı napım abı actıysa actı bırazcık hızın peısnde deılım ben ekranı daha buyuk s3 ün plus cıkarttı ekranı buyutmemıs neden one x plus alayım bana onun acıklamasını yaparmısın yanı bana yetecek telefon s3 daha fazla para vermenın manası yok yanı ben gıdıpte one x + aldım cıkar cıkmaz aldım ilk alanlardanım kımsede yok goren vaay one x + almıs dıye bişey yok ben evımde zaten 3 bılgısayarım var tabletim var ggerek yok yanı plusmus neymıs

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
abicim sen benden daha iyi biliosun kabul edıorm ama bın tl maasım var ben s3 u alcam 3 taksıtle one x + yı bekledım 2000 tl para verdım 600 tl daha fazla yanı ben actım net sayfasını oyunnu s3 3 sn de actı one x plus 1 sn de actı napım abı actıysa actı bırazcık hızın peısnde deılım ben ekranı daha buyuk s3 ün plus cıkarttı ekranı buyutmemıs neden one x plus alayım bana onun acıklamasını yaparmısın yanı bana yetecek telefon s3 daha fazla para vermenın manası yok yanı ben gıdıpte one x + aldım cıkar cıkmaz aldım ilk alanlardanım kımsede yok goren vaay one x + almıs dıye bişey yok ben evımde zaten 3 bılgısayarım var tabletim var ggerek yok yanı plusmus neymıs

Ben sana One X + al demedim ki? Dedim mi? :)
Fyatına 2000'e ohooo dediğini için ve S3'ün fiyatının düşmesini açıkladım sadece. :=)
Yazdıkların gayet doğru ve geçerli şeyler.

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu işler böyledir arkadaşlar htc one x çıktı 6 ay geçmeden HTC One X+.Sen de bekliyecem diyosun.X+ dan sonra X++ çıkınca onu beklersin sonra s4 çıkar onu sonsuza kadar telefon bekle.Htc One X+ mış ta neymiş.Öyle abartılacak derecede uçmuyor telefon kimse kimseyi kandırmasın.Onun bunun lafıylada dize gelmeyin.Kendinize güveniniz olsun burası bilgi paylaşım platformudur akıl karıştırma platformu değil canınız ne almak istiyorsa onu alın.
Kimsenin lafına gelmeyin.Buradaki birine saygısızlık ettiysem özür dilerim.İyi günler herkese iyi forumlar.

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=291218]thekillingroad[/MENTION] sana bana 100-200 tl az gelebilir belki ama bu ülkede bu para kolay kazanılmıyor. :) Hepimiz biliyoruz. :)

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S3'de alınabilir, One X'te, One X+'da.Tekno mağazalara gidip eline al bi 5-10 dakika kullan, hangisi gözüne,gönlüne,bütçene uyuyorsa al. :)

Ben S3'ümle mutluyum ama bildiğim tek birşey var yalnızca Sense arayüzü için bile HTC alınabilir. :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@thekillingroad sana bana 100-200 tl az gelebilir belki ama bu ülkede bu para kolay kazanılmıyor. :) Hepimiz biliyoruz. :)

Buna hemfikirim elbette.
Ancak 1800TL'ye ok 1900TL-2000TL ohoo denildiğinde biraz tutarsız oluyor sanki.
Neticede bir telefona bu kadar para verecek kadar... bişeyiz hepimiz, neyse şimdi küfretmiyim. :)

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1

zaten ben de al sat demedim ama şöyleki idare edecek telefon arar çoğu kişi ama şimdi bi telefonun en yenisini almak ister çıkar çıkmaz değil ama çıkana kadar en yenisi senin ki olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Birader, Htc one x zaten Samsung Galaxy S3'ten ustun bir telefon, One X +, Galaxy S3'u ezer gecer. Zaten bende one x var babamda S3. Gercekten kaliteli bir telefon degil S3.