Htc One V rom hatası

ultra_aslan_46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende htc one v var yanlış bir room yükledim galiba tel açılıyor htc yazısında kalıyor açılmıyor ama bootloadera felan giriyor nasıl düzeltebilirim bunu lütfen yardım edin ağlicam yeminle ya :crying::crying::crying::crying:

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Telefonu kapatıp xRecovery veya ClockworkMod hangisini kullanıyorsan giremiyor musun? Backup aldıysan ve buraya girebiliyorsan yedeğini geri yükle. Hani aklına gelmemiştir belki diye söylüyorum.

ultra_aslan_46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi nasıl oluyor bilmiyom ki yapmaz olaydım ya :(

ultra_aslan_46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi bende clockwordmudur nedir o wardı jelly bean bende beğenmedim onu netten sense indirdim direk onu açayım dedim açtım böyle oldu pcden cmd felna yapmadım

abi yokmu bi bilen ya ağlicam ya :'(

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bilmediğin işle ne uğraşırsın. Neyse. Telefonun pilini çıkarıp 10 sn bekle. sonra tekrar tak pili. Ses kısma+güç tuşu+home tuşlarına beraber bas. Download mod açılacak. Oradan orjinal yazılımı yüklemeyi dene. Olmassa internetten HTC Brick gibi anahtar kelimelerle bir araştır. Ya da işin ehli konuyu görene kadar bekle. Her şeyin bir çözümü vardır, az sabret.

ultra_aslan_46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok mu yardım edicek allahın kulu ya :crying::crying::crying::crying::crying:

abi bu bootloadere girdi dediğin gibi yaptım

semih767

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim zor durumda oldugunu görünce siteye üye oldum ilk mesajımı sana yazıyorum...

öncelikle buradaki romu indir :

http://translate.googleusercontent....647052&usg=ALkJrhjOJb42UOPzWOG2mEliBzxmS0cRtw

İndirme: ROM & Add-On diye bi link var oradan rc 7 fx + olan bu rom gayet güzel ben kullanıyorum.

indirdiğin dosyayı hafıza kartına at
telefonu kapat ve güç tuşu ile aşagı ses tuşuna basık tutarak recovery modunda aç recovery yazan yere gireceksin
ordan instal zip from sd card ve indirip sd kartın içine attığın o dosyayı seç next next diyerek yükle
telefonunu kapat aç işlem bukdaar açılışta biraz bekle telefonun açılır ama relefonun root lu ve cwm recovery yüklü olmalı

telefonun rootsuz ve cwm recovery yüklü degilse sitelerden bi araştırıp yükle onlar olmazsa yapamazsın

ultra_aslan_46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o dosyalar nerden bulucam kardeş normal olmazmı

semih767

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
normal yapamazsın heralde root ve cwm recovery konularını araştır