HTC One M7 mi LG G2 mi ?

Hermonie6666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar. G2'yi çok istiyordum fakat sonra aklım One'a kaydı. Sorunum şu ki; benim için oyun performansı hiç önemli değil sadece subway surfers temple runvs. gibi basit oyunları oynarım. Telefonun stabilitesi benim için çok önemli. Ayrıca müziğe de önem veriyorum. Yani; G2'nin ekranı mı M7'nin ekranı mı daha iyi ? Hangisinin arayüzü daha stabil ve daha uzun süre stabil kalır (bunu cidden merak ediyorum) ? Ve de G2'deki Snap 800'ü bırakmam HTC One'daki stereo hoparlörler için değer mi ? Şimdiden teşekkürler :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Stabilite, ses ve güncelleme desteği ile M7 kat kat önde.

Dediğiniz gibi aşırı oyun oynayan biri değilseniz M7 sizin telefonunuz, zaten m7 şu anda ki piyasada olan tüm oyunları sorunsuz oynatıcağına eminim Snapdragon 800'e o kadar takılmayın.

Reaksiyon puanı
1
Ben htc one m7 yi oneririm lg g2 kullanicisiyim ama onin tasarimi ses kalitesi ve guncelleme destegi bu telefonda yok maalesef

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 kullanıcısıyım 5-6 ay önce aynen senin gibi büyük ikilemde kalmıştım açıkcası arkadaşımda m7 olduğundan (bende one x vardı) baya kıskanıyodum zamanında ama g2'yi elime alınca fikrim değişti müzik delisiyim kulaklıkla çok müzik dinlerim eğer bir hoparlörse sıkıntı çok önem veriyosanız m7 derim ama aklıma şuanlık başka gelen pozitif bir yanı yok g2'ye nazaran birde tabi kasası daha iyidir ama özellikle siyah seçimde sanki paysız olan ekran çercevesi ve önde hiç bir fiziksel tuş olmaması bana çok zarif geliyor tabi kişiden kişiye değişir, inanılmaz pil ömrü , stabilitesi (sense arayüzüde en az optimus kadar stabil) ekran boyutu kamerası ne bileyim ben memnunum ve öneririm :)

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
one m7 al senın ısteklerını karsılar yeterınce