HTC One Kullanıcıları Kulübü

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yurt dışından gelen bir arkadaş beraberinde bir m7 getirdi ama aparatlar yok. bunun için sizden kulaklık,şarj aleti,double dip kılıf ve mümkünse kasa önerileri istiyorum. telefon rengi siyah. şimdiden teşekkür ederim...

kutuzov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kılıfsız kullanan var mı var ise herhangi bi çizilme var mı

Jamais Vu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kılıfsız kullanan var mı var ise herhangi bi çizilme var mı
ben kullanıyorum hocam çizilme felan olmadı masa üzerilerine felan koymuyorum ama dikkat ediyorum da arkadaki audio yazısı silinmeye başladı

şu sorumu da yinelemiş olayım:
arkadaşlar belki basit bir sorun gibi ama yapamadım bir türlü ana ekranda bulunan saat ve havadurumu göstergesi blinkfeed ekranına kaydı yanlışlıkla kaldıramadım oradan bir türlü yardımcı olursanız sevinirim.
bir de parlaklığı otomatikte kullanmak zararlımıdır acaba?

celal alcinkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum çözümü ben sana söyleyeyim,
şarj 100% olduğu zaman hemen çıkarma, bırak 15-30 dakka arası biraz daha dolsun.böyle yaparsan hemen %93 lere inmeyecektir.

Dostum guncellemeden once bende oyle yapiyodum,hakikaten cok etkisi var. Ama artik %100 olduktan sonra sarj etmeye devam etmiyo,batarya isaretindeki + isaretide gidiyo. O yuzden bu cozum elimden uctu gitti

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben kullanıyorum hocam çizilme felan olmadı masa üzerilerine felan koymuyorum ama dikkat ediyorum da arkadaki audio yazısı silinmeye başladı

şu sorumu da yinelemiş olayım:

Audio dedigin beats sanirim,o gidiyo kalmiyo. Bu arada atabiliyosan blinkfeed ekraninin fotografini(ss) atarmisin ?

Jamais Vu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu nereden aldınız diye sorsam fiyatın iyi olduğu bir yer söylersen bende almayı düşünüyorum da ve birde güncellemeler sonrası oyun performansı nasıl ?

Ve birde notu hepsinden büyük yapmalısın bence :)
forum vatandan aldım hocam en ucuz gold'daydı 50tl bir fark vardı ama güvenemedim goldda pek iyi yorumlar duymadım okumadım gold hakkında. vatandaki fiyat meydandaki telefoncular dahil hepsinden ucuzdu ama haftasonu al ozaman indirim oluyor.
oyun performansı olarak çok oyun oynayan biri değilim store'daki oyunlardan 2-3 tane kurulu sadece ama memnunum yani telefondan. nfs'nin son serisini yükleyip oynayan arkadaşımda var ondan da duymadım bir şikayet.
notu da teknoloji sitesi olduğu için küçük yazdım :)

celal alcinkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buyur hocam.
http://hizliresim.com/nPmQ05
not: trabzonsporluyum (:

Dostum sikinti yok blinkfeed de hava durumu ve saat zaten kalkmiyo,kaldiramiyosun. Buyur htc destekte blinkfeed basligindan bi yazi.

Tasarımı yenilenen hava durumu widget'ı kaldırılamaz. O anki hava durumu, saat, tarih ve yer gibi pek çok bilgi içerir. Bu widget aynı zamanda uygulamalar için bir kısayoldur. Saat üzerine tıklandığında Saat uygulaması açılır. Hava durumu üzerine tıklandığında hava durumu uygulaması açılır. Yeni HTC hava durumu widget'ı yukarıda yer alır ve ekranı aşağı kaydırdığınızda görünmez olur.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Peki bu İstanbul bilişim güvenilir bir yer mi alan ve sorun yaşayan var mı buradan

Jamais Vu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum sikinti yok blinkfeed de hava durumu ve saat zaten kalkmiyo,kaldiramiyosun. Buyur htc destekte blinkfeed basligindan bi yazi.

Tasarımı yenilenen hava durumu widget'ı kaldırılamaz. O anki hava durumu, saat, tarih ve yer gibi pek çok bilgi içerir. Bu widget aynı zamanda uygulamalar için bir kısayoldur. Saat üzerine tıklandığında Saat uygulaması açılır. Hava durumu üzerine tıklandığında hava durumu uygulaması açılır. Yeni HTC hava durumu widget'ı yukarıda yer alır ve ekranı aşağı kaydırdığınızda görünmez olur.
eyvallah hocam çok sağolasın peki parlaklığı otomatikte kullanmak iyi mi zararlı mı acaba bir bilgin var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
talkback moduna getirdik yanlışlıkla şimdi çıkamıyorum ne yapmam lazımm acaba..

trkhsdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamın aleyküm ben kayseriden ulaşıyorum,vatandan htc one aldım ancak 1 adet ölü pixel çıktı garantiye göndersem ne olur ? yardımcı olurmusunuz

sonar055

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonun wi-fi simgesinin yanında (üstte batarya pilinin orda) N harfine benzer bir simge çıktı kaldiramiyorum da.. bu konuda bilgisi olan var mi?

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=388078]sonar055[/MENTION] dostum o nfc simgesi ayarlar kısmında olması lazım off yaparsan gider.

sonar055

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nfc servisi dediğin ayarlar kisminda var mi? Ayarlarda girip cikmadigim yer kalmadı ama?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet kardeşim çok sağol Nfc denilen lanetmis :) çok teşekkürler

frantic11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese selamlar. Cumartesi günü ben de bir adet Htc sahibi oldum. Arkadaşlar şarj olayı sıkıntılı galiba. Neler yapmak lazım var mi tavsiye?

Kaliska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batarya sorununa kalici bi cozum bulamadim ben. Sabah 8'de sarjdan aliyorum. Cok kullanmiyorum, ona ragmen aksam 9'da kapaniyor. Sogudum telefondan. Sanirim iFon'a donecegim en sonunda...

ozgurcrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Batarya sorununa kalici bi cozum bulamadim ben. Sabah 8'de sarjdan aliyorum. Cok kullanmiyorum, ona ragmen aksam 9'da kapaniyor. Sogudum telefondan. Sanirim iFon'a donecegim en sonunda...

Buna cevap vermeye bile gerek yok aslında ama komik olduğun için cevap vericem.
HTC'ye gelicek olursak 13 Saatte telefonun şarjı bitiyor demişsin kısaca
İphone aldığında göt cebinde sarj taşıman gerektiğini nasıl unutursun onu merak ediyorum.
Hadi onu geçelim ben telefonu çok kullanmadığımda 18 saate kadar çıkıyor sarj süresi şimdi 13 saatte HTC'nin şarjını bitirebiliyorsan İphonun sarjının daha fazla gidicegini düşündüren ne ?
Emin ol HTC sarjını kullanmadan 13 saatte bitirebiliyorsan,İphone dediğin telefonun 10 saatte biter.
Belki Lg,sony hatta samsung desen belki oda he adam haklı dicemde abicim sende biraz araştirma yap ne diyim ben sana

Kaliska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buna cevap vermeye bile gerek yok aslında ama komik olduğun için cevap vericem.
HTC'ye gelicek olursak 13 Saatte telefonun şarjı bitiyor demişsin kısaca
İphone aldığında göt cebinde sarj taşıman gerektiğini nasıl unutursun onu merak ediyorum.
Hadi onu geçelim ben telefonu çok kullanmadığımda 18 saate kadar çıkıyor sarj süresi şimdi 13 saatte HTC'nin şarjını bitirebiliyorsan İphonun sarjının daha fazla gidicegini düşündüren ne ?
Emin ol HTC sarjını kullanmadan 13 saatte bitirebiliyorsan,İphone dediğin telefonun 10 saatte biter.
Belki Lg,sony hatta samsung desen belki oda he adam haklı dicemde abicim sende biraz araştirma yap ne diyim ben sana

Anca klavye basinda sacma sapan konusun zaten. Sabah sabah gerildim sayende.
Once bi sorsana hic iphone kullandin diye...
2009 yilindan bu yana 5 farkli model iphone kullandim / kullaniyorum ayni zamanda. Bi bildigimiz var da konusuyoruz di mi?
Bilgim olmasa neden yazayim boyle bisey. Benim kullanim aliskanligima gore iphone'un standby suresi daha uzun. Yillarca iphone, aylarca one kullanan biri olarak bu yorumu yapiyorum.
Yanitima ragmen hala guluyosundur gerci sen.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
1100 tl'ye aldığım telefonu durum gereği 1250 liraya sattım. :(
haziranda sonu , kıbrıstan dönüşte tekrar Htc One diyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar telefonu 5 aydir oluyor aldigim ses parfonmasi sanki biraz azalmis yada bana oyle gelmis ola bilir sizdede boyle oluyormu ?

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
forum vatandan aldım hocam en ucuz gold'daydı 50tl bir fark vardı ama güvenemedim goldda pek iyi yorumlar duymadım okumadım gold hakkında. vatandaki fiyat meydandaki telefoncular dahil hepsinden ucuzdu ama haftasonu al ozaman indirim oluyor.
oyun performansı olarak çok oyun oynayan biri değilim store'daki oyunlardan 2-3 tane kurulu sadece ama memnunum yani telefondan. nfs'nin son serisini yükleyip oynayan arkadaşımda var ondan da duymadım bir şikayet.
notu da teknoloji sitesi olduğu için küçük yazdım :)

Hocam vatan bilgisayarda her hafta sonu bu indirimler oluyor mu ve bu indirin nekadardır bir bilginiz var mı ?

Jamais Vu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam vatan bilgisayarda her hafta sonu bu indirimler oluyor mu ve bu indirin nekadardır bir bilginiz var mı ?
oluyor hocam ben alırken %30 indirim vardı yine vardır hatta bugün mesaj geldi anneler gününe özel iphone 5s 1800küsür diye anneler günü indirimini değerlendirebilirsin bence.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
oluyor hocam ben alırken %30 indirim vardı yine vardır hatta bugün mesaj geldi anneler gününe özel iphone 5s 1800küsür diye anneler günü indirimini değerlendirebilirsin bence.

Sağolasın o zaman haziranda son staj aylığını alır almaz kendimi vatan bilgisayara atıyorum. :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.A ben htc one kulanıyorum yazılım güncellemesı yapacam p c indirdim fakat MPT USE aygıtı başarısız oldu bi türlü cözemedın yardımcı olrmusunuz
bu konuda nasıl yapmam gerek çok tşk ederım

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Gittim rom, root, s-off ne varsa öğrenip miui kurdum :mrgreen: Bundan sonra bilgisayarla uğraşmak yerine bol bol telefonla uğraşayım diyorum :D

asi_karizma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 hafta önce avea'dan aldığım htc one m7 cihazımı satıyorum ilgilenen olursa özelden ulaşabilir.