ben kullanıyorum hocam çizilme felan olmadı masa üzerilerine felan koymuyorum ama dikkat ediyorum da arkadaki audio yazısı silinmeye başladıTelefonu kılıfsız kullanan var mı var ise herhangi bi çizilme var mı
arkadaşlar belki basit bir sorun gibi ama yapamadım bir türlü ana ekranda bulunan saat ve havadurumu göstergesi blinkfeed ekranına kaydı yanlışlıkla kaldıramadım oradan bir türlü yardımcı olursanız sevinirim.
bir de parlaklığı otomatikte kullanmak zararlımıdır acaba?
dostum çözümü ben sana söyleyeyim,
şarj 100% olduğu zaman hemen çıkarma, bırak 15-30 dakka arası biraz daha dolsun.böyle yaparsan hemen %93 lere inmeyecektir.
ben kullanıyorum hocam çizilme felan olmadı masa üzerilerine felan koymuyorum ama dikkat ediyorum da arkadaki audio yazısı silinmeye başladı
şu sorumu da yinelemiş olayım:
buyur hocam.Audio dedigin beats sanirim,o gidiyo kalmiyo. Bu arada atabiliyosan blinkfeed ekraninin fotografini(ss) atarmisin ?
forum vatandan aldım hocam en ucuz gold'daydı 50tl bir fark vardı ama güvenemedim goldda pek iyi yorumlar duymadım okumadım gold hakkında. vatandaki fiyat meydandaki telefoncular dahil hepsinden ucuzdu ama haftasonu al ozaman indirim oluyor.Telefonu nereden aldınız diye sorsam fiyatın iyi olduğu bir yer söylersen bende almayı düşünüyorum da ve birde güncellemeler sonrası oyun performansı nasıl ?
Ve birde notu hepsinden büyük yapmalısın bence![]()
eyvallah hocam çok sağolasın peki parlaklığı otomatikte kullanmak iyi mi zararlı mı acaba bir bilgin var mı?Dostum sikinti yok blinkfeed de hava durumu ve saat zaten kalkmiyo,kaldiramiyosun. Buyur htc destekte blinkfeed basligindan bi yazi.
Tasarımı yenilenen hava durumu widget'ı kaldırılamaz. O anki hava durumu, saat, tarih ve yer gibi pek çok bilgi içerir. Bu widget aynı zamanda uygulamalar için bir kısayoldur. Saat üzerine tıklandığında Saat uygulaması açılır. Hava durumu üzerine tıklandığında hava durumu uygulaması açılır. Yeni HTC hava durumu widget'ı yukarıda yer alır ve ekranı aşağı kaydırdığınızda görünmez olur.
talkback moduna getirdik yanlışlıkla şimdi çıkamıyorum ne yapmam lazımm acaba..
selamın aleyküm ben kayseriden ulaşıyorum,vatandan htc one aldım ancak 1 adet ölü pixel çıktı garantiye göndersem ne olur ? yardımcı olurmusunuz
Batarya sorununa kalici bi cozum bulamadim ben. Sabah 8'de sarjdan aliyorum. Cok kullanmiyorum, ona ragmen aksam 9'da kapaniyor. Sogudum telefondan. Sanirim iFon'a donecegim en sonunda...
Buna cevap vermeye bile gerek yok aslında ama komik olduğun için cevap vericem.
HTC'ye gelicek olursak 13 Saatte telefonun şarjı bitiyor demişsin kısaca
İphone aldığında göt cebinde sarj taşıman gerektiğini nasıl unutursun onu merak ediyorum.
Hadi onu geçelim ben telefonu çok kullanmadığımda 18 saate kadar çıkıyor sarj süresi şimdi 13 saatte HTC'nin şarjını bitirebiliyorsan İphonun sarjının daha fazla gidicegini düşündüren ne ?
Emin ol HTC sarjını kullanmadan 13 saatte bitirebiliyorsan,İphone dediğin telefonun 10 saatte biter.
Belki Lg,sony hatta samsung desen belki oda he adam haklı dicemde abicim sende biraz araştirma yap ne diyim ben sana
forum vatandan aldım hocam en ucuz gold'daydı 50tl bir fark vardı ama güvenemedim goldda pek iyi yorumlar duymadım okumadım gold hakkında. vatandaki fiyat meydandaki telefoncular dahil hepsinden ucuzdu ama haftasonu al ozaman indirim oluyor.
oyun performansı olarak çok oyun oynayan biri değilim store'daki oyunlardan 2-3 tane kurulu sadece ama memnunum yani telefondan. nfs'nin son serisini yükleyip oynayan arkadaşımda var ondan da duymadım bir şikayet.
notu da teknoloji sitesi olduğu için küçük yazdım![]()
oluyor hocam ben alırken %30 indirim vardı yine vardır hatta bugün mesaj geldi anneler gününe özel iphone 5s 1800küsür diye anneler günü indirimini değerlendirebilirsin bence.Hocam vatan bilgisayarda her hafta sonu bu indirimler oluyor mu ve bu indirin nekadardır bir bilginiz var mı ?
oluyor hocam ben alırken %30 indirim vardı yine vardır hatta bugün mesaj geldi anneler gününe özel iphone 5s 1800küsür diye anneler günü indirimini değerlendirebilirsin bence.