221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
Belki iyidir; ama muhteşemlik... Ben hTC One için bunu söyleyemem.![]()
LG G2 ye alalım sizi

Belki iyidir; ama muhteşemlik... Ben hTC One için bunu söyleyemem.![]()
şöyle söyleyeyim o halde.
1100 tl 2 aylık cihaz yorumlar olumlu beklentim bu paraya değeceği ve performans olarak karşılığını vermesi yönünde olacak.
bu fiyatı 2 aylık ürüne vermek mantıklı mı ( ürün gayet temiz bugün kontrol ettim.)
telefonda kusur yok yani.ama performans olarak ise kullanıcı yorumu lazım.
başlıca iki sorum bu yönde.fiyat/performans.
bir önceki sayfada 1200 tl demişsiniz hocam, o da sıfır fiyatı mı yani sıfır 1200 tl ise 1100 tl vermemeliyim. :mrgreen:
internette en uygun 1600 liraya bulabildim çünkü.
evet güncelleme yaptım.. 4.4.2 de çalmıyor..güncelleme mi yaptınız? 4.3'te çalıyordu ama 4.4'te çalmıyor alarm.
Merhabalar;
Cihazı bayadır kullanıyorum.Çok memnunum şarjı full açık internet (yerine göre wi-fi yerine göre mobil) ve ofisteki boş vakitlerde de oyunlar ile çok rahat 30 saati buluyor. Bu benim için pahabiçilemez. Daha önceki LG (modeli boşverin rencide etmeyim hiç) günde 4 kere şarj yemeden tamamlayamıyordu günü. Telefon şarjı içiyordu resmen HTC One kokluyor. Şimdi benim bir korkum şu; dahili batarya olduğu için bataryayı öldürmekten de korktuğum için ''HTC Batery Bar'' ürününü alayım istiyorum (%1 e düşmeden şarja takmak istemiyorum teli de ondan.). Bu ürünü bulabileceğim bir link verir misiniz? Amazon da satılıyor 45$ civarında. Birde almışken ''HTC Double Dip Hard Shell Case for HTC One'' alayım diyorum onun içinde yardımcı olursanız sevinirim. (Oda amazonda 13$) Türkiye içinde yoksa amazondan alacağım mecbur. Malum 1-2 hafta beklemek istemediğimden soruyorum.Birde cahilliğime verin M7 dediğiniz ne oluyor? Benim HTC nin kutusunda falan M7 diye bir ibare yok nedir acaba ?
M7 telefonun modeli oluyor htc one m7 diye geçiyor yani her yerde... O batery bar ne oluyor tam olarak
Teşekkürler. Harici batarya oluyor batery bar. Yani mobil şarj. Dışarda biyerde şarjın azaldımı takıyorsun usbyi şarj ediyorsun. Zippodan biraz büyük boy olarakta genelde.
ARKADAŞLAR sizce LG G2 mi HTC one mı yani ben one aldım ama g2 alsaydım daha iyidi diyo musunuz
ARKADAŞLAR sizce LG G2 mi HTC one mı yani ben one aldım ama g2 alsaydım daha iyidi diyo musunuz
Yeni cihaz almışsın işte tadını çıkar. Nihayetinde ikisinde de aynı uygulamaları kullanacaksın. Bu kadar takmayın kafaya....
Yokmu derdime derman olacak kral bi arkadas
Merhaba arkadaşlar, iki haftalık htc one kullanıcisiyim. Telefonla ilgili sormak istediğim bazı sorular var ama ilk olarak şarj konusunda bilgi almak istiyorum..sarjim internete çok az baglanmama rağmen 8 saat fln gidiyor normal mi? Bir de bu kitkat sürümün çok şarj yediğini duydum önceki sürumden buna geçen varsa dogrulayabilir mi acaba bu durumu...tsk ederim
Merhaba arkadaslar,1hafta onceye kadar sorun yasamiyordum fakat 1 haftadir whatsapp bildirimlerini anlik(push) olarak alamiyorum. Whatsapp i acmadan bildirimler 10 20 dk gec geliyor. Arkaplan kisitlamasi senkronize hepsini inceledim bi problem goremedim. Wifide sorun yok ama mobil veride var,internet baglantim hizli ondada sorun yok
Bu telefon çok çabuk ısınıyor sizde de aynı sorun var mı