HTC One Kullanıcıları Kulübü

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar telefonu tam degistirecektim bbirde ne greyim sense 6 gelmis htc one icin super bir sey youtubeden vidyolari izleyebilirsiniz inanilmaz birsey

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yukarıda ki arkadaşında bahsettiği gibi şimdi bende kontrol ettim ve 200 küsür mb lık bir güncellemeyi yüklemeye başladı, wifi ile ilgili olduğu yazıyor. İnşallah çekim gücüylede alakalıdır ve daha da güçlendirmişlerdir.

kutuzov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yardım merkezi ne sordum ne zaman verileceği belli değilmiş

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar Hep m8 çıkınca m7 yi verip değiştiririm diyordum fakat bi bahanem yok değiştirmek için BoomSound yok 2. Mikrofon yok 4k yok sens6 gelince m7 m8 den daha iyi olacak yanlızca snapdragon 800 var

bu arada sense 6 mayıs hazıran ortalarında gelecekıs dun soyledıler sırket

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Her çıkan son teknolojinin peşinden koşan biri olmadığımdan iyi düşünüp içime sinen telefonu aldım. Rahatım. M7 bana gayet güzel yetiyor.

Kaliska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Root ile ne kazanicaz arkadaslar? Ekleyebilecegimiz guzel ozellikler neler mesela?

Beyteking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana tek bir güncelleme geldi.. 4.19.401.11 (308Mb) .. bunun dışında başka bir güncelleme alan var mı ?

Ayrıca dün M8'in tanıtımını canlı seyrettikten sonra aklıma şu geldi. Biz sense 6'yı ne zaman alacağız.. bilgisi olan var mı ?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Root ile ne kazanicaz arkadaslar? Ekleyebilecegimiz guzel ozellikler neler mesela?

Android'teki Root = Windows'taki Adminstrator yani yönetici izni sağlamak demek bir bakıma. Kısaca aklınıza ne geliyorsa yapabilirsiniz, sistemdeki gereksiz uygulamaları silmek, sisteme uygulama entegre etmek gibi.

arkadaslar Hep m8 çıkınca m7 yi verip değiştiririm diyordum fakat bi bahanem yok değiştirmek için BoomSound yok 2. Mikrofon yok 4k yok sens6 gelince m7 m8 den daha iyi olacak yanlızca snapdragon 800 var

bu arada sense 6 mayıs hazıran ortalarında gelecekıs dun soyledıler sırket

Boomsound yok? İşin açıkçası değiştirmek isteyen biri için bahane çok; ekranı az da olsa daha büyük gerçi ekran tuşlarıyla fark kapanıyor, kamera özellikleri gayet iyi, ön kamerası 5 mpx (Benim için önemli), Boomsound'ın sesi %25 arttı diyor HTC, üstelik kalitesi de artmış (Dinlediğim kadarıyla), pili 2600 mAh ama GSMArena'nın batarya testinde neredeyse tepede duruyor cihaz. Ön kısımda ekranın altında olan HTC yazısı olmasa tasarım mükemmel. daha ne olacak. One'ın en sıkıntı çektiğim yanı pili.

Az zordu. :P
Biraz hevesimi alayım masaya yatırırım sonra. Sonu ne olur bilemem. :D

10 ay oldu hala root yetkisi almadım :)

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar inanmasi zor ama bende inanmadim telefonumu tam olarak 48 saat once sarjdan cikardim ve hala yuzde 8 var icinde ve telefonu herzamanki gibi normal kullandim muzik telefon fln ve biraz oyun ama sasirdim korkuyorum kafayi yedi diye 2 gundur tam sarji bitmedi ? bilen varmi

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
arkadaslar inanmasi zor ama bende inanmadim telefonumu tam olarak 48 saat once sarjdan cikardim ve hala yuzde 8 var icinde ve telefonu herzamanki gibi normal kullandim muzik telefon fln ve biraz oyun ama sasirdim korkuyorum kafayi yedi diye 2 gundur tam sarji bitmedi ? bilen varmi

Bence farketmemiş gibi yap. Hissettirme. :P

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Böyle hayretler içinde kalmışçasına anlatılacak bir olay değil :P

Beyteking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen yardım !!
Alarm cihaz kapalıyken bile çalışırken artık çalışmıyor..! Bir iki gün önce VPN kullanmıştım, güvenlikten ekrana şifre koydum.. ve o günden beri Alarm çalışmıyor..
Bu gün VPN i kaldırdım ve açılış ekran şifresini de kaldırdım fakat hala cihaz kapalıyken Alarm çalışmıyor.. sürüm 4.4.2
Konu hakkında bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi ?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lütfen yardım !!
Alarm cihaz kapalıyken bile çalışırken artık çalışmıyor..! Bir iki gün önce VPN kullanmıştım, güvenlikten ekrana şifre koydum.. ve o günden beri Alarm çalışmıyor..
Bu gün VPN i kaldırdım ve açılış ekran şifresini de kaldırdım fakat hala cihaz kapalıyken Alarm çalışmıyor.. sürüm 4.4.2
Konu hakkında bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi ?

Cihaz kapalı iken alarm çalmaz diye biliyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende dün HTC ONE aldım. Xperia Z kullanıyordum. Sağolsun yazılım veya başka bir hatadan dolayı açılmamam yada ulaşılamama sorunu yapıyordu ve bende takasla verdim. Sanırım doğru yoldayım.

Jamais Vu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır.. cihaz kapalıyken de alarm çalışıyordu.. Bir kaç kere problem çıktıktan sonra test ettim.. artık çalışmıyor
Siz de deneyip, konu hakkında yazar mısınız ?
güncelleme mi yaptınız? 4.3'te çalıyordu ama 4.4'te çalmıyor alarm.

kutuzov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar siz de de radyo da sorun var mı 5 dakika dinledikten sonra kapanıyor radyo

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
sevgili alnair hocam 1100 tl ye bende 2 aylık bir cihazı almayı düşünüyorum yorumunuz nedir ? :)

Fotoğraf kalitesine güvenme; ama ses konusunda ben çok memnunum. Şeklen zarif bir telefon bugün kılıfından bir çıkardım da elimden düşecekti neredeyse. :D Seviyorum ben telefonu, bilemiyorum senin beklentilerine bağlı. :)

kutuzov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fotoğraf kalitesine güvenme; ama ses konusunda ben çok memnunum. Şeklen zarif bir telefon bugün kılıfından bir çıkardım da elimden düşecekti neredeyse. :D Seviyorum ben telefonu, bilemiyorum senin beklentilerine bağlı. :)

Fotoğraf kalitesi muhteşem bence

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Belki iyidir; ama muhteşemlik... Ben hTC One için bunu söyleyemem. :)
şöyle söyleyeyim o halde. :)
1100 tl 2 aylık cihaz yorumlar olumlu beklentim bu paraya değeceği ve performans olarak karşılığını vermesi yönünde olacak.
bu fiyatı 2 aylık ürüne vermek mantıklı mı ( ürün gayet temiz bugün kontrol ettim.)
telefonda kusur yok yani.ama performans olarak ise kullanıcı yorumu lazım.
başlıca iki sorum bu yönde. :) fiyat/performans.
bir önceki sayfada 1200 tl demişsiniz hocam, o da sıfır fiyatı mı yani sıfır 1200 tl ise 1100 tl vermemeliyim. :mrgreen:
internette en uygun 1600 liraya bulabildim çünkü.