arkadaslar telefonu tam degistirecektim bbirde ne greyim sense 6 gelmis htc one icin super bir sey youtubeden vidyolari izleyebilirsiniz inanilmaz birsey
Her çıkan son teknolojinin peşinden koşan biri olmadığımdan iyi düşünüp içime sinen telefonu aldım. Rahatım. M7 bana gayet güzel yetiyor.
Hala 1999 TL mi.![]()
Yok ya hu, ben 1780 e almıştım hatta Vatan'dan.
Edit : İndirimle tabii..![]()
Burada 1200
Root yaptın mı hocam.![]()
1200 de fena değilmiş.
Yapmadım. Yapabilir miyim diye de düşündüm şimdi. :mrgreen:
Yaparsın hocam ben izlemiştim videosunu çok zor değildi.![]()
Root ile ne kazanicaz arkadaslar? Ekleyebilecegimiz guzel ozellikler neler mesela?
arkadaslar Hep m8 çıkınca m7 yi verip değiştiririm diyordum fakat bi bahanem yok değiştirmek için BoomSound yok 2. Mikrofon yok 4k yok sens6 gelince m7 m8 den daha iyi olacak yanlızca snapdragon 800 var
bu arada sense 6 mayıs hazıran ortalarında gelecekıs dun soyledıler sırket
Az zordu.
Biraz hevesimi alayım masaya yatırırım sonra. Sonu ne olur bilemem.![]()
arkadaslar inanmasi zor ama bende inanmadim telefonumu tam olarak 48 saat once sarjdan cikardim ve hala yuzde 8 var icinde ve telefonu herzamanki gibi normal kullandim muzik telefon fln ve biraz oyun ama sasirdim korkuyorum kafayi yedi diye 2 gundur tam sarji bitmedi ? bilen varmi
Lütfen yardım !!
Alarm cihaz kapalıyken bile çalışırken artık çalışmıyor..! Bir iki gün önce VPN kullanmıştım, güvenlikten ekrana şifre koydum.. ve o günden beri Alarm çalışmıyor..
Bu gün VPN i kaldırdım ve açılış ekran şifresini de kaldırdım fakat hala cihaz kapalıyken Alarm çalışmıyor.. sürüm 4.4.2
Konu hakkında bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi ?
Cihaz kapalı iken alarm çalmaz diye biliyorum.
güncelleme mi yaptınız? 4.3'te çalıyordu ama 4.4'te çalmıyor alarm.Hayır.. cihaz kapalıyken de alarm çalışıyordu.. Bir kaç kere problem çıktıktan sonra test ettim.. artık çalışmıyor
Siz de deneyip, konu hakkında yazar mısınız ?
sevgili alnair hocam 1100 tl ye bende 2 aylık bir cihazı almayı düşünüyorum yorumunuz nedir ?Şimdi test ettim de hiçbir sıkıntı yok.
sevgili alnair hocam 1100 tl ye bende 2 aylık bir cihazı almayı düşünüyorum yorumunuz nedir ?![]()
Fotoğraf kalitesine güvenme; ama ses konusunda ben çok memnunum. Şeklen zarif bir telefon bugün kılıfından bir çıkardım da elimden düşecekti neredeyse.Seviyorum ben telefonu, bilemiyorum senin beklentilerine bağlı.
![]()
Fotoğraf kalitesi muhteşem bence
şöyle söyleyeyim o halde.Belki iyidir; ama muhteşemlik... Ben hTC One için bunu söyleyemem.![]()