HTC One Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Emin ol iphone'a geçtiğinde çok sıkılacaksın. Çünkü en basitinden pc'ye bağlayıp istediğin gibi veri aktarımı yapamayacaksın mesela. Hadi aktardın, dosya yöneticisi yok. Rar dosyası atıp açamıyorsun, .apk atıp kuramıyorsun. Bu özgürlüklerin bir anda kısıtlandığını görünce canın sıkılacaktır. Bu en basiti üstelik. En azından benim için öyle. =)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Emin ol iphone'a geçtiğinde çok sıkılacaksın. Çünkü en basitinden pc'ye bağlayıp istediğin gibi veri aktarımı yapamayacaksın mesela. Hadi aktardın, dosya yöneticisi yok. Rar dosyası atıp açamıyorsun, .apk atıp kuramıyorsun. Bu özgürlüklerin bir anda kısıtlandığını görünce canın sıkılacaktır. Bu en basiti üstelik. En azından benim için öyle. =)

Bana ara ara öyle geliyor üstad, iOS'a geçsem diyorum arada Samsung mu alsam acaba diyecek kadar şuurumu kaybettiğim oluyor. :P Android şu anda iyi ama alternatifi çıkacaktır. Yine de Google gibi bir devin desteği varken Android'le kim boy ölçüşebilir orası tartışma ama WP en basit örnekle çok stabil olmasına rağmen beklenen atağı gerçekleştiremedi hala. BB OS 10, çok iyi bir yazılım ama BB neredeyse batacak. Hadi onu da geç Android piyasası da çok karışık. LG de battı batacak konumdan kendini toparladı, Samsung'a özendi kabul ama adamlar ne satıyor diye baktı, taklidini yaptı ama orijinalinden çok daha kaliteli bir taklit oldu. LG yazılım güncellemesi işini de çözerse tamamdır. HTC önce yazılım işini çözdü gibi gözüküyor. Bu yılki cihazı belirler kaderini.

Z1 Compact hoş cihaz olmuş yalnız. S800 + 720p ve ufak boyutlu. İnsanı düşündürmüyor değil. :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
G2 yi kullanan arkadaşlar metal hissetmeyi sevmiyorlar çünkü terlik lastiğine alışmış elleri :))
Htc ile Lg kıyaslanamaz bile akıllı telefonlarda :))
Birisi gerçekten kaliteli cihazlar üretiyor diğeri ise samsung çakması :)

hocam her konuda G2 yi kötülemekten vazgeçin lütfen. her telefonun illaki dezavantajı vardır ama söylediğiniz şeyler çocukça.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Custom rom bence samsungların makyajı sadece. Ne htc, ne sony, ne lg custom ihtiyacı hissettirmiyor.
Wp, androidi sollar diyorlar ama yavaş sollasın, Wp, ios'tan bile kötü bence. Çok karmaşık üstelik. Çocuksu bi arayüz varsa o da wp'nin arayüzüdür.
LG'nin yaptığı aslında taklit değil, samsung arayüzünü alıp adam etmek oldu. Siz yapamıyorsunuz bari biz yapalım da millet arayüz kullansın dediler. Touchwiz, optimus yanında çin çakması gibi duruyor şuan. Ne kadar gereksizlik varsa temizlemiş, kalanlarını geliştirmiş, üstüne de bir ton ek özellik koymuşlar. Bunu kimse inkar edemez zaten. Eden kişi ya samsung fanıdır ya da arayüzden anlamıyordur. Şuan note 3 ile G2 kıyaslamalarımda Note 3'te farklı olan tüm özellikler gereksiz. Bunları tek tek buraya yazamam baya uzun sürer. Bizzat her alanda karşılaştırdım çünkü tek tek.
Lg yazılım konusunda da geliştirdi bence kendini. Daha şimdiden 4-5 tane sürüm yayınladı. Ekstra özellikler eklemiş ve bir takım sorunlarını gidermiş. 1 ay sonra da 4.4 dağıtır oh mis.
Htc sense arayüzünü hep tercih etmiştim ta ki optimus arayüzüne tav olana kadar =)) sense ara yüzü çok sağlam bir arayüz kaliteli bir görüntüsü var. Ancak araya optimus arayüzünün kişiselleştirmeleri girince iş orda değişiyor şimdi. Bana bunlarla geleceksin. Mesele stabil, hızlı, ağır arayüz yapmak değil. Hani premium premium diye geziniyorlar ya ortada.
Premium nedir? Benim için premium önemsenmektir. Ben şahsen, G2 kullanırken önemsendiğimi hissediyorum. Çünkü ne istersem yapabiliyorum, abartısız. Daha önce kullandığım cihazlarda, ulan keşke şunu da yapabilseydik dediklerim dahil, fazlası bile var bu arayüzde. Kesinlikle abartmıyorum. Asla fanlık falan değil. Yani sanki lg mühendisleri seni karşına almış ve seninle röportaj yapıp isteklerin doğrultusunda bir arayüz oluşturmuş havasına giriyorsun. İşte premium olan budur.
Gelelim Z1 compact cihazına, gerçekten beğendim, çünkü Z1 gibi kaba değil. =)) keşke ekranı az daha büyük olsaydı ama. Bu çerçeve kalınlığının yan kapakçıklarla alakası var mı acaba..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada kamerada gece pembeleşme yaşayanlar Camera fv-5 uygulamasıyla denesinler bir de. iso ayarlarıyla falan oynayın eğer pembeleşme devam ederse. Htc one'ın kendi kamera yazılımında sorunlar olduğu söyleniyor.

Meltoriel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar, One X' den One' a geçme durumum var. Vatan, Media Markt gibi yerlerde incelediğim teşhir One' larda sanki ekran çok soluk gibi. 720p olan One X ekranı bile daha canlı gözüküyor. Bu durum hakkında bir fikri olan var mı?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Custom rom bence samsungların makyajı sadece. Ne htc, ne sony, ne lg custom ihtiyacı hissettirmiyor.
Wp, androidi sollar diyorlar ama yavaş sollasın, Wp, ios'tan bile kötü bence. Çok karmaşık üstelik. Çocuksu bi arayüz varsa o da wp'nin arayüzüdür.
LG'nin yaptığı aslında taklit değil, samsung arayüzünü alıp adam etmek oldu. Siz yapamıyorsunuz bari biz yapalım da millet arayüz kullansın dediler. Touchwiz, optimus yanında çin çakması gibi duruyor şuan. Ne kadar gereksizlik varsa temizlemiş, kalanlarını geliştirmiş, üstüne de bir ton ek özellik koymuşlar. Bunu kimse inkar edemez zaten. Eden kişi ya samsung fanıdır ya da arayüzden anlamıyordur. Şuan note 3 ile G2 kıyaslamalarımda Note 3'te farklı olan tüm özellikler gereksiz. Bunları tek tek buraya yazamam baya uzun sürer. Bizzat her alanda karşılaştırdım çünkü tek tek.
Lg yazılım konusunda da geliştirdi bence kendini. Daha şimdiden 4-5 tane sürüm yayınladı. Ekstra özellikler eklemiş ve bir takım sorunlarını gidermiş. 1 ay sonra da 4.4 dağıtır oh mis.
Htc sense arayüzünü hep tercih etmiştim ta ki optimus arayüzüne tav olana kadar =)) sense ara yüzü çok sağlam bir arayüz kaliteli bir görüntüsü var. Ancak araya optimus arayüzünün kişiselleştirmeleri girince iş orda değişiyor şimdi. Bana bunlarla geleceksin. Mesele stabil, hızlı, ağır arayüz yapmak değil. Hani premium premium diye geziniyorlar ya ortada.
Premium nedir? Benim için premium önemsenmektir. Ben şahsen, G2 kullanırken önemsendiğimi hissediyorum. Çünkü ne istersem yapabiliyorum, abartısız. Daha önce kullandığım cihazlarda, ulan keşke şunu da yapabilseydik dediklerim dahil, fazlası bile var bu arayüzde. Kesinlikle abartmıyorum. Asla fanlık falan değil. Yani sanki lg mühendisleri seni karşına almış ve seninle röportaj yapıp isteklerin doğrultusunda bir arayüz oluşturmuş havasına giriyorsun. İşte premium olan budur.
Gelelim Z1 compact cihazına, gerçekten beğendim, çünkü Z1 gibi kaba değil. =)) keşke ekranı az daha büyük olsaydı ama. Bu çerçeve kalınlığının yan kapakçıklarla alakası var mı acaba..

custom rom sadece üst seviye cihazlarda makyaj gibidir hocam. giriş ve orta seviye cihazlarda stock romdan custom roma geçince ne kadar performans farkı olduğunu anlıyorsun :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Selam arkadaşlar, One X' den One' a geçme durumum var. Vatan, Media Markt gibi yerlerde incelediğim teşhir One' larda sanki ekran çok soluk gibi. 720p olan One X ekranı bile daha canlı gözüküyor. Bu durum hakkında bir fikri olan var mı?

Kardeşim, incelediğin cihazlar, yani teşhir ürünleri Mayıs-Haziran aylarından beri o reyonlarda duruyor. İlk seri cihazlardan yani. Benim cihazımın ekranı da soluk maalesef. :( Ancak geçenlerde daha yeni One almış bir arkadaşla yan yana koydum, acayip bir fark var benim ekran ile. Üstüne çok kaliteli bir ekranmış o zaman anladım. Renkleri çok daha "tatlı" veriyordu. Muhtemelen aldığın cihaz da böyle olacaktır :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
custom rom sadece üst seviye cihazlarda makyaj gibidir hocam. giriş ve orta seviye cihazlarda stock romdan custom roma geçince ne kadar performans farkı olduğunu anlıyorsun :)

Ben zaten makyaj derken sadece görüntü olarak değil, performans olarak da kastetmiştim makyajı hocam. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim samsunglarda ister üst, ister alt segment olsun genel olarak hem performans hem arayüz sorunu olduğundan custom romlar daha çok samsungcuların işi demek istedim. =)

Meltoriel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim, incelediğin cihazlar, yani teşhir ürünleri Mayıs-Haziran aylarından beri o reyonlarda duruyor. İlk seri cihazlardan yani. Benim cihazımın ekranı da soluk maalesef. :( Ancak geçenlerde daha yeni One almış bir arkadaşla yan yana koydum, acayip bir fark var benim ekran ile. Üstüne çok kaliteli bir ekranmış o zaman anladım. Renkleri çok daha "tatlı" veriyordu. Muhtemelen aldığın cihaz da böyle olacaktır :)

Çok teşekkür ederim cevabın için kardeşim, galiba bu yeni seri telefonlarda pembe foto problemi de kalmamış değil mi?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Ben zaten makyaj derken sadece görüntü olarak değil, performans olarak da kastetmiştim makyajı hocam. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim samsunglarda ister üst, ister alt segment olsun genel olarak hem performans hem arayüz sorunu olduğundan custom romlar daha çok samsungcuların işi demek istedim. =)

aynen. samsung un arayüzünde bi sıkıntı var. s4 bile kullansan zaman zaman takılmalar yapıyor :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hocam pembe foto ve ekran kalitesi aklıma takılıyor. Şans işi biraz bu elektronik cihazlar.

30 gün içinde birebir değişim hakkın var diye biliyorum, ekrandan sıkıntı çıkmaz bence ama kameradan çıkarsa götürür değiştirirsin. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Dostum aldığınız mağazada kutuyu açtırın. Ekranda solukluk kamerada pembelik varsa almayın, başka kutu açtırın. Almama hakkına sahipsiniz..

voltan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kablosuz modem üzerinden telefonla bağlantı yapıyordum ancak modem DNS sunucu hatası nedeniyle DNS sunucunu manuel değiştrimek zorunda kaldım.Şimdi bigisayardan internete bağlanıyorum ama telefonla bağlanamıyorum.Nasıl bir ayar yapmam gerekiyor ve ya böyle bir ayar mümkün mü? ( HTC one)

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu htc one küçük neslere odaklanamıyor QR kodunu okuducam ilaç kutusunun üstündeki ama kod biraz küçük oldugu için net degil ondan dolayı okumuyor

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Crop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, Bende bir Htc One kullanıcısıyım fakat dün bir hata ile karşılaştım. Telefonu kablosuz internete bağlayamıyorum.Tamamen kendiliğinden oldu bir program vs. yükledikten sonra oluşan bir durum değil. Bilidirim menüsünde kablosuzun ışığı yanıp sönüyor ayarlar menüsünde ise kablosuzun altında Hata yazıyor resimde görüldüğü üzere. Htcye durumu anlattım hard reset ile düzelir dediler fakat düzelmedi hala aynı şekilde malesef. Ne yapmam gerekir bir fikri olan var mı internette de yeteri kadar çözüm yolu bulamadım. Teşekkürler şimdiden.

xRY40Z.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar Htc One Alalı 2 Gün Oldu Kamerada Pempeleşme Sorunu Yok Gece Siteye Kayıtlıyım ama Giriş Yaparken Takılıyor Onun İçin Misafir Olarak Yazıyorum Nick : Kalpsesi Soruları Olan ÖM Atabilir.

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlaç kutusunun üstündeki kod qr kodu değil diye biliyorum bende denemiştim okumamıştı

ayrıntılı bilgi bu sitede mevcut: http://www.karebarkod.cc/Kare-Barkod-Nedir-/kare-barkod-nedir-.html

eczanelerde okutuyorlar ayrı bir programı mevcut galiba
yok bazı ilaçlarda var kare kod ancak kare kod küçük oldugu için kamera oraya netleşemiyo ondan dolayıda okumuyor bu kamera küçük nesnelerde netlik bozuluyor herkesde varmı sorun yoksa ben mi yanlış kullanıyom

mokoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi geceler öncelikle. Bu başlık altında yapılan yorumların birçoğunu okudum sayılır. Genellikle kameranın pembeleşme ve ekran aralığı sorunundan bahsedilmiş.Sormak istediğim şu, bu söylediğim ya da bunlar haricindeki problemler son üretilen serilerde de mevcut mu ? son zamanlarda bu telefonu alan arkadaşlar varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.
2. olarakta batarya ömründen bahsedilmiş sorun olarak. Daha uzun süredir telefonu kullanan arkadaşlar, aradan zaman geçtikçe bataryanın dayanma durumu nasıl oluyor, ne hale geliyor ?
Açıkçası günlerdir insanların yorumlarını okuyorum, daha önce hiç androıd telefon da kullanmadım, htc one ı gördüğümde tasarım olarak çok hoşuma gitti fakat buralarda okuduğum sorunları görünce açıkçası korkmadım diyemem. Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim, tekrardan iyi geceler herkese =)

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi geceler öncelikle. Bu başlık altında yapılan yorumların birçoğunu okudum sayılır. Genellikle kameranın pembeleşme ve ekran aralığı sorunundan bahsedilmiş.Sormak istediğim şu, bu söylediğim ya da bunlar haricindeki problemler son üretilen serilerde de mevcut mu ? son zamanlarda bu telefonu alan arkadaşlar varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.
2. olarakta batarya ömründen bahsedilmiş sorun olarak. Daha uzun süredir telefonu kullanan arkadaşlar, aradan zaman geçtikçe bataryanın dayanma durumu nasıl oluyor, ne hale geliyor ?
Açıkçası günlerdir insanların yorumlarını okuyorum, daha önce hiç androıd telefon da kullanmadım, htc one ı gördüğümde tasarım olarak çok hoşuma gitti fakat buralarda okuduğum sorunları görünce açıkçası korkmadım diyemem. Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim, tekrardan iyi geceler herkese =)
Ben telefonu yazın başında almıştım. Kasada açıklık, ölü piksel gibi sorunlar yok ama kamerada pembeleşme oluyor. Pil konusunda da aldığım günden beri fark edilir bir azalma olmadı pil ömründe, gayet iyi.

akcayonline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ben bu yılbaşında aldım, kamerasında pembeleşme gibi bir sorunla karşılaşmadım, kasa açıklığıda yok. Pil ömrü için ise işe gitmediğim günlerde hep kurcalıyorum telefonu, sürekli video izliyorum, zaten internet hep açık, bu şekilde sabah 8 den gece 12 ye kadar pili neredeyse bitiriyorum sen hesap et artık. ama iş yerindeyken sürekli wireless tan bağlanıyorum, fazla kurcalamıyorum, o şekilde gece yatarken %70 te falan oluyor.

atakankk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba telefon alacağım da max 750 tl ye alınabilecek en iyi telefon nedir acaba ?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba telefon alacağım da max 750 tl ye alınabilecek en iyi telefon nedir acaba ?

HTC One Kullanıcı konusunda sorulacak soru mu bu? 50 bin tane karşılaştırma konusu var açıp oralara bakarsınız hocam. Okuduklarınız yetmezse, oralara yazarsınız soruyu konusunda sorarsınız. Burası bu sorunun yeri değildir. Konu dışı post atılır da bu kadarını ilk defa görüyorum.

-------KAMU SPOTU---------

İlgili konularda araştırma yaparak:

-Cevap beklemediğiniz için zamandan kazanırsınız.
-Bilgileri okuduğunuz için hazır yemek yemez, yemek yapmayı öğrenirsiniz.
-Daha fazla fikir almış olursunuz.
-İnsanları, zaten yazılmış şeyleri tekrardan yazmaya sevk etmezsiniz.

-------KAMU SPOTU---------

Aradığınız şey burada:

Telefon Satın Alma Rehberi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende iphone 4'ten geçmeyi planlıyorum. HTC'nin oyun,ekran performansı nasıl ? Telefon takılıyor mu ?

ProNet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar htc one lara android 4.4.2 güncellemesi geldi biraz performans artışı olmuş güncelleyin isterseniz