S
SDN Okuru
SDN Okuru
telefon kapalı halde şarjdayken yüzde kaçının şarj olduğunu görmek için 4.3 güncellemesini beklememiz gerekiyor maalesef...
telefon kapalı halde şarjdayken yüzde kaçının şarj olduğunu görmek için 4.3 güncellemesini beklememiz gerekiyor maalesef...
ES Dosya Yönericisi Programını indirmeni tavsiye ederim..bu özeliği arayıp duruyordum çok sağolun yalnız nereye kaydettiğini bulamıyorum şimdide. pictures-screenshots a kaydedildi yazdı ama nerde yani![]()
Gündüz ortamlarında böyle renkler oluşmuyor bende. Fakat hafif karanlık ve çok karanlık ortamda çekince o renkler oluşabiliyor bu da ultrapixelin bi eksisi. Nerde ışık var çekmeye çalışıyo.. 4.3 güncellemesi ile kamera iyileştirmesi de sunacaklar bekleyip görelim.. Hee bi de geri götürsen de bişey değişmez..merhaba...benım htc one sıyah ıkıncı el aldım dün fakat foto çekerken bağzen kenarlarda mor/pembe tarzı renk var neden ? niçin ? hemen geri mi götüreyim ?
4.3 güncellemesi ilaç gibi olacak makine için ama ben yakın zamanda elden çıkarı LG G2 almayı düşünüyorum.
ne olursa olsun bu telden vazgeçmem koskocaman xperia z mi sattım bi dünyada zarar ettim ama olsun,uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum,herkeslerin kendi fikri düşüncesi saygı duyarım ama lg g2 için htc onedan vazgeçilmez,çok ama çok üstün özellikler sunmalı ki vazgeçelim..
Arkadaşlar bu fotodaki morluklar düzelecekmi ya 4.3 le valla güya gece çekimi iyi dedik gece fotoğraf çekemiyorum mor dalgalanmalar yüzünden !![]()
One'ı ne kadar araştırdığımı bilen bilir, açıkçası ben de bana One'ı değiştirtebilecek makine çıkacağına inanmazdım ama oldu. Cihazı övüp de çok satmasına sebep olacağım falan diye bir korkum yok; ekmek, su ve G2 diye gidiyor satış listesi. Neredeyse One'a denk 13 mpx kamera, One'dan daha iyi ekran, aşağı yukarı aynı seviyede ses çıkışı ki kulaklıkta daha iyi. Güncellemeyle ilgili sıkıntı çıkar belki onu da ilerleyen zamanda görürüz. Sonuç olarak G2>One.
4.3'le düzeleceğine dair haberler okudum, beklemekte fayda var.
4.3 güncellemesi ilaç gibi olacak makine için ama ben yakın zamanda elden çıkarı LG G2 almayı düşünüyorum.
öncelikle senin düşüncen saygı duyuyorum ama saydığın özellikler bana htc onedan vazgeçmemi sağlayacak kadar sağlam ve çok çok üstün özellikler değil,oneı bırakmak için onu unutturacak özellikler olmalı..
Vayy yoksun ne zamandır forum sensiz boş kaldı.htc one ile ilgili soruları cevaplıyacak adam kalmadı
![]()
bilen yok mu ?
öncelikle tşk ederim ancak o tik zaten seçili değil ne yapabilirim