HTC One Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon kapalı halde şarjdayken yüzde kaçının şarj olduğunu görmek için 4.3 güncellemesini beklememiz gerekiyor maalesef...

RespectGallant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genelde fazla ugrasmıyorlar malzemelerı eksık yolladınız onlarıda getırın dıyorlarmıs.bırkac ay ugrastırıyorlarmıs dogru mu acaba bır bılgınız var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu özeliği arayıp duruyordum çok sağolun yalnız nereye kaydettiğini bulamıyorum şimdide. pictures-screenshots a kaydedildi yazdı ama nerde yani :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba...benım htc one sıyah ıkıncı el aldım dün fakat foto çekerken bağzen kenarlarda mor/pembe tarzı renk var neden ? niçin ? hemen geri mi götüreyim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar Arkadaşlar. Htc One'ın usb kablosuyla bilgisayara bağladığım zaman şarj olmasını nasıl engelleyebilirim? Sadece dosya aktarımı yapmak istiyorum. İlgilenirseniz çok mutlu olurum. Bu arada iyi bayramlar :)

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu özeliği arayıp duruyordum çok sağolun yalnız nereye kaydettiğini bulamıyorum şimdide. pictures-screenshots a kaydedildi yazdı ama nerde yani :(
ES Dosya Yönericisi Programını indirmeni tavsiye ederim..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

merhaba...benım htc one sıyah ıkıncı el aldım dün fakat foto çekerken bağzen kenarlarda mor/pembe tarzı renk var neden ? niçin ? hemen geri mi götüreyim ?
Gündüz ortamlarında böyle renkler oluşmuyor bende. Fakat hafif karanlık ve çok karanlık ortamda çekince o renkler oluşabiliyor bu da ultrapixelin bi eksisi. Nerde ışık var çekmeye çalışıyo.. 4.3 güncellemesi ile kamera iyileştirmesi de sunacaklar bekleyip görelim.. Hee bi de geri götürsen de bişey değişmez..

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hTC one kullanan kader arkadaşlarım,Kurban Bayramınız mübarek olsun,iyi bayramlar..

bozkaya86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.3 update ne zaman gelecek? Bilginiz var mı? Bir de telefonda sense 5.0 var bu 5.5 olacak mı? :-)

İkinci soru saçma olabilir.

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
4.3 en gec Kasim ayi icerisinde gelecek. Sense guncellemesi olmayacak.. Kamerada hafif duzeltmeler olacak..

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeter artık nasıl bir güncelleme gelsin artıkkk..

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu nasıl forum ya,dünyanın en iyi telefonunu kullanıyoruz ama hiç paylaşım yok..

esatceza

Asistan
Reaksiyon puanı
0

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben orijinalliği bozmak istemiyorum ama isteyen kurup kullanabilir tabi. IpsIn ne tür paylaşım bekliyorsun? Kendin paylaş aydinlat

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
4.3 güncellemesi ilaç gibi olacak makine için ama ben yakın zamanda elden çıkarı LG G2 almayı düşünüyorum.

huseyintat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu fotodaki morluklar düzelecekmi ya 4.3 le valla güya gece çekimi iyi dedik gece fotoğraf çekemiyorum mor dalgalanmalar yüzünden ! :@

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne olursa olsun bu telden vazgeçmem koskocaman xperia z mi sattım bi dünyada zarar ettim ama olsun,uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum,herkeslerin kendi fikri düşüncesi saygı duyarım ama lg g2 için htc onedan vazgeçilmez,çok ama çok üstün özellikler sunmalı ki vazgeçelim..

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ne olursa olsun bu telden vazgeçmem koskocaman xperia z mi sattım bi dünyada zarar ettim ama olsun,uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum,herkeslerin kendi fikri düşüncesi saygı duyarım ama lg g2 için htc onedan vazgeçilmez,çok ama çok üstün özellikler sunmalı ki vazgeçelim..

One'ı ne kadar araştırdığımı bilen bilir, açıkçası ben de bana One'ı değiştirtebilecek makine çıkacağına inanmazdım ama oldu. Cihazı övüp de çok satmasına sebep olacağım falan diye bir korkum yok; ekmek, su ve G2 diye gidiyor satış listesi. Neredeyse One'a denk 13 mpx kamera, One'dan daha iyi ekran, aşağı yukarı aynı seviyede ses çıkışı ki kulaklıkta daha iyi. Güncellemeyle ilgili sıkıntı çıkar belki onu da ilerleyen zamanda görürüz. Sonuç olarak G2>One.

Arkadaşlar bu fotodaki morluklar düzelecekmi ya 4.3 le valla güya gece çekimi iyi dedik gece fotoğraf çekemiyorum mor dalgalanmalar yüzünden ! :@

4.3'le düzeleceğine dair haberler okudum, beklemekte fayda var.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
One'ı ne kadar araştırdığımı bilen bilir, açıkçası ben de bana One'ı değiştirtebilecek makine çıkacağına inanmazdım ama oldu. Cihazı övüp de çok satmasına sebep olacağım falan diye bir korkum yok; ekmek, su ve G2 diye gidiyor satış listesi. Neredeyse One'a denk 13 mpx kamera, One'dan daha iyi ekran, aşağı yukarı aynı seviyede ses çıkışı ki kulaklıkta daha iyi. Güncellemeyle ilgili sıkıntı çıkar belki onu da ilerleyen zamanda görürüz. Sonuç olarak G2>One.

4.3'le düzeleceğine dair haberler okudum, beklemekte fayda var.

öncelikle senin düşüncen saygı duyuyorum ama saydığın özellikler bana htc onedan vazgeçmemi sağlayacak kadar sağlam ve çok çok üstün özellikler değil,oneı bırakmak için onu unutturacak özellikler olmalı..

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
öncelikle senin düşüncen saygı duyuyorum ama saydığın özellikler bana htc onedan vazgeçmemi sağlayacak kadar sağlam ve çok çok üstün özellikler değil,oneı bırakmak için onu unutturacak özellikler olmalı..

Üstad bir telefonun diğerinden ne üstünlüğü olur önce onu düşünmek lazım. G2 daha hızlı, S800'ün grafik performansı daha yüksek, daha iyi fotoğraf çekiyor, ses çıkışı ve kaydı daha iyi, ekranı hem daha büyük hem daha kaliteli, yazılımı daha işlevsel, One'ın tek artısı kasası oluyor bu durumda. Belki cihazımı değiştirmek için önümüzdeki seneyi beklerim ama bunun sebebi G2'nin One'dan çok üstün olmaması değil, 2. el fiyatları arasındaki fark olacaktır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vayy yoksun ne zamandır forum sensiz boş kaldı. :D htc one ile ilgili soruları cevaplıyacak adam kalmadı :)

Sorma hocam taşındık, yeni binanın telefon kutusu yok, internet bağlantısı alamıyorum o yüzden. Telefonda sırf sosyal medya için 2 GB harcıyorum her ay ve yine bu ay önceden bitti. :D Estağfurullah, artık herkes cevaplar soruları sanırım, benim aldığım zamanlardan çok daha popüler şu anda One, tabi varsa soru yine elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım :)

dontforget

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar karşı taraf telefonu açtığında titreme geliyor ,yardımmmm?

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
O kadar da abartmayın böyle her yeni çıkan telefon daha iyi gözüyle bakarsak en fazla yeni aldığımız her telefonu 6 ay kullanırız lg g2 aldıktan sonra da ne değişecek 6 ay sonra at çöpe bu mantıkla htc one benim bütün ihtiyaçlarımı karşılayan bir telefon yeniliğe göre değil ihtiyacınıza göre telefon seçimi yaparsanız piyasaya yeni sürülen her telefona özenmezsiniz.

dontforget

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle tşk ederim ancak o tik zaten seçili değil ne yapabilirim