HTC One Kullanıcıları Kulübü

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:lol::wink:HTC one mavi yada kırmızı renkte yıllar sonra renginde bir problem olabilir mi acaba ?

arkadaşım bende kırmızısını kullanıyorumda sen acaba kaç yıl kullanmayı düşünüyorsun,15 veya 20 yıl kullanacaksan kesin olur :)))..

ckaratass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bi sorum olucak bu ekran kilit sesi çok düşük telefondan mı kaynaklı hepsimi böyle

osuslen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir sorum olacak. Bildiğimiz gibi HTC one android. İphone ise İOS. android dışarıdan gelen saldırılara açık. ios ise güvenli. çünkü kapalı işletim sistemi. Android 3 aylık bir süreden sonra yawaşlıyor diyorlar. format gerekiyor diyorlar. uzun süre kullananlar bilgilendirebilir mi acaba ?

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir sorum olacak. Bildiğimiz gibi HTC one android. İphone ise İOS. android dışarıdan gelen saldırılara açık. ios ise güvenli. çünkü kapalı işletim sistemi. Android 3 aylık bir süreden sonra yawaşlıyor diyorlar. format gerekiyor diyorlar. uzun süre kullananlar bilgilendirebilir mi acaba ?

Kardeşim Htc onelar çok stabildir...ve ayrıca bazen yüklediğini proglamlari yükleyip sildiğin zaman cache dosyaları kalir..bunlar telefonu yavaslatir..onun için silmen gerekir.başka turlu donma olmaz. Zaten iphonelarda yavaslamaya başlıyor.ios 7 çıktı 4-4s çok yavasladi

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yolculuktan dönen Idris, kahvede oturanlara sordu :
- Yahu pizum Temel nasil öldi?
- Kalpten cittu, dediler.
- Vasiyetu filan var miydu?
- Var idu. "Beni denize gömün" demis idu.
- Cömdünüz mü?
- Cömdük amma, mezarinu kazarken çok kayip verduk...

Her telefonun ömrü bana göre 2senedir... Fakat dikkatli bakarsan 3,4 sene olur ömrü...

osuslen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Htc onelar çok stabildir...ve ayrıca bazen yüklediğini proglamlari yükleyip sildiğin zaman cache dosyaları kalir..bunlar telefonu yavaslatir..onun için silmen gerekir.başka turlu donma olmaz. Zaten iphonelarda yavaslamaya başlıyor.ios 7 çıktı 4-4s çok yavasladi

Tesekkürler kardeşim. Peki HTC One mı ? yoksa İphone 4 mü. hangisini önerirsin.

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tesekkürler kardeşim. Peki HTC One mı ? yoksa İphone 4 mü. hangisini önerirsin.

Kardeşim çok guldurdun suan beni :)kardeşim iPhone 4 Htc onenin kılı olamaz iPhone 5 desen tamamda iPhone 4 kıyaslamak çok saçma aslında iPhone 5 lede kiyaslasak yine Htc..ben Htc öneriyorum inşAllah alimunyum kasayla dolanmak sanada nasip olur.herşeyiyle harika bir telefon

osuslen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim çok guldurdun suan beni :)kardeşim iPhone 4 Htc onenin kılı olamaz iPhone 5 desen tamamda iPhone 4 kıyaslamak çok saçma aslında iPhone 5 lede kiyaslasak yine Htc..ben Htc öneriyorum inşAllah alimunyum kasayla dolanmak sanada nasip olur.herşeyiyle harika bir telefon

İphone5 uçuk fiyat. ya HTC one alıcam ya da İphone4. Güldürebildiysem ne mutlu. Gülmek güzel :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar herkeslere merhaba ben sizlerden bir konu hakkında yardım isteyecem ben daha önce htc desire hd kullandım ve başka telefonlardan çok çok daha kullanışlıydı. şu anda da htc one mı alsam note2 mi alsam diye düşünüyorum sizler ne dersiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Orjinal kulaklığını kullanmayıp satmayı düşünen arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar lütfen . benimkini çaldılar telefon nasıl tatsızlaştı kulaklıksız :D ( eskişehir veya ankarada elden de alabilirim )

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herkeslere merhaba ben sizlerden bir konu hakkında yardım isteyecem ben daha önce htc desire hd kullandım ve başka telefonlardan çok çok daha kullanışlıydı. şu anda da htc one mı alsam note2 mi alsam diye düşünüyorum sizler ne dersiniz?

forever hTC one..

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Orjinal kulaklığını kullanmayıp satmayı düşünen arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar lütfen . benimkini çaldılar telefon nasıl tatsızlaştı kulaklıksız :D ( eskişehir veya ankarada elden de alabilirim )

benden sana tavsiye madem kulaklık alacaksın,sensation serilerinin yanında verilen beats auto kulaklıklardan al,hiç poşeti bile açılmamış hTC one kulaklığım var ama asla satmam,kusura bakma :)..

osuslen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC One gece çekimindeki pembe mor renk için güncelleme işe yaradımı arkadaşlar ? memnunmusunuz geçe çekiminden.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhabalar bende htc one kullanıcısıyım büyük bir hayranlıkla aldım telefonu fakat telefonu kullanmaya başladıktan sonra smslerle ilgili sıkıntı yaşamaya başladım aynı sms gün içinde 10dan fazla geliyordu. operatörümle bu konu hakkında görüştüm yapabileceklerini yaptılar fakat düzelmedi daha sonra htc müşteri hizmetleriyle görüştüm onların sunduğu çözümlerde işe yaramadı. sonunda başkasından bulduğum mikro sim kartı telefonda denedim ve aynı sorun devam etti. telefonu teknik servise yolladım ve 30 iş günü içinde servise gönderdiğim gerekçesiyle yenisini talep ettim. onlarda 10 gün içinde yeni telefon gönderdi. gelen ikinci htc oneda da aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum. sizce bu durum neden kaynaklanmaktadır? inanın görüştüğüm kimse yardımcı olamadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim bence senin sorunun telefondan değil yani bu kadar tesadüf olamaz ki bence senin kartta sorun öyle düşünüyürum avea ise böyle sorunlar oluyor...

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar bende htc one kullanıcısıyım büyük bir hayranlıkla aldım telefonu fakat telefonu kullanmaya başladıktan sonra smslerle ilgili sıkıntı yaşamaya başladım aynı sms gün içinde 10dan fazla geliyordu. operatörümle bu konu hakkında görüştüm yapabileceklerini yaptılar fakat düzelmedi daha sonra htc müşteri hizmetleriyle görüştüm onların sunduğu çözümlerde işe yaramadı. sonunda başkasından bulduğum mikro sim kartı telefonda denedim ve aynı sorun devam etti. telefonu teknik servise yolladım ve 30 iş günü içinde servise gönderdiğim gerekçesiyle yenisini talep ettim. onlarda 10 gün içinde yeni telefon gönderdi. gelen ikinci htc oneda da aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum. sizce bu durum neden kaynaklanmaktadır? inanın görüştüğüm kimse yardımcı olamadı.

Sorun hattında hattını değiş kardesim

arrowcrown

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Sim kartını değiştirmeyi deneyebilirsin. Yeni 64k ya da 128k sim kartlardan alıp dene bence. Bende de desire'a geçince şebekeye otomatik bağlanamama sorunu olmuştu, sim kartı değiştirince düzelmişti...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cevaplar için sağolun. hattımı değiştirdim 64k olanlardan orjinal mikrosim aldım ona rağmen sorun çözülmedi. hattım vodafone, detaylı inceleme yaptılar birşey yok diye geri dönüş oldu. hattımı eski htc wildwifre s telefonuma taktım onda böyle bir sorun olmuyor.

arrowcrown

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevaplar için sağolun. hattımı değiştirdim 64k olanlardan orjinal mikrosim aldım ona rağmen sorun çözülmedi. hattım vodafone, detaylı inceleme yaptılar birşey yok diye geri dönüş oldu. hattımı eski htc wildwifre s telefonuma taktım onda böyle bir sorun olmuyor.

Denediğin başkasına ait olan mikrosim kart da vodafone muydu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilk telefonda denediğim turkcelldi sıfır gelen ikinci telefonda başka hat deneyemedim.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bugün HTC Türkiye ile konuştum, 4.3 güncellemesini indirmeye sunduk dediler. G2 ile One'ın ya da benim için diğer bir düşünce olan LTE Note 3'ün kıyaslamasini yapmayacağım artık. Nitekim telefon değiştirmekten vazgeçtim. Daha doğrusu şu anda vazgeçtim. Yeni telefonum bellidir HTC Maximus 8.