HTC One Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar;
Foruma bugün itibari ile üye oldum önceleri dışarıdan bakıyordum ama başıma gelenden sonra sizlerin arasına katılıp değerli fikirlerinizi almayı uygun gördüm :)

15-07-2013 tarihinde bende uzun zamandır almayı düşündüğüm HTC ONE RED modelini Gebze Center Avm Turkcell İletişim merkezinden 2.000 tl ye aldım 12 saat sarj ettikten sonra 16 sında kullanmaya başladım bu heyecanla da yıllık izne çıktım 15 inde aldığım telefon izne çıktığımın 2. günü yani aldıktan 4 gün sonra 19 temmuz da sarjı dolu halde otobüste seyahat halinde iken koltuk arkasında bulunan USB girişine taktıktan sonra kapandı ve bir dahada açılmadı tatile gittiğim şehirde onlarca telefoncu Vodafone ve Turkcell iletişim merkezlerine götürdüm yardımcı olamadılar KVK ya gitmesi gerektiğini söylediler velhasıl tatile çıktım onlarca resim çekmeyi düşündüğüm 4 günlük telefonum elimde kaldı dahada kötüsü çektiğim resimler ile mesajlarım ve rehberimde gitti. Sonra HTC yi aradım aldığım yerin 30 gün içerisinde problem yaşatan cihazı değiştirmesi gerektiğini söyledi buna istinaden aldığım yer olan TİM e de haber verdim bakın alalı 4 gün oldu ama ben 1 hafta sonra edöneceğim haberiniz olsun diye. izin dönüşü soluğu cihazı aldığım yerde aldım fakat onlarda bunu yapamayacaklarını cihazı KVK göndermeleri gerektiğini söylediler. Bende cihazı alım esnasında acemi çalışanın ekran korumayı yapıştırırken telefonu çizmesini bile sorun etmemiş tamamen anlayışla karşılamış biri olarak bana yardımcı olmadıkları için sinirlendim ve gayet nezaketle telefonu aldım göndermeyin kardeşim tamam istemiyorum hiçbirşey dedim ve çıktım. Şimdi ne bir telefonum var nede sağlam bir moralim. Ben ne yapmalıyım sizce kendim mi KVK ya göndermeliyim. Lütfen bana öneri ve fikir sununuz. Teşekkür ederim.

onerbp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
insanları bu kadar mağdur etmiş bir marka ile kesinlikle bir işim olmaz. okuduklarımdan sonra resmen insanların HTC denilen illet marka tarafından rezil edildiğini anladım. ben de Htc One X kullanıcısı olarak birçok kişinin yaşadığı servis sorunlarını yaşadım ve bunu her yerde belirtiyorum. UZAK DURUN.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çift taraflı fotoğraf dışındaki tüm çekim özellikleri htc one da var

Cgtyy90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar;
Foruma bugün itibari ile üye oldum önceleri dışarıdan bakıyordum ama başıma gelenden sonra sizlerin arasına katılıp değerli fikirlerinizi almayı uygun gördüm :)

15-07-2013 tarihinde bende uzun zamandır almayı düşündüğüm HTC ONE RED modelini Gebze Center Avm Turkcell İletişim merkezinden 2.000 tl ye aldım 12 saat sarj ettikten sonra 16 sında kullanmaya başladım bu heyecanla da yıllık izne çıktım 15 inde aldığım telefon izne çıktığımın 2. günü yani aldıktan 4 gün sonra 19 temmuz da sarjı dolu halde otobüste seyahat halinde iken koltuk arkasında bulunan USB girişine taktıktan sonra kapandı ve bir dahada açılmadı tatile gittiğim şehirde onlarca telefoncu Vodafone ve Turkcell iletişim merkezlerine götürdüm yardımcı olamadılar KVK ya gitmesi gerektiğini söylediler velhasıl tatile çıktım onlarca resim çekmeyi düşündüğüm 4 günlük telefonum elimde kaldı dahada kötüsü çektiğim resimler ile mesajlarım ve rehberimde gitti. Sonra HTC yi aradım aldığım yerin 30 gün içerisinde problem yaşatan cihazı değiştirmesi gerektiğini söyledi buna istinaden aldığım yer olan TİM e de haber verdim bakın alalı 4 gün oldu ama ben 1 hafta sonra edöneceğim haberiniz olsun diye. izin dönüşü soluğu cihazı aldığım yerde aldım fakat onlarda bunu yapamayacaklarını cihazı KVK göndermeleri gerektiğini söylediler. Bende cihazı alım esnasında acemi çalışanın ekran korumayı yapıştırırken telefonu çizmesini bile sorun etmemiş tamamen anlayışla karşılamış biri olarak bana yardımcı olmadıkları için sinirlendim ve gayet nezaketle telefonu aldım göndermeyin kardeşim tamam istemiyorum hiçbirşey dedim ve çıktım. Şimdi ne bir telefonum var nede sağlam bir moralim. Ben ne yapmalıyım sizce kendim mi KVK ya göndermeliyim. Lütfen bana öneri ve fikir sununuz. Teşekkür ederim.

Merhaba

Bence telefonu gonderın derım bılıyorum maalesef bıraz ugrasacaksınız ancak benm telefonum bugun elıme ulastı az yukarıda servıs ıle ılgılı yorumumu yazmıstım baska bır sorundu ancak cıhazım dırek degıstırıldı suanda sadece saçma otesı prosedurler var ıste bırde teşefonu kartal yuksek sevıye servısıne gondrmenı tavsıye ederım hatta ıstanbulda yasıyorsanız eger dırek elden teslım edın ve yıne telefon geldıgınde elden gıdıp alın cok daha kısa surede ıslemler tamamlanacaktır emınım degısım ıslemı ılk 30 gunde sorunsuz yapılıyor.

Sizi tek ograstıracak olan kvk olur telefounuzun ılk kaydı acıldıktan sonra dırek htc yı arayıp durumu anlatın eger vereceksenız bırde kutuyla degısım ıslemı DOA dıye gecıyor tum fatura ve eksesuarları da yanınada vermeyı unutmayın servıse mng kargo ıle anlasmaları var ucretsızde gonderebılırsınız elden teslımat ıle bosuna turkcell vs servısler ıle ugrasmayın hıc

- - - Mesaj Güncellendi - - -

insanları bu kadar mağdur etmiş bir marka ile kesinlikle bir işim olmaz. okuduklarımdan sonra resmen insanların HTC denilen illet marka tarafından rezil edildiğini anladım. ben de Htc One X kullanıcısı olarak birçok kişinin yaşadığı servis sorunlarını yaşadım ve bunu her yerde belirtiyorum. UZAK DURUN.

Butur sorunlar baska fırmalarda da yasanıyor gorduklerınız aslında cok nadır yasanan olaylar kısaca snu soyleyeyım burda onlarca kullanıcı var suan 1 yada 2 kısıde bu sorun var benm gordugum kadarıyla

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 yada 2 mi.mağdurların haddi hesabı yok.şikayet com a girerseniz görürsünüz.ben 07.06.2013 tarihinde aldığım telefonu 10.06.2013 de kasa açıklığı nedeni ile servise gönderdim(teleservise) 25 gün sonra garanti süresi bitmiş tamir için 41 tl gerekir dedi.yanlış duymadınız mart ayında üretilen ve haziran ayında aldığım telefona garanti süresi bitmiş dediler.ben kabul etmedim diğer illet şirket bimeks bana sormadan 12.07.2013 de tekrar telefonu garantiye göndermiş.tam 5 günde kayıt etmişler 17.07.2013 de kayıt edilmiş görünüyor.ama ben ayın 15 inde mahkemeye verdim.sonuçlansın maddi manevi tazminat davasıda açacağım.Allah herkesi bimeksten teleservisten ve HTC den uzak tutsun.2000 lira verdim rezil oldum.Htc ye defalarca bildirmeme rağmen her seferinde ilk defa duymuş gibi ilgileneceklerini "üst" lerine bildireceklerini söylüyorlar ama 45 gündür hiç bi gelişme yok.

erol_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam bu gun bende htc one alıp aranıza katıldım yalnız bi sorum var teli aldım firma çalışanın bu telden vardı uygulama arka planına resim atmıştı ayrıca onun one sin de yukardan aşagı degil s3 gibi yanlamasına kayıyodu uygulama listesi ben mi bulamadım bu ayarları yardımcı olursanız sevinirim tşk..

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam bu gun bende htc one alıp aranıza katıldım yalnız bi sorum var teli aldım firma çalışanın bu telden vardı uygulama arka planına resim atmıştı ayrıca onun one sin de yukardan aşagı degil s3 gibi yanlamasına kayıyodu uygulama listesi ben mi bulamadım bu ayarları yardımcı olursanız sevinirim tşk..

Kardeş o çalışan telefonuna launcher yüklemiştir playstoredan. yoksa menü de öyle ayarlar yok.

erol_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tşk ilave uygulamayla böyle oluyor demek ki keşke orj de böle olsaydı s3 den buna geçince attan inip eşege binmiş gibi oldum...

ferdi_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar bende htc one aldım yarın sabah geliyor insallah iphone 5 ile basabas takas yaptım hep iphone kullandım 1-2 defa kısa da olsa android kullanmıslıgım oldu.Acıkcası iyimi ettim kötümü bilemiyorum 1.si hoparlörü 2. si dizaynı güzel oldugu için 3.sü de iphone nun artık klasik menüsünden kurtulmak için tercih ettim.Daha önce iphone 5 kullanıp sonra htc one'ı tercih eden arkadaslar veya 2 telefona da aşina olan arkadaslar ne dersiniz memnun edermi bu cihaz beni.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
en iyi kararlarından birini verdin [MENTION=359240]ferdi_25[/MENTION] ;) ilk bir iki gün sıkıntılı geçer ama sonrasında bırakmazsın bir daha da. hayırlı olsun sana şimdiden.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkür ederim abi cevap için inşallah dediğin gibi memnun kalırım.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya bişey soracağım da, 1,5-2 seneye htc one sv fiyatı ne kadara kadar düşer ?

O telefon sadece bimekste olduğu için indirmiyor çakallar. Unutuldu resmen şu anda 950 falan olmalıydı mesela ama işte başka yerlerde olmayınca doğal olarak inmiyor hiç. 1,5-2 seneye o telefon kalmaz zaten azdır stok o da bitince getirmezler daha.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
O telefon sadece bimekste olduğu için indirmiyor çakallar. Unutuldu resmen şu anda 950 falan olmalıydı mesela ama işte başka yerlerde olmayınca doğal olarak inmiyor hiç. 1,5-2 seneye o telefon kalmaz zaten azdır stok o da bitince getirmezler daha.

çok beğendim telefonu ancak şuan telefonum 1 senelik, 3 sene olmadan bir sorun çıkmazsa değiştirmem gibi geliyor. kötü oldu bu dediğin onun yerine 2 seneye 700-800 lere düşecek sağlam kasalı one sv gibi özelliği olan bir telefon biliyor musun ? :D teşekkkürler.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
çok beğendim telefonu ancak şuan telefonum 1 senelik, 3 sene olmadan bir sorun çıkmazsa değiştirmem gibi geliyor. kötü oldu bu dediğin onun yerine 2 seneye 700-800 lere düşecek sağlam kasalı one sv gibi özelliği olan bir telefon biliyor musun ? :D teşekkkürler.

Ben de avını bekleyen kurt misali bekliyorum onu :D s3 mini var hali hazırda düşmüş 2 seneye htc one'ın kendisini alırsın 1000 liraya :)

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben de avını bekleyen kurt misali bekliyorum onu :D s3 mini var hali hazırda düşmüş 2 seneye htc one'ın kendisini alırsın 1000 liraya :)

ya yok şu anda telefon değiştirme gibi bi niyetim yok sadece bilinçleneyim diyorum mesela şu anki piyasada max 800 tl ye en iyi htc ne ? ŞD

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkürler cevap için abi,inşallah dediğiniz gibi memnun kalırım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben htc one almayı düşünüyorum telefonu teknosadan felan mı alıyım yoksa vodofondan felan 2 kat hızlı diyolar ya onlar doğrumu internet 2 kat hızlımı oluyor ltf cevap istiyorum

ferdi_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazım bugün itibariyle elime geçti fakat dışa verdiği ses iphone 5 ten biraz az geldi acaba ayarlarınımı yapamadım beats aktif başka bir ayarımı var yoksa normalmi hani dışa verdiği ses iphone 4 kadar ancak cıkıyor ama iphone 5 i tutmuyor acıkcası.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazım bugün itibariyle elime geçti fakat dışa verdiği ses iphone 5 ten biraz az geldi acaba ayarlarınımı yapamadım beats aktif başka bir ayarımı var yoksa normalmi hani dışa verdiği ses iphone 4 kadar ancak cıkıyor ama iphone 5 i tutmuyor acıkcası.

Şarkıya göre beats'i aç ya da kapa bazı şarkılar beats ekolayzırı için uygun değil nerdeyse ses çıkmıyor onlarda. Ses iphone 5 civarı çıkıyor ama çok daha net.

ferdi_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağol kardesim ya valla açıkcası 2.el aldıgım için biraz şüphe duydum hoparlörde bi sorunmu var diye ama dediğin gibi ses çok net ama çok yüksek değil.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beats hoparlörde sesin şiddetini düşürüyor.beatsi kapatınca daha yüksek çıkıyor. Kulaklıktada bunun tam tersi geçerli

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ben htc one almayı düşünüyorum telefonu teknosadan felan mı alıyım yoksa vodofondan felan 2 kat hızlı diyolar ya onlar doğrumu internet 2 kat hızlımı oluyor ltf cevap istiyorum

böyle bir şey yok :D hangisinin fiyatı sana uygunsa ona bak. Her pakette ürün ve teknolojiler aynı :D bir ara vodafone, ekstradan koruma kılıfı veriyordu eğer onu bulursan kaçırma ama sanırım tükendi o paket de.

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun kalitesine diyecek yok ama bazı serilerde kasa açıklığı ve ölü piksel sorunu var.Bu gibi durumlarda ne htc ne teleservis kvk hiç ilgilenmiyor.hTC nin amacı telefonu satana kadar.07.06.2013 tarihinde 2.000 lira verip bimeksten telefon aldım 10.06.2013 kasa açıklığı nedeni ile teleservice gönderdi bimeks.Teleservice 1 ay sonra bunun garantisi bitti diyerek bimekse tekrar gönderiyolar.Düşüne biliyor musunuz dünyada mart ayında tanıtılan telefonun garanti süresi bitmiş.Bimeks bana sormadan tekrar servise göndermiş.ama ben 15.07.2013 de mahkemeye verdim bimeksi.Bugün tesedüfen teleservice yi aradım telefonu bimekse tekrar göndermiş aksesuarları eksik diye.Resmen komedi.Bu gibi sorunlarla karşılaşmamak için HTC den uzak durun derim.Ben yandım eller yanmasın anlıyacağınız.Defalarca hTC ile irtibata geçmeme rağmen hiç bir şekilde çözüm bulamadılar.bugün yaklaşık 50 gün oldu