sinanakyuz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Biraz kullanayim da garantiye vereyim . Yine döndük one x e 

Arkadaşlar Vatan'dan babalar günü indirimi ile Cuma günü aldım bende de kasa açıklığı mevcut alırken de fark ettim fakat bi daha bu fiyata bulamam diye aldım. Zaten önemsenmeyecek birşeydi. Şimdi garantiye göndersem değişim yapsalar bile sorunlu seri ile değişim yapılır 2 ay sonra değişim yaptırmak daha mantıklı olmaz mı siz ne dersiniz?
böyle bi yol izlemelisinArkadaşlar Vatan'dan babalar günü indirimi ile Cuma günü aldım bende de kasa açıklığı mevcut alırken de fark ettim fakat bi daha bu fiyata bulamam diye aldım. Zaten önemsenmeyecek birşeydi. Şimdi garantiye göndersem değişim yapsalar bile sorunlu seri ile değişim yapılır 2 ay sonra değişim yaptırmak daha mantıklı olmaz mı siz ne dersiniz?
Hayırlı olsun kaça aldınız?
Kasa sorunu yeni serilerde var mı hala ve ne derece? Mümkünse fotoğraf koyabilir misiniz?
Kardeş senin telefonu Doa kutulu değişim talebini onayladılar mı? Benim ki Teleservice te hala bi cevap bekliyorumBende oluşmuyor Kardes
telefon bugun geldi epey bi küfür etttim. bu sabah geldi telefonum ve kullanıcı hatası yazıyor la ne kadar kullandıkta ne hatam olacak 2 3 kullandık sadece. bu sorun htc nın cağu telefonun da var yanı biliyorlar hatalarını buna ragmen nasıl kullanıcı hatası derler anlamış değilimKardeş senin telefonu Doa kutulu değişim talebini onayladılar mı? Benim ki Teleservice te hala bi cevap bekliyorum
Böyle bir hata var madem kabul ediyorlar benim telefonu neden değiştirmediler
Merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum hatalarım olursa şimdiden affola.07.06.2013 tarihinde bende konya bimeks den htc one aldım.kasa açıklığı sorununu fark etttim.10.06.2013 de teleservice denen illet servise gönderdim.hala işleminiz devam ediyor deniliyor.servise bnm gibi gönderen arkdaşlar varmı varsa nasıl ve ne kadar sürede sonuçlandı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
merhaba sinanakyuz.bende telefonu 10.06.2013 tarihinde kasa açıklığı nedeni ile gönderdim.ama hala işlemler devam ediyor deniyor.defalarca aradım teleservici ama adamlar ukala.bu kadar bilgi veriyoruz diyorlar.siz ne kadar sürede hallettiniz.
ama senın telefonun da epey bi serviste kalmış 20 günü gecti galiba bi htc ile irtibata gecerek işlemlerin hızlandırılmasını iste bende öyle yaptım yurt dışına cıkacam bahanesi ile 10 gün de aldım telefonuMerhaba arkadaşlar.yeni üye oldum hatalarım olursa şimdiden affola.07.06.2013 tarihinde bende konya bimeks den htc one aldım.kasa açıklığı sorununu fark etttim.10.06.2013 de teleservice denen illet servise gönderdim.hala işleminiz devam ediyor deniliyor.servise bnm gibi gönderen arkdaşlar varmı varsa nasıl ve ne kadar sürede sonuçlandı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
merhaba sinanakyuz.bende telefonu 10.06.2013 tarihinde kasa açıklığı nedeni ile gönderdim.ama hala işlemler devam ediyor deniyor.defalarca aradım teleservici ama adamlar ukala.bu kadar bilgi veriyoruz diyorlar.siz ne kadar sürede hallettiniz.