HTC One Kasa Sorunu

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazılarınızı okuyunca anladım bende boşa bekliyorum telefon gelmiycek büyük ihtimal htc müşteri hizmetleri ve teleservis müşteri hizmetleri o kadar amatör ki yani tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş yıllarca samsung kullandım evet bozulmadı bozuldu ama her seferinde halletim en son 1 yıllık telefonu verdim 0 verdiler bence ne htc nede teleservis 5 para etmez bunlara paranızı kaptırmayın bu dolandırıcılıktan başka bişe değil ikiside yasalara uymuyolar kendi kafalarına göre iş yapıyorlar.

Sonun kadar hakkımızı aramalayız 12/07/2013 tarihinde benimde süre doluyor 2000 tl para verdim ve 1 aydır telefonsuz geziyorum kesinlikle dolandırıcı ve kalpazan bunlar resmen paramızı gasp ediyorlar bende sürem dolunca direk hakem heyetine gidicem hakkımız sonuna kadar arıyıcam biz bu paraları çok kolay kazanmıyoruz ve bu kalpazanlar hakkımızı gasp ediyor 20 gün geçince kesinlikle almıycam telefonu ve o parayı söke söke alıcam gerekirse 3 ay beklerim ama paramı yedirmem bi dahada bedava htc verseler almam hayttada teleservis garantili telefon almam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kesinlike bu kalpazanlara paranızı kaptırmayın 1200' e yurt dışı alsak hem kasada açıklık olmazdı hemde merdiven altı şirket teleservis ile muhatap olmazdım lanet olsun htc ye teleservis lşikayet vara yazdık hiç bi cevap yok yasal süreç başlatmakdan başka çare bırakmadılar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu yasal süreçle ilgili bilgisi olan arkdaşlardan yönlendirme ve yardımcı olmalarını rica ediyorum.

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hakem heyetine başvuramazsınız fiyatı yüksek olduğu için.mahkemeye başvuracaksınız.önümüzdeki hafta bende başvuru yapacağım.280 lira para alıyorlar başvuruda ve adamlar resmen firmalardan yana.Göz korkutuyorlar "kaybedersen karşı tarafın bütün masraflarını karşılarsın haaa" diye.

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam nasıl olurda kaybetme şansımız olabilir biz telefonu sorunlu aldık 20 iş günü halletmeleri için süre verdik peşin parasını ödedik o zaman giden paranın üstüne ya soğuk içicez bu imkansız yada teleservise gidip karkolluk olucaz buda sorun çözmez yani benim hapörlerde çalışmıyo yoksa gidip kasa açık felan alıcam ama haporlörde bozuk yani napyım bilmiyorum o kadar param gitmiş 280 tl sorun değil yeterli paramı geri alyayım

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
O teleservice bu kadar geri zekalı firma görmedim hayatım boyunca cihazı kasa açıklığı ölü pixsel yüzünden servise gönderdim yazılım yüklemiş geri göndermişler htc yi aradım resimleri gönderin diyolar çektim gönderdim bakalım heriflerin keyfi yerine gelcekmi çok pişman oldum özelliklerine lafım yok ama servisi lanet.

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O teleservice bu kadar geri zekalı firma görmedim hayatım boyunca cihazı kasa açıklığı ölü pixsel yüzünden servise gönderdim yazılım yüklemiş geri göndermişler htc yi aradım resimleri gönderin diyolar çektim gönderdim bakalım heriflerin keyfi yerine gelcekmi çok pişman oldum özelliklerine lafım yok ama servisi lanet.

Size en azından telefon gelmiş benim telefon nerde ne zaman gelicek o bile belli değil bu kalpazanlardan memnun olan kimse yokmu akrdaş kimsenin telefonu değişmemiş yani o zaman garantili telefon almanın hiç bir anlamı yok yarı fiyatına gidip yurt dışı telefon almak daha mantıklı biz 800 -900 tl sırf garanti için ödüyoruz...

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu adamların kesinlikle bir güvendiği yerler var.yoksa bu kadar öz güven çok garip.adamlar git mahkemeye benden bu kadar diyor.bi kaçgün bekleyip öyle verecem bu adamlar bir oyun yapabilirler.

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu adamların kesinlikle bir güvendiği yerler var.yoksa bu kadar öz güven çok garip.adamlar git mahkemeye benden bu kadar diyor.bi kaçgün bekleyip öyle verecem bu adamlar bir oyun yapabilirler.

Sizin 20 iş günü süreniz doldumu dolduysa sorgulamada ne gözüküyor cihaz htc ile irtibata geçtinz mi?

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sizin 20 iş günü süreniz doldumu dolduysa sorgulamada ne gözüküyor cihaz htc ile irtibata geçtinz mi?
Ben telefonu servise ilk gönderdiğim günden beri htc ile irtibattayım ama onlarda aynı bir şey fark etmiyor sözde teleservice de htc nin elemanları bakıyormuş cihazlara bedavaya insanları oyalıyolar o kadar para ver kullanmadan 3 hafta serviste kalsın

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonu servise ilk gönderdiğim günden beri htc ile irtibattayım ama onlarda aynı bir şey fark etmiyor sözde teleservice de htc nin elemanları bakıyormuş cihazlara bedavaya insanları oyalıyolar o kadar para ver kullanmadan 3 hafta serviste kalsın

Ben sanmıyorum değiştirceklerini değişse bile gelecek telefon muhtemel oda hatalı gelecek yani yasal hak kullanmaktan başka çare bırakmıyolar modern dolandırıcılık oluyo galiba bu

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistem üzerinden kayıt görünmüyor zaten.kayıt yapamıyorlarmış sistem yenilenmesinden dolayı.excele yazsalar şimdiye kadar ilkel bir sistem kurulurdu ama bunlar mal olduğu için olmaz bunlardan bişey olmaz.hTC saçma saçma maiiler gönderiyor.servistekilerle görüşülecek falan filan

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sistem üzerinden kayıt görünmüyor zaten.kayıt yapamıyorlarmış sistem yenilenmesinden dolayı.excele yazsalar şimdiye kadar ilkel bir sistem kurulurdu ama bunlar mal olduğu için olmaz bunlardan bişey olmaz.hTC saçma saçma maiiler gönderiyor.servistekilerle görüşülecek falan filan
Kasa açıklığını geçtim ama ekranın ölü pixsel olması onuda görmüyolar .Htc ye resimleri gönderdim cvp bekliyorum muhtemelen yarın döncekler eğer olumlu bir cevap alamazsam mahkemeye başvurucam dediğiniz gibi başka çaremiz kalmıyor Türkiyede adaletede güven olmazda neyse bi şansımızı denicez.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende de kasa açıklığı sorunu vardı servise gönderdim bir ay sonra yenisini gönderdiler fakat bu gelen yeni telefonda da güneş ışığı altındayken ekranda çizgiler beliriyor, bu tür bi sorunla karşılaşan varmı, nasıl bir yol izlemeliyim, değişim için servise tekrar göndermeli miyim sizce ?

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim telefon 10 günde geldi ama kasa açıklığı giderilmedi tekrar gonderecem hiçbirşey istemeyip sadece degisim isteyeceğim lanet olasılar o kadar para alıp neden doğru düzgün hizmet vermezler ki. Sonrada htc büyüyor pazarda yeri gittikçe artıyor nedir la bu herkesin derdi milleti kandırmak olmuş adam akıllı hizmet vermiyorlar. Apple dan şaşmayacam birakacam bu htc yi nedir la bu çektiğimiz dert. Az öncede telefon kapandi 5 dk sonra açılma sesi geldi ardından 30 sn sonra ekran açıldı telefon sikintli yaw nerden aldik biZ bunu hiçbirseyi doğru düzgün değil he telefonu programlarla doldursam neyse hiç program yok hafızası da boş bu durumdayken donup kapandıysa helal olsun htc ye

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim telefon 10 günde geldi ama kasa açıklığı giderilmedi tekrar gonderecem hiçbirşey istemeyip sadece degisim isteyeceğim lanet olasılar o kadar para alıp neden doğru düzgün hizmet vermezler ki. Sonrada htc büyüyor pazarda yeri gittikçe artıyor nedir la bu herkesin derdi milleti kandırmak olmuş adam akıllı hizmet vermiyorlar. Apple dan şaşmayacam birakacam bu htc yi nedir la bu çektiğimiz dert. Az öncede telefon kapandi 5 dk sonra açılma sesi geldi ardından 30 sn sonra ekran açıldı telefon sikintli yaw nerden aldik biZ bunu hiçbirseyi doğru düzgün değil he telefonu programlarla doldursam neyse hiç program yok hafızası da boş bu durumdayken donup kapandıysa helal olsun htc ye

Çok yakındır batması zaten çok az müşterisi var onlarıda kaçırmak için elinden geleni yapıyo iphone samsung sony çok çok daha iyi yani Türkiyedeki yasal açıklar sayesinde istedikleri gibi at koşturuyolar gelsin diye uğraşıyodum umarım gelmez bende paramı alır samsung note 3 bekleyip yoluma bakarım bi daha htc ne alrım nede kimseye tavsiye ederim.

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Al paranı i5 al rahatına bak derim. İns problem olmadan halledersin işini bende bu telefonu iade edebilir miyim sizce nasıl olur mahkeme felan uğraşmaya gerek yok yalniz kulaklık kayip

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim telefonda 20 iş günü oldu bugün göndereli ama daha ses yok.ama sizin ekrandaki çizgiler deyince kafama takıldı aynı sorun bende de vardı ben normal diye düşünmüştüm.enine yaklaşık 1 er santim aralıklı çizgiler vardı.tuş kilitli iken yada kapalıyken görünüyordu.ben servise gönderirken bu sorunu iletmedim.kasa açıklığı vardı

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tekrar gonderırsın zaten kasa acıklıgı problemı yapılmadan gerı gelır telefonun

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çin malı telefon alsan bu kadar sorun yaşamazdım en azından gider çöpe atar yenisini alırdım bunu atsan atamıyon satsan satamıyon en iyisi uğraşıp iade alamaya çalışmak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar cihazlardaki açıklıl normal bu açıklıkların sebebi bazı modellerde tam kaynama olmamasından kaynaklanıyor ama ahata değil ve cihaz kullanımında hiç bir sorun yaratmıyor. cihazda esneme özelliği bulunsun diye birtip jel sıvı kullanılıyor. cihazda açılık olan ardaşlar yüksek bir güç uygulamadan cihazı esnetmeye çalışsınlar anlarlar. Zaten HTC firması da bu açıklık sorunu için bir yazı yaınlamıştı.

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün teleservici aradım kasa açıklığı nedenni ile gönderdiğim telefonun 20. gününde 41 tl ücret çıktığını belirttiler.ben de tamir istemediğimi bunun nerden çıktığını söyleyince ilk aramamda faturanızı faks çekin dediler daha sonra aradığımda faks çekmeyin orjinalini gönderin dediler tabi ben göndermedim.fotokopisini zaten gönderdik deyince bi bakalım dediler-muhtemelen kaybettiler-Ayrıca istanbul maltepe şubesine 11.06.2013 de gitmiş fakat yanlış göndermişler diye 18.06.2013 de istanbuldaki başka şubeye aktarmışlar.tamamen zaman kazanmak ve mahkemede haklı çıkmak ama araştırdım servisin kendi içindeki git-geller 20 iş gününe dahilmiş.Allah kimseyi hTC li yapmasın.Hele hele teleservice semtine uğratmasın.Bimeksin kapısından geçirmesin.

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün teleservici aradım kasa açıklığı nedenni ile gönderdiğim telefonun 20. gününde 41 tl ücret çıktığını belirttiler.ben de tamir istemediğimi bunun nerden çıktığını söyleyince ilk aramamda faturanızı faks çekin dediler daha sonra aradığımda faks çekmeyin orjinalini gönderin dediler tabi ben göndermedim.fotokopisini zaten gönderdik deyince bi bakalım dediler-muhtemelen kaybettiler-Ayrıca istanbul maltepe şubesine 11.06.2013 de gitmiş fakat yanlış göndermişler diye 18.06.2013 de istanbuldaki başka şubeye aktarmışlar.tamamen zaman kazanmak ve mahkemede haklı çıkmak ama araştırdım servisin kendi içindeki git-geller 20 iş gününe dahilmiş.Allah kimseyi hTC li yapmasın.Hele hele teleservice semtine uğratmasın.Bimeksin kapısından geçirmesin.

En azından size telefon nerde onu biliyosunuz ben telefon nerde ne durumda gelicek mi değişcek mi hiç bişe belli değil bu cuma günü 20 iş günü doluyo umarım gelmez pazartesi direk yasal işlem başlatıcam paramı geri alıcam kalpazanlara para bırakmam

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akılınızda bulunsun cumartesileri de iş gününden sayılıyor.Bu konu 2011 yılında yapılan değişiklikle netleşmiştir.Değişik fıkra:RG-24/4/2011-27914.bende bu hafta içinde başvuru yapacağım.mahkeme bana 280 lira başvuru ücreti var dediler ama mart ayında çıkan bazı haberler var ücretsiz olacağı diye.yasalaştımı bilmiyorum.bilgisi olan varmı

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teleservice bugün son komedisini oynadı.07.06.2013 de alıp 2 gün sonra servise gönderdiğim ve dünyada mart ayında üretilen Htc one telefonun garanti süresinin dolduğunu iddia ederek telefonumu geri gönderiyormuş.gülermisin ağlarmısın

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun uğraşlar sonucu bugün bilgi almayı başardım değişim için cihaz bekleniyor dedi 3 gün sonra 20 günlük sürem doluyo ne zaman gelir bu telefon bana tahminen dedim söylemediler tüketici mahkesmeside çok uğraştırıyo ve ben çalıştığım için nasıl takip edicem bilmiyorum ne yapmalyım sizce ülkemizde hak aramak o kadar zorki bence teleservisde bunu biliyo nasıl olsa mahkemeye gitmez diye düşünüp istedikleri gibi at koşturuyolar.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ölü piksel ve aşırı kasa açıklığı olamadığı sürece değişime göndermeyin çok kişi bu şekilde gönderdi, ufak kasa açıklıklarını dert etmeyin ilerlemiyor boydan boya tırnağınız girecek kadar varsa değiştirin kağıt girecek kadar açıklık olan kasalar sorun çıkarmaz güzel bir kılıfla kullanın ekranla alakası yok o bölümün hoparlörle var.

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ölü piksel ve aşırı kasa açıklığı olamadığı sürece değişime göndermeyin çok kişi bu şekilde gönderdi, ufak kasa açıklıklarını dert etmeyin ilerlemiyor boydan boya tırnağınız girecek kadar varsa değiştirin kağıt girecek kadar açıklık olan kasalar sorun çıkarmaz güzel bir kılıfla kullanın ekranla alakası yok o bölümün hoparlörle var.

Hocam bende o kadar dert etmedim kağıt giriyodu ama cok azdı alttaki haporler çalışmıyodu mecbur gönderdim telefonu değişim için cihaz bekliyo dedi ne kadar sürer bu acaba tecrübesi olan varmı?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hocam bende o kadar dert etmedim kağıt giriyodu ama cok azdı alttaki haporler çalışmıyodu mecbur gönderdim telefonu değişim için cihaz bekliyo dedi ne kadar sürer bu acaba tecrübesi olan varmı?

Cihaz tedariki 1 hafta diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam. :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7

En fazla 20 gün iş süresi var hocam,belli olmaz ne kadar sürede geleceği çok gönderen var değişime.

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yarın mahkemeye gidiyorum.teleservisi bir daha ara kesin başka bilgi verirler.onların tek amacı oyalamak.ben gün içinde birkaç kez arıyordum hepsi farklı şeyler söylüyordu.20 gün dolar dolmaz git bence ayrıca iş gününe cumartesilerde dahil haberiniz olsun.Değişik fıkra:RG-24/4/2011-27914 burdan bakarsanız kesin hüküm konulmuş.