HTC ONE ile ilgili bazı sorularım

ozgurcrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar abilerim hiç uzatmadan direk konuya girmek istiyorum. Ben Yaklaşık 2-3 Aydır HTC ONE videolarını tanıtımlarını incelemelerini ön incelemelerini sökülme videosuna kadar herşeyini inceledim,forumlarda tek tek konularına girdim sorunlarına baktım.Tabiki bununla birlikte Samsung S4,Sony XPeria Z gibi telefonlarıda aynı şekilde inceledim. Sony eyvallah su geçirmez bi telefon yapmışta heryeri kapaklı o kapaklar birgün eskicek benim hergün 2 milyar verebilicek bir durumum yokki. O yüzden ihtimallerden sadece Samsung S4 ve HTC One kaldı. Bunlarıda karşılaştırdım karşılaştırma videolarını inceledim Drop testlerini inceledim. Herşekilde bunlarında ne oldugunu biliyorum. Şimdi ben her yıl telefon degiştiren biri degilim NOKİA C5-03 den ilk defa bir android telefon kullanıcam. 2000 TL vericem ben bu telefona Samsung S4 de güzel HTC One dahada güzel ama kamerası beni korkutuyor.
Samsung S4'ün kamerası benim gözümden daha iyi gösteriyo bence o derece
HTC One pek umduğum gibi değil belkide bana öyle geliyor.
Sizden ricam sadece kamerası hakkında kullanan kişiler bana iyi şeyler söylesin. Hani 2000Tl vericem sonuç olarak sadece bir yorum istiyorum
Herkese teşekkürler baktığı okuduğu için

Edit:HTC One'ı Teknosada denedim aldım elime kurcaladım fotograf çektim.
Aynı şekilde samsung s4'üde inceledim

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
bataryasının çıkmaması ve arttırılabilir hafızasının olmaması htc acısından dezavantaj ben alsaydım s4 alırdım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben aldım htc one. 1 seneden beri araştırıyordum. açıkcası telefonun hakkını veremediğimi düşünüyorum. kamera performansından da memnun değilim. s4 ün fiziki yapısı biraz çekici olsaydı onu alırdım.

ozgurcrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
bataryasının çıkmaması ve arttırılabilir hafızasının olmaması htc acısından dezavantaj ben alsaydım s4 alırdım...

Bana göre bataryasının çıkmaması önemli değil ki
2000Tl telefona vericem bide yanında bataryamı taşıcam.Bu konuda pek bir sorunum yok
Hafıza konusuna gelince 32GB'ın 26GB kullanabiliyormuşum o kadarı yeter diye düşünüyorum
Oyunlar 5 GB Alsa bana kalır 20 GB buda oldukça yeterli yorumun için teşekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben aldım htc one. 1 seneden beri araştırıyordum. açıkcası telefonun hakkını veremediğimi düşünüyorum. kamera performansından da memnun değilim. s4 ün fiziki yapısı biraz çekici olsaydı onu alırdım.

İşte bende bundan korkuyorum 2000 TL veriyorum ve sonra pişman oluyorum ister istemez sıkıntı ediyosun keşke bu telefonda yeni bir yöntem denenicegine yapsalardı 13 Mp kamera bizde rahat etseydik onlarda

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hocam bir telefona 2 milyar veripte o telefonda en çok kameraya önem vermeniz biraz gereksiz gibi.Çünkü sonuçta o bir telefon.Sonuçta kamerası 20 mp bile olsa bile bir fotoğraf makinesi değil.video konusunda olabilir ama fotoğraf konusunda telefonlardan çok bişey beklememek gerekir.

fotoğrafa çok önem veren biriyseniz 1000 tl ye s2,s3 ve ya lg nexus gibi telefonlar alabilir geri kalan 1000 tl ilede bir profesyonel fotoğraf makinesi alabilirsiniz.hiç olmadı 150 tlye satılan canon nikon sony fotoğraf makineleri var ve telefonlardan çok çok daha güzel fotoğraf çekiyorlar.telefonun yanında da fotoğraf için böyle birşey al.senin kararın tabi, git yine htc one veya s4 al ama fotoğraf konusunda dediğim gibi telefondan çok bişey beklememek gerekir.

Benimkisi sadece kendi düşüncem ve bir öneri.Karar vermek tabikide size ait bu konuda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alma kardeş eşime LG l9 aldım o bile işimi görüyor. Ha bende one aldım. ama gerek yokmuş. 2000 e çıkmadan işini görecek pek çok telefon var. Buralara takıla takıla bağımlılık yaratıyoruz kendi kendimize ve sonuç emin ol hüsran oluyor.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İnce eleyip sık dokuyan birisiniz.Kameraları kendiniz yeterince karşılaştırmışsınızdır zaten.Kamera kalitesi üç aşağı beş yukarı birbirine yakın ikiside.
Size tavsiyem bu kadar takımayın ikisi arasındaki farka.Sonuçta her gün foto çektiğinizi düşünmüyorum.

ozgurcrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
İnce eleyip sık dokuyan birisiniz.Kameraları kendiniz yeterince karşılaştırmışsınızdır zaten.Kamera kalitesi üç aşağı beş yukarı birbirine yakın ikiside.
Size tavsiyem bu kadar takımayın ikisi arasındaki farka.Sonuçta her gün foto çektiğinizi düşünmüyorum.

Karşılaştırdığımda çok benzer bir kamera deneyimi sunmuyor fakat şimdi hergün fotoğraf çekindiğimi düşünmüyorsunuz evet kesinlikle hergün fotoğraf çekinmiyorum.Ama bir mekana gittigimde ya da biryerleri gezdigimde kamerası iyi çekmedikten sonra neden 2000 Tl verim diceksiniz o zaman fotoğraf makinası alın.Ben bu telefonun neyine 2000 Tl verim o zaman kamerası için fotograf makinası alıcaksam müzigi içinde amfi alim.Ben bu telefonu özellikleri için alıyorum zaten
ama kamerası biraz sıkıntılı o yüzden bu konuyu açtım belki kamerası iyidir 4.2.2 ile iyi yapmışlardır yazılımsaldır belki diye ama kimse bişe demedi

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Karşılaştırdığımda çok benzer bir kamera deneyimi sunmuyor fakat şimdi hergün fotoğraf çekindiğimi düşünmüyorsunuz evet kesinlikle hergün fotoğraf çekinmiyorum.Ama bir mekana gittigimde ya da biryerleri gezdigimde kamerası iyi çekmedikten sonra neden 2000 Tl verim diceksiniz o zaman fotoğraf makinası alın.Ben bu telefonun neyine 2000 Tl verim o zaman kamerası için fotograf makinası alıcaksam müzigi içinde amfi alim.Ben bu telefonu özellikleri için alıyorum zaten
ama kamerası biraz sıkıntılı o yüzden bu konuyu açtım belki kamerası iyidir 4.2.2 ile iyi yapmışlardır yazılımsaldır belki diye ama kimse bişe demedi
Bence siz hiç 2.000 TL vermeyin,sonra çok içiniz acıyabilir.