ozgurcrs
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Merhaba arkadaşlar abilerim hiç uzatmadan direk konuya girmek istiyorum. Ben Yaklaşık 2-3 Aydır HTC ONE videolarını tanıtımlarını incelemelerini ön incelemelerini sökülme videosuna kadar herşeyini inceledim,forumlarda tek tek konularına girdim sorunlarına baktım.Tabiki bununla birlikte Samsung S4,Sony XPeria Z gibi telefonlarıda aynı şekilde inceledim. Sony eyvallah su geçirmez bi telefon yapmışta heryeri kapaklı o kapaklar birgün eskicek benim hergün 2 milyar verebilicek bir durumum yokki. O yüzden ihtimallerden sadece Samsung S4 ve HTC One kaldı. Bunlarıda karşılaştırdım karşılaştırma videolarını inceledim Drop testlerini inceledim. Herşekilde bunlarında ne oldugunu biliyorum. Şimdi ben her yıl telefon degiştiren biri degilim NOKİA C5-03 den ilk defa bir android telefon kullanıcam. 2000 TL vericem ben bu telefona Samsung S4 de güzel HTC One dahada güzel ama kamerası beni korkutuyor.
Samsung S4'ün kamerası benim gözümden daha iyi gösteriyo bence o derece
HTC One pek umduğum gibi değil belkide bana öyle geliyor.
Sizden ricam sadece kamerası hakkında kullanan kişiler bana iyi şeyler söylesin. Hani 2000Tl vericem sonuç olarak sadece bir yorum istiyorum
Herkese teşekkürler baktığı okuduğu için
Edit:HTC One'ı Teknosada denedim aldım elime kurcaladım fotograf çektim.
Aynı şekilde samsung s4'üde inceledim
Samsung S4'ün kamerası benim gözümden daha iyi gösteriyo bence o derece
HTC One pek umduğum gibi değil belkide bana öyle geliyor.
Sizden ricam sadece kamerası hakkında kullanan kişiler bana iyi şeyler söylesin. Hani 2000Tl vericem sonuç olarak sadece bir yorum istiyorum
Herkese teşekkürler baktığı okuduğu için
Edit:HTC One'ı Teknosada denedim aldım elime kurcaladım fotograf çektim.
Aynı şekilde samsung s4'üde inceledim