Htc one ( boom sound ) yok böyle bir ses !

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu forumda kolay hocam 1 milyon konu var, 1 milyar da alt başlık yaz yaz dur :D Sadece Motorola olan bir forumda, Android+Sohbet temalı 1000 post kolay değil :D
O zaman :) Sadece benim Galaxy S III S.S.S. Konuma bak :) 1000in üzerinde mesajım var 4 aydır neredeyse kullanmıyorum 4 ayda 1000 post :D

tecno_man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android cihazlarda kasa kalitesi vs bakımından en iyi cihaz bence şuanda

vethek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sesi videoya alıp bilgisayardan dinlemek hiç mantıklı değil.ben bu videoyu ses sisteminde dinlersem ortalığı yıkar.bu bir ölçü değildir.ben aldım kasa açıklığı nedeni ile TELESERVİCE denen illet firmaya gönderdim 2 günlük telefonun garanti süresi bitttiğini idda etti ve 45 gündür telefon yok.sakın TELESERVİCE garantili telefon almayın.2 gün kullanma fırsatı buldum ses idda edildiği gibi çoook yüksek değil ama çoook kaliteli bir ses.daha önce dinlediğiniz müziklerde duymadığınız sesleri duyabilirsiniz.

yvzzvy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu türkiyeye gelmeden aldım hala kullanmaktayım ses konusunda ise söyliyeceklerim bu telefon çok yüksek ses vermiyor ama çok kaliteli ses veriyor firma zaten yüksek sesi değil kaliteli sesi vaadediyor ayrıca kulaklık takılı dinlemek isterseniz sizi muhteşem bir bass ve tiz şöleni bekliyor. diğer özellikleri hakkında bilgi almak isterseniz msj atabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yahu arkadaşlar siz hiç sony walkmanlı uygulamasında müzik dinledinizmi htc beats bunun yanından gecemez ikisinide denedim ama fark atıyor ses walkman

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yahu arkadaşlar siz hiç sony walkmanlı uygulamasında müzik dinledinizmi htc beats bunun yanından gecemez ikisinide denedim ama fark atıyor ses walkman

ben eski bir xperia z kullanıcısı olarak sana katılmıyorum,sony walkman uygulamasının neresi veya nesi hTC beats audio dan daha iyi hatta fark atıyor demişsin hani nerde,en başta ses için xperia z yi sattım hTC one aldım,lütfen milleti yanlış yönlendirmeyin,forumu takip edenlerde her okuduklarına lütfen inanmasınlar..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
walkmanda clear audio+ Clear bass bunlar çok iyi beats audiodan daha iyi katılıyorum

molla409

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htcde beats Audio var 2 tane kocaman hoparlör var müzik kalitesi diyorsan htc one görünüm çelik kasa şuanki telefonları geride bırakıyor

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Telefon mu alıyorsunuz yoksa 5+1 ses sistemi mi :D metrobüste açarsınız bir oyun havası artık millet başlar halaya :D :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ses kıyası yaparken kulaklık ve hoparlör çıkışı olarak ayrı ayrı yapmak gerekir. Öne ın kulaklık çıkışı en iyisi değil belki ama BoomSound rakipsiz. Kulaklık konusunda beğenmediğim için Sony marka MP4 playerımı kullanıyorum.

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
telefonlar tersine dönmeye başladı ya.Lg G2 tuşları arkaya koydu. Htc one hoparlörü öne koydu.yakında ekran telefonun üstüne çıkar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence hem kulaklık hem BoomSound sony'den kat kat iyi demişsin sen hiç sony kullanmamıssın kardes ben htcyi kullandım sony ekran ses bakımında sınıfın 1 . kalite demek ben bunu bilir bunu söylerim sony yaparsa yapar ses bakımından walkman derim susarım...

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence hem kulaklık hem BoomSound sony'den kat kat iyi demişsin sen hiç sony kullanmamıssın kardes ben htcyi kullandım sony ekran ses bakımında sınıfın 1 . kalite demek ben bunu bilir bunu söylerim sony yaparsa yapar ses bakımından walkman derim susarım...

Yav he he