lordarcual
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
Ben bu forumda 1.5 ay içinde 1000 posttan fazla attımYetişebilsem her başlığın altında bulunurum hocam benMotoModTR'de 8 ayda 1000 posttan fazla attım
![]()

Ben bu forumda 1.5 ay içinde 1000 posttan fazla attımYetişebilsem her başlığın altında bulunurum hocam benMotoModTR'de 8 ayda 1000 posttan fazla attım
![]()
Ben bu forumda 1.5 ay içinde 1000 posttan fazla attımbulunuyorsun zaten her başlığın altındasın
![]()
O zamanBu forumda kolay hocam 1 milyon konu var, 1 milyar da alt başlık yaz yaz durSadece Motorola olan bir forumda, Android+Sohbet temalı 1000 post kolay değil
![]()
O zamanSadece benim Galaxy S III S.S.S. Konuma bak
1000in üzerinde mesajım var 4 aydır neredeyse kullanmıyorum 4 ayda 1000 post
![]()
Sen daha uyumadın mıTama hocam kabul ettim yenildiğimiSamimi bir insanın bu post sayısına ulaşması normal, muhabbet başlasa yetiyor
![]()
Sen daha uyumadın mı![]()
Hala açıksın amaSürprizim varUyumayı planlıyorum birazdan.
![]()
Hala açıksın ama![]()
Uyudum geldim hocam, onu yazalı 8 saati geçti![]()
Bende uyudum da uyanamamışım
Bende 6-7 gibi yattım
![]()
zaten en küçük mesaj 3 karakterle oluyor sonuna kadar kullanmışsın
yahu arkadaşlar siz hiç sony walkmanlı uygulamasında müzik dinledinizmi htc beats bunun yanından gecemez ikisinide denedim ama fark atıyor ses walkman
Bence hem kulaklık hem BoomSound sony'den kat kat iyi demişsin sen hiç sony kullanmamıssın kardes ben htcyi kullandım sony ekran ses bakımında sınıfın 1 . kalite demek ben bunu bilir bunu söylerim sony yaparsa yapar ses bakımından walkman derim susarım...