arkadasım baksana ses aynı direk aynı hiç farklılık yok yani ses dışardan geliyo olsa bukadar orjinali ile benzemen ne olrsa olsun bu 5.1 olsada biraz bi farklılık olurbu video yu HTc acamaz mı ki de ? böyle düsündün....
arkadasım baksana ses aynı direk aynı hiç farklılık yok yani ses dışardan geliyo olsa bukadar orjinali ile benzemen ne olrsa olsun bu 5.1 olsada biraz bi farklılık olurbu video yu HTc acamaz mı ki de ? böyle düsündün....
arkadasım baksana ses aynı direk aynı hiç farklılık yok yani ses dışardan geliyo olsa bukadar orjinali ile benzemen ne olrsa olsun bu 5.1 olsada biraz bi farklılık olur
Bir daha izledim iki videoyu, ses kaydı esnasında mikrofonun üzerinden akan havanın sesi videonun başında da sonunda da var.
İşte oturup bu şekilde hatta adam gibi kaliteli kulaklıklar ile iki sesi analiz etmek lazım, anca böyle anlaşılır fake olup olmadığı. Ama gerek var mı bu kadar kasmaya, başka konu.![]()
cihaz dış görünüş olarakta ses olarakta gerçekten çok çekici geldi bana.... :huh:
Tüm HTC One başlıklarının altındasın biliyorsun değil miGüzel düşünülmüş bir tanıtım videosu olmuş.![]()
Tüm HTC One başlıklarının altındasın biliyorsun değil mibir bitmedin
![]()