Htc one ( boom sound ) yok böyle bir ses !

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadasım baksana ses aynı direk aynı hiç farklılık yok yani ses dışardan geliyo olsa bukadar orjinali ile benzemen ne olrsa olsun bu 5.1 olsada biraz bi farklılık olur

normalde olsa kesinlikle hak veriyorum fakat baska bir siteden izlemiş oldugum videoda bilgisayardan kaydedilen normal bir sesi bile müzik kalitesinde cok iyi kaydettigini söylüyorlardı... ve bununla ilgili bir örnek paylasmıslardı hatta... bende o zaman sasırmıstım baya....

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Adam da normal bir kullanıcı, niye giydirme yapma gereği duysun? Açıklarsanız inanırım.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bir daha izledim iki videoyu, ses kaydı esnasında mikrofonun üzerinden akan havanın sesi videonun başında da sonunda da var.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Doğruluğundan emin değilim ama aşağıda şu şekilde bir konuşma geçmiş verdiğiniz linkte:
Any one here from the HTC one boom sound test???
yes, i am! :D :D
Bu videoyu kullanarak test yapmış olma ihtimalleri olabilir. Ama bana da öyle inandırıcı gelmedi yani. :) Yine de bu senenin en iyi telefonu ve umarım yeni telefonum olacak! :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir daha izledim iki videoyu, ses kaydı esnasında mikrofonun üzerinden akan havanın sesi videonun başında da sonunda da var.

İşte oturup bu şekilde hatta adam gibi kaliteli kulaklıklar ile iki sesi analiz etmek lazım, anca böyle anlaşılır fake olup olmadığı. Ama gerek var mı bu kadar kasmaya, başka konu. :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
İşte oturup bu şekilde hatta adam gibi kaliteli kulaklıklar ile iki sesi analiz etmek lazım, anca böyle anlaşılır fake olup olmadığı. Ama gerek var mı bu kadar kasmaya, başka konu. :)

Zaten adam niye yapsın onu merak ediyorum. Ön siparişle almış bir insan o da. HTC kendi sayfasında paylaşsa deriz Nokia gibi yalan söylüyor. PureView reklamındaki gibi. :) Neyse tartışmaya bile değmeyecek bir şey gelince açıp bakacaksın olup bitecek :)

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bu video belki feyk ama yinede telefon şuan piyasadaki bütün telefonlardan çok daha ileri seviyede bir ses deneyimi sağlayacağı kesin gerçi videodaki performans sahte değilsede hiç şaşırmam beklentim büyük bu telefondan

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
htc nokia yı seste geçti kamerada da geçecektir

gagilo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cihaz dış görünüş olarakta ses olarakta gerçekten çok çekici geldi bana.... :huh:

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc yapar bn inanırım yalnız donanımsal değil samsung gibi yazılımsal geliştirmeler ve iyileştirmelere ihtiyacı var biraz telinin arkasında durmalı yoksa kaybetmeye mahkum...

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;RkilY-sVI6M]http://www.youtube.com/watch?v=RkilY-sVI6M[/video]

BOOMSOUND !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
usta iyi bi kulaklığınız varsa bu şarkının orjinalini dinleyin sonra bide bunu dinleyin bu daha tiz çıkıyor baslarda orjinalinden farklı yani galiba gerçekten müzik bu telefondan çıkıyo :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hoparlor kaliteli olabilir ama bizimde bilgisayarlarimizin hoparlorunden sag sol şeklinde çıkmaz bunun icin studyo ortami gerekir ne kadar stereo da olsa bana fake gibi geldi..

orda öyle çalsa bile bizim 1 tek ses duymamiz gerekirdi sağ ve sol hoparlorlerden profesyonel bir ses degil..

çektikleri kameranin mikrofonu o kücücük aletin sağindan ve solundan gelecek o sesleri bize aynı şekilde sağ ve sol olarak aktaracak kadar profesyonel mi acaba ? neticede 720p bir kamera nin mikrofonu?

not: htc one fanatigiyim tr da cikinca alacağım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonu bugün aldım mükemmel bir telefon ancak müzik filan açtığımda alt hoparlörden ( tık tık tık ) diye bir ses geliyor. bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sesi cok muhtesem bence suan piyasadaki en iyi telefon. Ekran ses kasa . Ve sense ile hatta zoe ve flink ile en iyi telwfon bunu bir s4 kullanicisi olarak soyluyorum.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sakın görüntüye bakmayın görüntüde sizi kör etmeye çalışıyolar.Media markt bakmadan almam !