/xo/
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 226
az önce de dim counter la kandıramazsınız bizi![]()
SwiftKey kullanın.
az önce de dim counter la kandıramazsınız bizi![]()
SwiftKey kullanın.
Varmi full swiftkey link kullanalim apk link ozel mesaj atabilirseniz
Swiftkey, Sense klavyesi kadar iyi değil hem o da kendi boşluk koyuyor bir de gereğinden fazla düzeltmeye çalışıyordu bi yazıyorum bir'e çeviriyor o yazınca direk O'ya çeviriyor falan sanki hep Allah'ı kastediyorum o yazarken. Belki son güncellemeler düzeltmiştir bilmiyorum. Olan en iyi alternatif Swype'a yöneldim. Zamanında 1 dolar diye almıştım ama çok yavaştı şimdi ise baya hızlanmış. Sense klavyesindeki shortcut sistemi hariç aradığım bir şey olduğunu söyleyemem.
Bedavaya arayanlar Aptoide diye bi aratın Google'dan.
Kendisi boşluk koyuyor ancak ayarlanabiliyor bu olay. Aslında biraz zevk meselesi ama android Piyasasında en çok satan ve en beğenilen klavye swiftkey.
Ne fotoğrafı gösterdiğine dair bir fikrim yok. Dediğimle alakalı olduğunu sanmıyorum. Swiftkey bazı şeyleri öğrenmemekte çok ısrar ediyor maalesef bu da çok can sıkıyor. Türkçe için de Swype daha iyi, daha iyi bir sözlüğü var. Dediğin gibi çok satılıyor bunun nesi beğeniliyor diye çok kez denedim Swiftkey'i hala anlayamıyorum. Samsung'un kendi klavyesinden iyi olduğu tartışılmaz tabi ama diğerleriyle baş edecek kadar iyi olduğunu sanmıyorum.
Kendi kendine kelime tamamlama özelliği kaldırılabiliyor demek istedim. Türkçe dil mevcut. Swype de kullandım fakat swiftkeydeki özgürlük yok. Flow özelliği ile kaydırarak yazabilirsiniz. Şu anda da öyle yazıyorum. Swype ın daha gelişmesi lazım. Son sürüm swiftkey kullanmadan bu anlattıklarımı anlamanız zor aslında. Samsung kullanan biri olarak Samsung klavyesinin iğrenç olduğunu belirteyim.
Benim istediğim kelime tamamlama özelliğinin kapatılması değil kelimeyi seçtikten sonra direk kendi space yapmasın istiyorum ki ekleri ben yazabiliyim.
Neden ekleri de yazmadan kelime seçtiğini anlayamadım.
Vay adi HTC, One S e sadece bir güncelleme verdi sense 4+ da bıraktı. One S'i var diye bu kadar ezik hissettirilmez bi insana![]()
Aslında One S aldı 4.2 yi ama Türkiye ye satılan almadı ayrıca 4.2 One S gibi bir cihazı çok yorar
Sense sürümünü dahi vermedi. İlk güncelleme açıklaması yapıldığında One S e vereceklerini açıkladılar ancak daha sonra bu iptal edildi. İnanın telefondan soğudum.
Telefonun S4 işlemcisiline verdiler güncellemeyi Türkiye dekiler S3 işlemcili, vermemelerinin nedeni ise Snapdragonun bu işlemciden desteğini kesmesi
beyler asırı derecede pil performans sorunu yasıyorum bu pili optımıze eden bı yazılım varmı ve pilin sağlık durumuna nasıl bakabılırım
htc syng manager ile yedeklediğim zaman formattan sonra uygulamalar geri yüklenecekmi nasıl yapıcam o işi4.3 guncellestirmesinden so ra olduysa eger yanlis bir sey yapmis olabilirsin. Bence tum telefonun rehber, galeri ve muzik yedegini bilgisayara alip sifirdan bir format at derim. Cunku ben ve bir kac arkadasimda boyle bir sorun yok hatta tam tersi pil performansi sona dayanmis gibi![]()