HTC One Android 4.3 ve Sense 5.5 Güncellemesi İndirilmeye Sunuldu..

acar1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme sonrası telefon da benden başka kasma sorunu yaşayan var mi acaba? 4.3 geldiğinden beri sanki telefon biraz yavaşladı...Ara ara kasmaya başladı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güncelleme sonrası telefon da benden başka kasma sorunu yaşayan var mi acaba? 4.3 geldiğinden beri sanki telefon biraz yavaşladı...Ara ara kasmaya başladı.yaklaşık birbucuk hafta önce güncellemeyi yaptım...

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hTC Türkiye güncellemeyi 2 hafta önce dağıtmaya başladığını söylüyor,cihazı Türkiyeden alan arkadaşlar hiç güncelleme alan yok mu?nerede bu one kullanıcıları herkes yurt dışımı kullanıyor ne yapıyor ?..

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ya herkes yurt disi kullaniyor yada guncel aldik diyim faso fiso hava atiyorlar bu tr ye kesin ocak ayinda gelir

arrowcrown

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme bugün geldi. Telefonu TR'den aldım. Bir arkadaşıma daha bugün geldi. Ayarlardan güncelleme kontrolü yapın. Önce 600 küsür KB'lık küçük bir güncelleme yapıyor. Sonra telefonu yeniden başlatıp tekrar güncelleme kontrolü yapın. Android 4.3 güncellemesi o zaman geliyor...

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi ay aldiniz ben agustos ayinda aldim ben daha bekleyecem herhalde gule gule kullan kardes

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hizli gelmis valla beb hergun bakigorum guncellemeye malasef yok diyor ama wifi uzerinden sorgulamiyorum farkedermi peki

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
agybajy4.jpg

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme sonrası telefon da benden başka kasma sorunu yaşayan var mi acaba? 4.3 geldiğinden beri sanki telefon biraz yavaşladı...Ara ara kasmaya başladı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güncelleme sonrası telefon da benden başka kasma sorunu yaşayan var mi acaba? 4.3 geldiğinden beri sanki telefon biraz yavaşladı...Ara ara kasmaya başladı.yaklaşık birbucuk hafta önce güncellemeyi yaptım...
Cihazı yedekleyip Factory reset atmanız gerekiyor sanırım

zıppırık

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Guncelleme alamadim. 10 aniyelik bir uygulama guncellendi dedi o kadar :s

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu ac yeniden baslat ve yeniden yazilim guncelleme deneyin gelcwktir

Mustafa AKYÜZ

Asistan
Reaksiyon puanı
57
Yapamayan arkadaşlar için söylüyorum ilk girdiğiniz ufak bir dosya indirip bitti diyorsa telefounuzu kapatıp yeniden açın sonra tekrar deneyin başlayacaktır güncelleme

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya bu dual captur ve rahatsız etme bunlar hakkında bilgi verebilecek var mı arkadaşlar..

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya bu dual captur ve rahatsız etme bunlar hakkında bilgi verebilecek var mı arkadaşlar..

Samsung'daki gibi ön ve arka kamera aynı anda fotoğraf çekiyor dual capture ile. Rahatsız etme de bildirim gelmesini engelliyor.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım kamerada dual capture özelliğini bulamıyorum,nerede bu dual capture bilgi verir misin?

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne oldu bu millete güncellemeyi alınca milletin sesi soluğu kesildi,dual capture ne oldu,yalan mı oldu?..

BLUEEYES_8206

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nedir o ben cebin altina ustune getirdim oyle bisey bulamadim nedir ne degildir sizden ogrenelim

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Her güncelleme ile boka saran klavye bu güncelleme ile boklukta doruğa ulaştı. Resmen beni HTC'ye bağlayan mis gibi Sense 3 klavyesi ne hallere geldi. Bi emoticon koyalım diye bir işe giriştiler Allah onları kahretsin. Mis gibi klavyenin içine etti. Hiçbir şey yazılamıyor adam akıllı yavaşlıktan ölüyor. Bi de bu son güncelleme ile kendi kendine aralık koyma ve bazen de kelimeleri ayırma gibi bir huya girişti. Yılların alışkanlığı bozdu. Yazmayı iyice zorlaştırdı. Hızı da rezalet.