HTC One açılmıyor yardım lütfenn.

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
merhaba arkadaşlar telefonumu root edip yeni custom room atmıştım daha sonra stock room bulup onunla eski yazılımını geri çevirmek istiyordum ama yanlışlıkla bütün sistemi formatladım şuan sadece recover bölümüne girebiliyorum başka hiç bir şey yapamıyorum. sistemi tekrardan çalışır hale getirebilmem mümkün müdür ya???? :crying:

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
sistem komple yok hocam :|sadece tek çalışır TWRP denen zımbırtı. :|||

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
pcye bagladıgında herangı bısey cıkıyomu

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
hiç bir şey çıkmıyor hocam sadece bootlader ile bağlandığım zaman bağlantı sesi geliyor o kadar sistemin içerisindeki yazılımı komple sildim hiç bir şey bırakmamışım yedek aldığım sistemde gitti 32gb lık hafıza boş şuan her şeyi ile :|

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
pcde gozukmemesı yasam destek unıtesıne sokamamız demektır en ıyısı servıse yolla anakarta baksınlar

KirliSinek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
fastboot özelliği ile manuel olarak elle eklenemez mi hocam? :crying:

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kardeşim bende aynı telefonu kullanıyorum yabancı forumlarda bulabılırsın belkı ama nerden ınıdrın ve nerden ogrendıysen onlara sorman daha saglıklı karara varmana yardımcı olabılır

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
merhaba arkadaşlar telefonumu root edip yeni custom room atmıştım daha sonra stock room bulup onunla eski yazılımını geri çevirmek istiyordum ama yanlışlıkla bütün sistemi formatladım şuan sadece recover bölümüne girebiliyorum başka hiç bir şey yapamıyorum. sistemi tekrardan çalışır hale getirebilmem mümkün müdür ya???? :crying:
Hocam HTC'nin bilgisayar yazılımında cihar kurtarma gibi birşey yok mu?

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
telefonu servise ver başgan. 40 ı çıkınca pilavlı verirsin. başın sağ olsun.

powerofthink

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer Aygıt HTC ONE ise ve S-OFF yapılmış ise ;

-
http://techerrata.com/browse/twrp2/m7 adresinden istediğiniz Recoveryi indirin.
- Dosya ismini recoveryfilename.img olarak değiştirin.
- Telefonu fastboot mod için bağlayın
- Ekranınınızda FASTBOOT USB yazıyorken,
- fastboot flash recovery recoveryfilename.img ; komutunu girin (noktalı virgül hariç)
- telefonu reboot edin. artık Recovery yüklendi.

Bu işlemden sonra Recovery modu kullanarak yüklenebilir ROM dosyanızı (.zip dosyası olarak) cihazınıza normal olarak atın ve Recoverynin Wipe bölümüyle öncelikle cache, dalvik cache'i temizleyin. Install yoluyla da attığınız zipi seçerek yükleme yapın.

conywolker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben bu tür sorunları halledebiliyorum bende one kullanıcısıyım. istersen pm atın yardımcı olayım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş merhaba..benim de one takıldı..açılmıyor..ne recovery ne factory reset..hiçbiri çalşmıyor..başka bölümlerede giremiyorum..bilgin varmı..dalvik cashe wipe ye falan nasıl girebilirim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bu hatayı çözebilen birileri varsa bana skypeden yardımcı olabilirmi skype adresim ''ceyhunkarakaya'' yardımcı olabilecek arkadasım varsa acil yardımlarınızı bekliyorum simdiden tesekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de htc one v kapandı açılmıyor yardımcı olabilecek var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, Ben Desire SV Kullanıcısıyım ve ne olduysa telefon çöktü ne kendi açılıyor nede bootloader menü açılıyor lütfen yardım edermisiniz. Şarja takıncada kırmızı ışık yanıp sönüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar ben bu akşam telefonumdan whatsapp grubuma fotoğraf atarken whatsapp kilitlendi sonra bende telefonu kapatıp bidaha açtım ama olmadı bataryayı taktım çıkardım şimdide telefon açılmıyo yardım edebilirmisiniz ?? :((