sen önce htc one rr3 te kasım kasım kasılmasından bir bahset hele yiğenim önce bi soluklan hele.
Aynı dönemde çıkmış Xperia Z, S4 , Oppo **** 5, Droid Dna gibi cihazlar da kasıyor, çünkü işlemci ekrana yetmiyor, Htc ile ilgili bir sorun değil bu.
sen önce htc one rr3 te kasım kasım kasılmasından bir bahset hele yiğenim önce bi soluklan hele.
Samsung'un yeni çıkaracağı ram'lerin %40 enerji tasarrufu sağladığı söyleniyor. Buradan ramlerin de bataryayı kullandığını söyleyebilir miyiz? Yoksa ram'de tutulan uygulamarın daha az enerji tüketmesini sağlıyor mu diyebiliriz?
LPDDR2ve LPDDR3 denen RAM'ler var. Bu LP, Low Power diye biliyorum ben. Sonuç olarak her elektronik devre bir enerjiye ihtiyaç duruyor.
Aynı dönemde çıkmış Xperia Z, S4 , Oppo **** 5, Droid Dna gibi cihazlar da kasıyor, çünkü işlemci ekrana yetmiyor, Htc ile ilgili bir sorun değil bu.
LG G2'cuların hayat amacı her konuya girip telefon kötülemek mi?
Sen çocuk arayüzü sevebilirsin ama gelmiş burada Sense'e laf atamazsın. Kimse G2'nun arayüzüne laf atmış mı ki sana konuşma hakkı doğuyor? Kaldı ki bunun yeri bu konu mu?
İnsanı paylaşım yaptığına da yapacağına da pişman ediyor bu fanboylar konu nasıl sapmış.
Çocuk arayüzü mü? Afedersiniz de neresi çocuk arayüzü? Kişiselleştirilmesi maksimum düzeyde olduğundan mı çocuk arayüzü? Cafcaf bu arayüzün neresinde? Çocuk temaları kurup da mı baktınız yoksa?
Günün 8 saati oyun oynadığımı nerenden uydurdun çok merak ediyorum asıl sen önce ayık ol gel her ne kadar seni zerre kadar ilgilendirmesede GÖZÜNE SOKMAK MAKSADIYLA ​yazayım dedim bir hafta sadece hobbit kom oynadım denemeyide o zaman yaptım.Demekki neymiş bilmeden sallayınca tutmuyormuş.Şimdi önce ayık ol sonra gel burası kafa bulma yeri değil.Sefket boş adam olduğun her yerden belli günün 8 saatini telefonla oyun oynayan bir insanın beyni sulanmistir gerek yok tartismaya
Çocuksu olması birşeymi Samsungdan arak birde arayüzLG G2'cuların hayat amacı her konuya girip telefon kötülemek mi?
Sen çocuk arayüzü sevebilirsin ama gelmiş burada Sense'e laf atamazsın. Kimse G2'nun arayüzüne laf atmış mı ki sana konuşma hakkı doğuyor? Kaldı ki bunun yeri bu konu mu?
İnsanı paylaşım yaptığına da yapacağına da pişman ediyor bu fanboylar konu nasıl sapmış.
Gelelim sana sen kimsinde bu şekilde konuşma hakkını kendinde buluyorsun sevmiyorum senseyi zorlamı sevdirecen ben senseye laf söleyemiyorum ama sen optimus arayüzüne çocukca diyebiliyorsun kimsin ki sen ne sanıyorsun kendini anlamıyorum.Gidip biraz araştırsan en azından reklamlara baksan telefonu çocuğa verirken başka bir moda geçiyor o yüzden çocuklara özel temalar var ama sen kurmak zorunda değilsin bunu da benim söylememe gerek yok asıl senin amacın belli kusura bakma.LG G2'cuların hayat amacı her konuya girip telefon kötülemek mi?
Gelelim sana sen kimsinde bu şekilde konuşma hakkını kendinde buluyorsun sevmiyorum senseyi zorlamı sevdirecen ben senseye laf söleyemiyorum ama sen optimus arayüzüne çocukca diyebiliyorsun kimsin ki sen ne sanıyorsun kendini anlamıyorum.Gidip biraz araştırsan en azından reklamlara baksan telefonu çocuğa verirken başka bir moda geçiyor o yüzden çocuklara özel temalar var ama sen kurmak zorunda değilsin bunu da benim söylememe gerek yok asıl senin amacın belli kusura bakma.
Ne zaman @thekillingroad gelse konuya girip aklı başında bir yorum yapıp çıkıyor. Hocam yorumlarına aynen katılıyorum.
Nitekim Qualcomm'un S805 kernelini yetişitiremesi halinde cihazın S800 ile çıkacağı söyleniyor. Dipnot olarak verelim.
Bu arada çocuksu dedim diye eleştiren arkadaşa kısaca söyleyeyim; bana çocuksu geliyor dedim. iOS 7 de çocuksudur benim için ve önceki versiyonlardaki business class tarzını kaybetmiştir. Dediğim gibi bunlar çok fazla subjektif unsurlar.
Şu ana kadar aldığım duyumlar: S800 ve ya S805, 6 veya 8 Mpx UltraPixel kamera ki bunu hep söylüyordum 6 ya da 8 yapsınlar diye beni dinlemişler sanırım5 ve ya 5.2 inç Full HD ya da 2K ekran, BoomSound, Alüminyum kasa, bazı yerlerde çift mercek diyorlar ama bakalım. Yetişmemesi halinde M7'deki kamerayla da gelebilir diyorlar
2 ve ya 3 GB RAM. Eksik söylediğim bi şey varsa söyleyin aldığım duyum varsa paylaşırım
![]()
Ne zaman @thekillingroad gelse konuya girip aklı başında bir yorum yapıp çıkıyor. Hocam yorumlarına aynen katılıyorum.
Nitekim Qualcomm'un S805 kernelini yetişitiremesi halinde cihazın S800 ile çıkacağı söyleniyor. Dipnot olarak verelim.
Bu arada çocuksu dedim diye eleştiren arkadaşa kısaca söyleyeyim; bana çocuksu geliyor dedim. iOS 7 de çocuksudur benim için ve önceki versiyonlardaki business class tarzını kaybetmiştir. Dediğim gibi bunlar çok fazla subjektif unsurlar.
Şu ana kadar aldığım duyumlar: S800 ve ya S805, 6 veya 8 Mpx UltraPixel kamera ki bunu hep söylüyordum 6 ya da 8 yapsınlar diye beni dinlemişler sanırım5 ve ya 5.2 inç Full HD ya da 2K ekran, BoomSound, Alüminyum kasa, bazı yerlerde çift mercek diyorlar ama bakalım. Yetişmemesi halinde M7'deki kamerayla da gelebilir diyorlar
2 ve ya 3 GB RAM. Eksik söylediğim bi şey varsa söyleyin aldığım duyum varsa paylaşırım
![]()
Hocam muhtemelen S805 yetişir çünkü Sony'nin de S805 kullanacak bir telefonu CES'de tanıtılacak diye dedikodular var. HTC'de salak ama inanılmaz salak değil herhalde S800 ile çıkarmaz sanıyorum. Kamera 6.1 mp olur widescreen modunu sever HTC, eski telefonları da 8 mp sensör olmasına rağmen 6.1 mp çekerdi 16:9 modunda.
Hocam muhtemelen S805 yetişir çünkü Sony'nin de S805 kullanacak bir telefonu CES'de tanıtılacak diye dedikodular var. HTC'de salak ama inanılmaz salak değil herhalde S800 ile çıkarmaz sanıyorum. Kamera 6.1 mp olur widescreen modunu sever HTC, eski telefonları da 8 mp sensör olmasına rağmen 6.1 mp çekerdi 16:9 modunda.
İlk mesajlara baktın mı bilmiyorum ama htcye direk laf eden var htcden bişey olmaz diyen var ben sadece sense arayüzünü beğenmediğimi söylüyorum vatanda cihazı ilk gördüğümdeki izlenimi anlatıyorum kişisel tercihimden bahsediyorum ama ondan sonra gelip bir densiz g2 takılıyor diyor diğer fanboy g2nin plastiğine laf ediyor sadece bu konuda değil heryerde bide sonra benden cevabını alıyor bu kadar şey oluyor ve ben fanboyum konuyu ben dağıttım ben rezil konuşmuş oldum değil mi cidden olayı çok güzel süzmüşsün ne denirki daha tebrikler aynen devam edin.Bundan sonra bu forumda tek laf edersem namert olayım iyi forumlar herkese Buda son sözüm olsun :cursing:Ya güzel kardeşim he diyeyim de yeter ki sus. Kimse sev demiyor ama bok da atmayacaksın nefret söyleminde de bulunmayacaksın. 15 yaşında çocuk gelmiş laf atıp duruyor kendini forumda havalı sanıyor anlamak mümkün değil senin gibileri. Senin gibiler sayesinde forumdan da tat alınmıyor, bir yönetici de gelip konu amacından çıkmış konu ile ilgisiz mesajları sileyim demiyor sonra çocukların eline kalıyor forum.
Şuraya gelmiş emek verip insanları bilgilendirmek için konu açıp yazıyoruz içine edip insanların da huzurunu kaçırıyorlar cidden hayattan bir şey bulamamış kendine fanboyluğu görev edinmiş ya şu hale bak ne kadar rezil bir insansın sen konuşmalara bak. Nasıl konuşacağını bilemezsen öğretirler kusura bakma, öğretene de sen kimsin ki diyemezsin.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İlk mesajlara baktın mı bilmiyorum ama htcye direk laf eden var htcden bişey olmaz diyen var ben sadece sense arayüzünü beğenmediğimi söylüyorum vatanda cihazı ilk gördüğümdeki izlenimi anlatıyorum kişisel tercihimden bahsediyorum ama ondan sonra gelip bir densiz g2 takılıyor diyor diğer fanboy g2nin plastiğine laf ediyor sadece bu konuda değil heryerde bide sonra benden cevabını alıyor bu kadar şey oluyor ve ben fanboyum konuyu ben dağıttım ben rezil konuşmuş oldum değil mi cidden olayı çok güzel süzmüşsün ne denirki daha tebrikler aynen devam edin.Bundan sonra bu forumda tek laf edersem namert olayım iyi forumlar herkese Buda son sözüm olsun :cursing:
Ben HTC nin NOKİA ile olan patent davalarından bahsettim HTC ye laf atma gibi bir amacım yok.Boşver @Bloother bu forumun yaş ortalaması çok düşük.
8. 9. 10. 11. ve 14. mesajlarda konu dışına zaten çıkılmış.
Ayrıca bu mesajlar direk htcye yönelik.
Daha sonra 15. mesajda açıklama geliyor HTC fanboyu @ahmetnazim den.
16. mesajdaki sony fanboyu @LittleMonster gene htcye laf atmış.
17.mesajda öznel bir yorum yapmış @sevket_19 burda sense arayüzünü beğenmediğini anlatmış fakat hızı veya işlevi hakkında yorum yapılmamış.Son cümledende arayüzün kendisi için öneminden ve önceliğinden bahsetmiş.
19.mesajda @vfor adlı teknoloji özürlüsü aynı zamanda HTC fanboyu g2nin takıldığını yazmış.Birde iphoneların neden o kadar satış yaptığını anlayamamış.
20.mesajda @LittleMonster denen sony fanboyu her yerde yazdığı alakasız şeyleri buraya da yazmış.
21.mesajda @sevket_19 @vfor adlı HTC fanboyuna g2 hakkındaki izlenimlerinin yersiz olduğunu anlatmaya çalışmış.
22.mesajda @vfor HTC fanboyu olduğunu tecil etmiş.
23.mesajda g2 ile özel sorunu olan sony fanboyu @LittleMonster @vfor adlı HTC fanboyunu desteklemiş sonuçta ortak nokta lg.
24.mesajda @sevket_19 gene yazdıklarının yersiz olduğunu anlatmaya çalışmış.
25.mesajda @blackdown olayın nereye gideceğini aslında kimin ne mal olduğunu bildiği için @sevket_19 u uyarıyor.
26.mesajda sony fanboyu gene devreye giriyor ve yersiz bir teklif öneriyor g2 kullanıcısına.
27.mesajda hemen HTC ile ilgili güzel yazan ve sonlara doğru LGye gönderme yapan üyeyim görünce dayanamıyor ve çakıyor beğenirim HTC fanboyu @ahmetnazim
28.mesajda öneriye ihtiyacı olmadığını zaten kendisinin g2 kullanıcısı olduğunu anlatmaya çalışıyor sony fanboyuna.
31.mesajda ortamın daha fazla gerilmesini istemeyen g2 kullanıcısı aslında ne demek istediğini anlatıyor.
32.mesajda 31.mesaja hitaben bir bilgi veriliyor.
33.mesajda 32.mesaja hitaben bir bilgi veriliyor.
34.mesajda 32.mesaja hitaben bir bilgi daha veriyor g2 kullanıcısı ama buradaki ram bilgisi yanlış.
35.mesajda yanlışa yanlışla devam ediliyor HTC hakkındaki göğüs kabartan yoruma HTC fanboyu çakıyor beğeniyi.
36.mesajda g2 kullanıcısı iğneleyici yorum yapıyor.
37.mesajda HTC kullanıcısı duyarlı arkadaş @smnfrkn haklı olarak herkese bir nevi kızıyor son verdiği ram bilgisi daha sonra tartışmaya konu oluyor.
38.mesajda 37.mesajda kendisine soru sorulan g2 kullanıcısı biraz iğnleyici bir şekilde cevap veriyor.
39. 40. 41. 42. ve 43. mesajlarda ortam biraz yumuşuyor ve normal konuşmalar yapılıyor.
44.mesajda bu durumdan rahatsız olan sony fanboyu g2 kullanıcısına tüm fanboyluğuyla cevap veriyor ve birkez daha ortamı görmeyi başarıyor her zaman yaptığı gibi diğer HTC fanboyu fanboy fanboyun halinden anlar misali çakıyor beğeniyi.
45. ve 47.mesajdaki @mendocino ve @IElusiveI rumuzlu duyarlı arkadaşlar daha önceki gibi yanlışa yanlışla gitmeyerek ram konusunda insanları aydınlatıyorlar.
48.mesajda g2 kullanıcısı ram konusundaki yanlışın nedenini anlatmaya çalışıyor.
50.mesajda sony fanboyuna hala olayı anlatma derdinde g2 kullanıcısı.
52.mesajda @smnfrkn rumuzlu duyarlı HTC kullanıcısı gayet güzel bir yorum yaparak olayı tatlıya bağlıyor ve g2 kullanıcısının beğenisini kazanıyor.
Daha sonra ram yanlışı yüzünden açılan konuda ramlerle ilgili konuşulup çok yararlı ve öğretici bilgiler paylaşılıyor.
69.mesajda ortamın yumuşadığını gören HTC fanboyu g2 kullanıcısına direk laf atarak bombanın fitilini ateşliyor.
70.mesajda diğer HTC fanboyu diğer HTC fanboyunu görünce iyice gaza geliyor ve bir bombayıda o ateşliyor.Bu arada çelişkili ifadeler var ilk cümlede g2 kullanıcının htcyi kötülediğini yazmış sonra doğruyu bulmuş senseye kimse laf atamaz demiş aldığı gazın etkisiyle zannedersin adam htcnin ceosu.
71.mesajda diğer HTC fanboyu oda gaza gelerek iyice vermiş odunu.
72.mesajda bombanın patladığını gören başka bir g2 kullanıcısı mermi gibi cevabı yapıştırmış.
73. ve 74. mesajlarda konuya açıklık getiriliyor.
75.mesajda 69. mesajda
bombayı Kuran HTC fanboyu g2 kullanıcısının zamanında yetişmesiyle bomba elinde patlıyor.
76.mesajda sony fanboyu fanboy fanboyun dostudur ilkesiyle HTC fanboyuna destek çıkıyor.
77.mesajda 70.mesajda iyice gaza gelen ve bombayı Kuran fanboyu gene zamanında yetişecek bombanın elinde patlamasına sebep oluyor g2 kullanıcısı.
81.mesajda HTC fanboyu bombanında etkisinden olacak ki iyice sinirleniyorum ve iyice çirkinleşerek herkesin kendi gibi fanboy sanıyor.İyice deliye dönen HTC fanboyu bu sefer roketle saldırıyor.
85.mesajda roketi yiyen g2 kullanıcısı son bir can havliyle durumu anlatıyor ama fanboy bir hastalıktır bunu anlıyor ve daha fazla bu taştan kalpli fanboylarla mücadele etmemek üzere forumdan ayrılıyor.
Evet beyler 3 fanboy olan @vfor @LittleMonster @ahmetnazim) üçüz fanboy hikayesinin sonuna gelmiş bulunmaktayız.Burdaki temel amacım bir firmanın görsel olarak yaptığı birşeyin beğenilmemesi normaldir çünkü bu öznel bir düşüncedir.Ama biri gelip ürünün en iyi özelliklerinden birine laf atması fanboyluktan gelir ve bu kişilerin amacı tartışma çıkarmaktır.Ben orda senseyi beğenmedim diyorum ama görsel olarak bu benim düşüncem ve kişiye göre değişir ama ben sense çok yavaş çalışıyor dersem bu sefer bu b.k atmak oluyor.Ben bunu yapmadığım halde @ahmetnazim bana beğenmeyebilirsin ama b.k atmaya gerek yok diyor.Hergangi bir dayanağı olmadan bunu söylemesi ve kendisi gibi fanboyların yazdıklarını beğenmesi aslında onunda fanboy olduğunu gösterir.Sonuç olarak altta adam g2 kasıyor değilde mesela lg fanboyu biri gelip HTC one nın bu telefonun müziği berbat deseydi aynı tepkiyi oda alırdı benden adamlık bunu gerektirir fanboyluk ise kendi kullandığını biri övünce o kral ama kendi kullandığı dışında bir telefonu yerden yere vurunca yada alakasız bireyi söyleyince o telefon hakkında görmezden gelmektir.Yukarıdaki tüm maddeler bunu kanıtlıyor zaten kim fanboy belli olmuştur umarım umarım herkes anlamıştır kimin fanboy olduğunu yok öyle yağma fanboy diyip kaçmak kolay ben lafı sadece söylemem böylede ispatlarım.Hadi kolay gelsin herkese iyi forumlar.