topalsolucan
Rektör
Dün telefonuma Ics yükledim ama çok kasıyor, sayfalar takılarak kayıyor. sizde de durum aynı mı acaba? (Incredible s)
arkadaşlar nereye ne yazılıyor anlamadım ben. habire beni de yazın diyip duruyor millet. kim, nereye yazıyor?
arkadaşlar nereye ne yazılıyor anlamadım ben. habire beni de yazın diyip duruyor millet. kim, nereye yazıyor?
Mesaj yazma kısmında En yazan yere uzun basınca seçenekler çıkması ve dil ayarlarının değiştirilmesi lazım bir bakın oraya.incredible s'ime ics yükledikten sonra klavyem ingilizce oldu. eskiden çok güzel türkçe kelimeleri tamamlıyordu ama artık her kelimeyi doğru olarak yazmaya çabalamam gerekiyor. bu lanetten kurtulmanın bir kolayı yok mu?
Mesaj yazma kısmında En yazan yere uzun basınca seçenekler çıkması ve dil ayarlarının değiştirilmesi lazım bir bakın oraya.
Umarım aynıdır; ayarlardan dil ve klavyeye ordan da touch input yanında ekolayzır benzeri şey var oraya girince uluslararası klavye felan çıkıyor Türkçeyi seçip ingilizceyi kaldırmak yeterli oluranladım dediğini, eskiden yapıyordum öyle ama şimdi sadece yapıştır seçeneği açılıyor. nereden kopyalamışsam bir youtube linki çıkıyor![]()
Resmi 4.0.4 sürümü ne zaman gelecek, ya da gelecek mi acaba sensation serisine...
Tahminimce XE'ye gelir. %90 diyorum ben![]()
Kaptan nasılsınAynen.kim nereye ne yazıyorsa beni de yazsın...
HTC Desire Android ICS 4.0.4
[MENTION=286687]onuralpkaraman[/MENTION], aldığın one s'in işlemcisi s3 mü, s4 mü?htc one s i dün aldım arkadaşlar ama alır almaz uygulama indirme problemi ile karşılaştım ne yapsam bir türlü htc hub martketten uygulama inmiyor . indirme var yazısı çıkıyor birtek
Kaptan nasılsın![]()
Eh işte rom'larla boğuşuyoruz. 4.1.1 geliyor, Alpha sürümünü denedim de görsel olarak pek fark olmasa da, daha hızlı gibi.
Sen ne yaptın dahili hafıza olayını? Sorun var mı başka?