Htc Kullananlar Kulübü

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Benide yazın. (nereye yazılıyorsa :P)
HTC Desire C

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ben bir ara telefonumda (desire s 2.3.3) bir sorun yaşıyordum başkalarında da varsa yardımı dokunur belki. Telefonu bir gün başka bir adaptörle şarja taktım ve şarjdan alınca araç kiti moduna geçti. Telefon çalıyor cevap veriyorum otomatik hoparlörü açıyordu falan çok sıkıntılı bir durumdu ne yaptıysam olmadı yani kendi programlarını kapatmak yaramıyor yine aynı sorunu veriyordu hatta reset attım fabrika ayarları dahi işe yaramadı . Sonra 2.3.5 güncellemesi geldi o günlerde onunla düzeldi. Eğer bu tarz sorunları yaşayan arkadaşlar varsa rom yenilemek güncellemek kesin çözüm aksi taktirde aşamıyorsunuz. Tabi htc den çok şikayetçiyim güncelleme gelmemesi konusunda.. Çok yavaşlar ve bu size yeter neden güncelleme çıkaralım ki demek çok yanlış bence telefonumda zaman zaman değişiklik yapmak iyi olabilir. Neden güncellemiyorlar masraf olmasın diye.. Bu şekilde kullanıcıya yaklaşıyorlarsa bedelini de ödeyecekler.. Eminimki bir süre sonra nokianın kaderini paylaşacak

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ben bir ara telefonumda (desire s 2.3.3) bir sorun yaşıyordum başkalarında da varsa yardımı dokunur belki. Telefonu bir gün başka bir adaptörle şarja taktım ve şarjdan alınca araç kiti moduna geçti. Telefon çalıyor cevap veriyorum otomatik hoparlörü açıyordu falan çok sıkıntılı bir durumdu ne yaptıysam olmadı yani kendi programlarını kapatmak yaramıyor yine aynı sorunu veriyordu hatta reset attım fabrika ayarları dahi işe yaramadı . Sonra 2.3.5 güncellemesi geldi o günlerde onunla düzeldi. Eğer bu tarz sorunları yaşayan arkadaşlar varsa rom yenilemek güncellemek kesin çözüm aksi taktirde aşamıyorsunuz. Tabi htc den çok şikayetçiyim güncelleme gelmemesi konusunda.. Çok yavaşlar ve bu size yeter neden güncelleme çıkaralım ki demek çok yanlış bence telefonumda zaman zaman değişiklik yapmak iyi olabilir. Neden güncellemiyorlar masraf olmasın diye.. Bu şekilde kullanıcıya yaklaşıyorlarsa bedelini de ödeyecekler.. Eminimki bir süre sonra nokianın kaderini paylaşacak

Sadece HTC değil, diğer firmalarda güncelleme konusunda aynı. Tamamen pazarlama stratejisi maalesef. LG'nin neredeyse bütün, Sony ve Samsung'un orta seviye ve bazı üst seviye modellerinde de güncelleme sıkıntısı var.

HTC Desire var bende. HTC Desire C nin Android 4 ve Sense 4.1 güncellemesi aldığını gördüm. Desire C nin donanımsal olarak çok daha üstün cihaz olduğunu düşünmüştüm ilk başta. Donanım özelliklerine bakınca şok oldum :)

Desire C'de 600 MHz işlemci var, ram az da olsa daha düşük, genelde diğer tüm özellikleri Desire ile aynı. Tek artısı dahili hafıza ki, Desire de dahili hafızayı 4GB'a yükseltmek çok kolay.

Neyse ki özel romlar var :) HTC One X romu Desireye port ediyorlar, alpha sürümü deneme fırsatım oldu oldukça hızlı çalışıyor. Tabii ki bu hız, alpha sürümde bazı uygulama ve sürücülerin henüz yüklenmemiş olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Ama çok yakışıyor HTC Desireye :)

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ben sense'in çok muhteşem bir şey olduğuna inandırmıştım kendimi işte sonyleri falan görünce öyle düşünüyordum.. Saçma sapan romlar bile daha az ram ile daha düzgün çalışıyor. Sanki her şeyinden soğudum şu telefonun :D bence kullanıcıların gönüllerini çalmalı tekrardan ufak jestler düşün HTC!

seppuku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC Evo 3D ile 4 aydır mutlu mesut yaşıyoruz çok şükür güncellemede aldı daha ne olsun :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ya benim telefona güncelleme yokmu ya:)
htc wildfire s galiba buydu bnm tel:)::)

androidci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya kardeş bende de Desire C var.Sense 4.1 güncellemesi nasıl yapacağım? Telefonda güncelleme yok diyor.Sense 4.1 güzel mi?

onuralpkaraman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@onuralpkaraman, aldığın one s'in işlemcisi s3 mü, s4 mü?

s3 ama sorunu hallettim ilk aldığımda kaldırdığım program yüzünden inmiyormuş resetleyince düzeldi . telefonu 3 gündür kullanıyorum s4 lü modelini bilmiyorum ama yinede gayet stabil çalışıyor . ısınma konusu birtek sorun . pil ömrü 1 günü geçiyor .

Reaksiyon puanı
10,315
s4 lü modelini bilmiyorum

s4 modeli qualcom'un en son çıkardığı çipsetti, s3'ten çok üstün üstün ve hızlı bir versiyon... htc bu modeli s4 ile çıkaracağını vaad etmiş olmasına rağmen bazı saçma bahanelerle sadece hindistan, türkiye ve ayrıca bir ülkeye daha s3 versiyonunu kakaladı. diğer bütün ülkelere s4 işlemcisini koyarak gönderdi. mesela avrupadan yahut amerikadan getirtse idiniz s4 işlemcisiyle gelecekti telefon size. sırf bu yüzden kızdığım için almadım bu modeli.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ya kardeş bende de Desire C var.Sense 4.1 güncellemesi nasıl yapacağım? Telefonda güncelleme yok diyor.Sense 4.1 güzel mi?

Desire C, Sense 4.1 güncellemesi almamış, özür dilerim yanlış bilgilendirip heveslendirdiğim için.

Sense 4.1 kullanma şansım olmadı. Bu yüzden bir şey diyemem. Videoları var izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz sanırım.

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Arkadaşlar Desire C'ye 4.0.4 gelecek mi ?
Bilen var mı ?

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
HTC ONE V aldım 1 saat önce :)

sylarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Htc One X aldım bende. Benim bir sorunum var sizdede böylemi merak ettim. Şarj çok uzun sürede oluyor. 6 saatte falan full oluyor. Bu çok değil mi? Sizdede böylemi. ?? Teşekkürler şimdiden.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Htc One X aldım bende. Benim bir sorunum var sizdede böylemi merak ettim. Şarj çok uzun sürede oluyor. 6 saatte falan full oluyor. Bu çok değil mi? Sizdede böylemi. ?? Teşekkürler şimdiden.

hayırlı olsun.
Verilen standart duvar şarj ünitesini kullanıyorsan evet çok uzun sürüyor. Şarj aleti 1000mAh çıkış gücüne sahip ve kullandığın telefon da 1800mAh. yani şarj olurken ufak ufak kullandığını da düşünürsek 2 saatten çok fazla olmamalı şarj süren.
Ancak PC'den veya orijinal olmayan(daha doğrusu PC USB kablosu taşıyan) bir otomobil şarj ünitesiyle şarj ediyorsan bu durumda 500mAh ile şarj oluyor ve kabaca 4-5 saat sürebilir, kullanımla 6 saati bulabilir.

Öncelikle telefonu update etmeni, sonrasında eğer yenisine bir şey olmasın diye eski/başka şarj aleti kullanıyorsan onun yerine orijinal şarj aletiyle deneyebilirsin. Yine düzelmezse bir problem vardır ama bu durumda da ben problemin şarj ünitesiyle olduğunu tahmin ederim öncelikle. Bulma imkanın varsa farklı bir şarj cihazıyla, çıkış gücünü de kontrol ederek deneyebilirsin. ben seyahatlerde sıkça lazım oluyor d,iye 2-3 defa şarj cihazı aldım, hep de ucuz diye motorola/samsung falan aldım, kimi 500mAh kimi 800mAh idi, tabii haliyle uzun sürüyordu. Bir kere Nokia hızlı şarj cihazı diye bir tane aldım Media Markt'tan, 1400mAh idi çok iyiydi =) onu da yine kaybettim. :)

s4 modeli qualcom'un en son çıkardığı çipsetti, s3'ten çok üstün üstün ve hızlı bir versiyon... htc bu modeli s4 ile çıkaracağını vaad etmiş olmasına rağmen bazı saçma bahanelerle sadece hindistan, türkiye ve ayrıca bir ülkeye daha s3 versiyonunu kakaladı. diğer bütün ülkelere s4 işlemcisini koyarak gönderdi. mesela avrupadan yahut amerikadan getirtse idiniz s4 işlemcisiyle gelecekti telefon size. sırf bu yüzden kızdığım için almadım bu modeli.

Ufak bir düzeltme müsade varsa =)

ABD dışında tüm ülkere S3 ile gidiyor artık, İngiltere Fransa vs Avrupa'ya da S3 ile gidiyor.

Almanya: http://www.htc.com/de/smartphones/htc-one-s/#specs

İngiltere: http://www.htc.com/uk/smartphones/htc-one-s/#specs

Bize neden anlamam geç geldi, o nedenle tüm gelenler S3. :(
Bu arada sitede 1.5~1.7 yazmaları da çok kofti durmuş ya o ne öyle ahuahuhas

Bu arada adet de yerini bulsun :)

HTC HD2: Cyanogen 3.7.0 yüklü. Şu an artık flight mode'da alarm vazifesi görüyor. 1 hafta gidiyor şarjı ahuahu :D
HTC One X (Beyaz). Stock 2.17 var üzerinde. Jellybean geldikten sonra biraz bakıp custom rom işine gireceğim, onda da Sense'siz seçme ihtimalim yüksek zira Sense biraz yavaşlatıyor

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bir aksilik olmazsa 20 veya 21 kasımda htc 8x e geçiyorum görünen o ki forumda henüz alan yok. aldığımda resimleri ve soruları cevaplarım

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
telefonu az önce aldım HTC başlığı altında konu açtım htx 8x ve windows phone 8 hakkında tüm sorularınızı cevaplamaya çalışacağım

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
telefonu az önce aldım HTC başlığı altında konu açtım htx 8x ve windows phone 8 hakkında tüm sorularınızı cevaplamaya çalışacağım

8 Paltformunu bende düşünüyorum ama aklıma bazı şeyler takılıyor. Mesela ben günde
200 sms
2 saat görüşme
Sürekli 3g açık dolaşıyorum.

Android telefonlar bu şekilde yarım günde tükeniyorlar. Windows phone bu konuda çok daha iyi diye duymuştum. Emin olmak istiyorum. Her telefon her işi yapıyor fakat önemli olan ne kadar ayakta kalabildiği :))))

Şu anda desire kullanıyorum hala. Şarjı orjinal rom ile 1-2 saat ancak dayanıyordu. Runny rom yükledim ve şimdi 2.5 kat yükseldi. Yarım günü geçiyorum. Tam güne ulaştığı bile oluyor. Yani aynı telefon ve aynı uygulamalardan bahsediyorum. İşletim sistemi bu kadar fark ediyor. WP nin bu özelliği çok önemli.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Açıkcası bunu tam anlamak için 3-5 gün geçmesi lazım 3g ve wifi sürekli bende ortalama bugün 1 saat konuştum tweet attım fb ye bir süre bağlandım ayrıca 3 email sürekli açık ve güncelliyor şuan 80% bende sabah 11 den bu yana

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar htc desire x ile bugün aranızdayım.Size bir sorum olacak.Telefonun sağ alt köşesinde bulunan çoklu pencere çalışan uygulamaları mı yoksa en son açılan uygulamaları mı gösteriyor eğer çalışan uygulamalar ise nasıl kaparım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bir duyum aldım ne kadar dogru bilmiyorum HTC ONE X PLUS cihazının yanında Beats kulaklıgı veriliyor dendi dogru mu acaba bende alacagım o yüzden araştırıyorum ???