- Reaksiyon puanı
- 159
Benide yazın. (nereye yazılıyorsa
)
HTC Desire C

HTC Desire C
Ben bir ara telefonumda (desire s 2.3.3) bir sorun yaşıyordum başkalarında da varsa yardımı dokunur belki. Telefonu bir gün başka bir adaptörle şarja taktım ve şarjdan alınca araç kiti moduna geçti. Telefon çalıyor cevap veriyorum otomatik hoparlörü açıyordu falan çok sıkıntılı bir durumdu ne yaptıysam olmadı yani kendi programlarını kapatmak yaramıyor yine aynı sorunu veriyordu hatta reset attım fabrika ayarları dahi işe yaramadı . Sonra 2.3.5 güncellemesi geldi o günlerde onunla düzeldi. Eğer bu tarz sorunları yaşayan arkadaşlar varsa rom yenilemek güncellemek kesin çözüm aksi taktirde aşamıyorsunuz. Tabi htc den çok şikayetçiyim güncelleme gelmemesi konusunda.. Çok yavaşlar ve bu size yeter neden güncelleme çıkaralım ki demek çok yanlış bence telefonumda zaman zaman değişiklik yapmak iyi olabilir. Neden güncellemiyorlar masraf olmasın diye.. Bu şekilde kullanıcıya yaklaşıyorlarsa bedelini de ödeyecekler.. Eminimki bir süre sonra nokianın kaderini paylaşacak
@onuralpkaraman, aldığın one s'in işlemcisi s3 mü, s4 mü?
s4 lü modelini bilmiyorum
HTC Evo 3D ile 4 aydır mutlu mesut yaşıyoruz çok şükür güncellemede aldı daha ne olsun![]()
Ya kardeş bende de Desire C var.Sense 4.1 güncellemesi nasıl yapacağım? Telefonda güncelleme yok diyor.Sense 4.1 güzel mi?
Arkadaşlar Desire C'ye 4.0.4 gelecek mi ?
Bilen var mı ?
olmadı htc nin sitesinde kullanım klavuzu var ordan bakanladım dediğini, eskiden yapıyordum öyle ama şimdi sadece yapıştır seçeneği açılıyor. nereden kopyalamışsam bir youtube linki çıkıyor![]()
Merhaba Htc One X aldım bende. Benim bir sorunum var sizdede böylemi merak ettim. Şarj çok uzun sürede oluyor. 6 saatte falan full oluyor. Bu çok değil mi? Sizdede böylemi. ?? Teşekkürler şimdiden.
s4 modeli qualcom'un en son çıkardığı çipsetti, s3'ten çok üstün üstün ve hızlı bir versiyon... htc bu modeli s4 ile çıkaracağını vaad etmiş olmasına rağmen bazı saçma bahanelerle sadece hindistan, türkiye ve ayrıca bir ülkeye daha s3 versiyonunu kakaladı. diğer bütün ülkelere s4 işlemcisini koyarak gönderdi. mesela avrupadan yahut amerikadan getirtse idiniz s4 işlemcisiyle gelecekti telefon size. sırf bu yüzden kızdığım için almadım bu modeli.
telefonu az önce aldım HTC başlığı altında konu açtım htx 8x ve windows phone 8 hakkında tüm sorularınızı cevaplamaya çalışacağım