Htc Kullananlar Kulübü

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Dün telefonuma Ics yükledim ama çok kasıyor, sayfalar takılarak kayıyor. sizde de durum aynı mı acaba? (Incredible s)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
HTC Desire HD kullanıcısıyım,şarj sorunu çok büyük gerçekten.1 gün dayanıyor en fazla.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu güncelleştirmeyi çıkaranı yakalarsam....

yağ gibi kayan cihaz resmen traktöre döndü. tuş kilidi bile takılarak açılıyor. bu güncelleştirmeyi geri almanın bir yolu yok mu?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
arkadaşlar nereye ne yazılıyor anlamadım ben. habire beni de yazın diyip duruyor millet. kim, nereye yazıyor?

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
htc desire hd kullanıyorum şu zamana kadar memnunum herhangi bir sıkıntım yok ama en son gelen 4.0 güncellemelerini bize vermemeleri çok müşteri kaybettircek bende dahil olmak üzere bundan sonraki telefonum htc olmayabilir

Reaksiyon puanı
10,315
arkadaşlar nereye ne yazılıyor anlamadım ben. habire beni de yazın diyip duruyor millet. kim, nereye yazıyor?

sevgili [MENTION=376]pesimist[/MENTION] her marka için sorunların yazılıp çareler aranmaya çalışıldığı bir bölüm açmış ya, bu bölümlere aynı zamanda bu işlerden çok iyi anlayan bir mod lazım diye düşünüyorum. sorunu olana yol gösterecek, yazılım, donanım bilgisi az-çok bulunan, güncellemeler konusunda insanlara resimli olarak yardım edebilecek donanımda bir mod gerek ki bu bölümler işlevini sürdürebilsin.

o yüzden ki sorduğun sualler hep havada kalmağa mahkümdür [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]! :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc chacha kullanıyorum telefon cok guzel harıka fakat ekranı cok kucuk oyun konusunda hiç iyi değil ama diğer konularda mesaj internette dolaşma anlamında mukemmel bir telefon herkeze tavsiye ederim

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Htc bana çok fena kazık artı yav. Xenin şimdi lite diye bir modeli var broşürde görmüştüm. Dedim kesin içinden beats kulaklığı almışlardır. Teknosada baktım harbiden de öyle yapmışlar:)
Kulaklık epey para ediyormuş meğer

gokselteralin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Sensetion XL kullanıcısıyım. Ancak bana hala Android 4 güncellemesi gelmedi. Telefonum İran malı ama kaydı cartı curtu falan herşeyi yapılı. Yurtdışı ürünlerine gelmiyormu yoksa güncellemeler? varmı bir bilgisi olan?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
incredible s'ime ics yükledikten sonra klavyem ingilizce oldu. eskiden çok güzel türkçe kelimeleri tamamlıyordu ama artık her kelimeyi doğru olarak yazmaya çabalamam gerekiyor. bu lanetten kurtulmanın bir kolayı yok mu?

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
incredible s'ime ics yükledikten sonra klavyem ingilizce oldu. eskiden çok güzel türkçe kelimeleri tamamlıyordu ama artık her kelimeyi doğru olarak yazmaya çabalamam gerekiyor. bu lanetten kurtulmanın bir kolayı yok mu?
Mesaj yazma kısmında En yazan yere uzun basınca seçenekler çıkması ve dil ayarlarının değiştirilmesi lazım bir bakın oraya.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Mesaj yazma kısmında En yazan yere uzun basınca seçenekler çıkması ve dil ayarlarının değiştirilmesi lazım bir bakın oraya.

anladım dediğini, eskiden yapıyordum öyle ama şimdi sadece yapıştır seçeneği açılıyor. nereden kopyalamışsam bir youtube linki çıkıyor :)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
anladım dediğini, eskiden yapıyordum öyle ama şimdi sadece yapıştır seçeneği açılıyor. nereden kopyalamışsam bir youtube linki çıkıyor :)
Umarım aynıdır; ayarlardan dil ve klavyeye ordan da touch input yanında ekolayzır benzeri şey var oraya girince uluslararası klavye felan çıkıyor Türkçeyi seçip ingilizceyi kaldırmak yeterli olur:)

sedattosun40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC bir numara kim ne derse desin valla bende boyutundan dolayı desire s kullanıyorum diğerleri çok büyük.zaten bir telefondan bekleneni fazlasıyla veriyor.bundan sonrası zaten evdeki pc ye düşer :))

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Resmi 4.0.4 sürümü ne zaman gelecek, ya da gelecek mi acaba sensation serisine...

onuralpkaraman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one s i dün aldım arkadaşlar ama alır almaz uygulama indirme problemi ile karşılaştım ne yapsam bir türlü htc hub martketten uygulama inmiyor . indirme var yazısı çıkıyor birtek

androidci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC Desire C Android ICS 4.0.3 :D

HTC Desire C Android ICS 4.0.3 :D

Reaksiyon puanı
10,315
htc one s i dün aldım arkadaşlar ama alır almaz uygulama indirme problemi ile karşılaştım ne yapsam bir türlü htc hub martketten uygulama inmiyor . indirme var yazısı çıkıyor birtek
[MENTION=286687]onuralpkaraman[/MENTION], aldığın one s'in işlemcisi s3 mü, s4 mü?

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eh işte rom'larla boğuşuyoruz. 4.1.1 geliyor, Alpha sürümünü denedim de görsel olarak pek fark olmasa da, daha hızlı gibi.

Sen ne yaptın dahili hafıza olayını? Sorun var mı başka?

Ben zaten amcamin oglunun telefonunu takas etmistim. 2-3 gun ben kullandim gidince geri verdim. hafiza kartindan verdigimiz hafizayi calistiramadik ya :)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hımm... Neyle takas etmiştiniz HTC Desire'yi?

Bu arada Sandvold romdaki Wi - Fi sorunu benim modemden kaynaklanıyormuş, net olarak ortaya çıktı. Diğer telefonlarda bağlanmıyor bazen modeme.

Hatta şu an Cyanogen mod 9 kurulu telefonda. Dahili hafıza olayını çözebilmek için kurmuştum. Wi-Fi sorunu tıpa tıp aynen devam ediyor.

Ama her iki romda da, başka ağlara şak diye bağlanıyor :D