teşekür ederim..Büyük ekran ve iyi batarya istiyorsan c5 ultra
kamerada benzerler
ve oyun oynayan biriysen de htc desire eye daha iyi bir işlemciye sahip karar senin
rica ederimteşekür ederim..
6.0.1 geldiSuan htc andiroit kac surumu yuklu. Sony tlfonu eline alinca bir deyisik duruyo hosuma gitmedi hic.
Sorunsuz birsekilde calisiyor dimi ?
telefonun arayüzüSense 7.0 ne oluyo arkadas tlfonu siparis verdim internetten .
Güncellemede pile yönelik bir iyileştirme varsa tabiki daha iyi olur.peki 6.0.1 güncellemeyle ve sense 7 arayüzüyle pili daha mı olur?
peki 6.0.1 güncellemeyle ve sense 7 arayüzüyle pili daha mı olur?
kesinlikle desire eye marsmallow ve sense 7 geldimi bazı sitelerde gelmicek deniyo??
ekran koruyucu ve kılıf olarak ne tavsıye edersınız beyler
tamam desire eye iyi güzelde benim kafam mate 7 ye de cok takıldı şimdi boyutu falan güzelliği 4100 mah dev pili tmm işlemcisi kamerası falan fazla iyi değil ama kararsız kaldım yine yardım ediin ?![]()
![]()
Tek karar vermen gereken şey ekran boyutu. Onu belirlediğin zaman zaten seçimini yapmış olursun.tamam desire eye iyi güzelde benim kafam mate 7 ye de cok takıldı şimdi boyutu falan güzelliği 4100 mah dev pili tmm işlemcisi kamerası falan fazla iyi değil ama kararsız kaldım yine yardım ediin ?![]()
![]()
Tek karar vermen gereken şey ekran boyutu. Onu belirlediğin zaman zaten seçimini yapmış olursun.
Ben Lg G4ü biraz daha düşün derim. Çünkü tasarım olarak fena değil, elde tutuşu çok güzel eline oturuyo kavisli olduğu için. Kamerasını söylemeye gerek yok zaten muhteşem ötesi, lg g3 te kasma donma çoktu ama g4 te yok telefon hızlı çalışıyo, ekranı desen o da süper yani telefonu eline alınca ''oh be ekran buymuş'' diyosun çerçeveler çok ince çok şık duruyo. Pili de bir günü çıkarıyo tabi kullanıma bağlı. Söyleyeceklerim bunlar ben olsam g4 alırdım.Desire eye hoşuma gidiyor fiyatı da uygun gibi Lg g4 kullanmak istemiyorum herkes onu öneriyor ama Lg g3 kullandım tasarım olarak bir farkı yok, siz ne düşünüyorsunuz.
Cihazın ne gibi sıkıntıları vardır ?
tlfon geldı bıraz deyısık ama bence tamam dır eksıklerı war ama verdıgı hava yeter okadar![]()
telefon nasıl kardeş kamerada sıkıntı varmı ?en önemlisi şarjı nası gidiyo?tlfon geldı bıraz deyısık ama bence tamam dır eksıklerı war ama verdıgı hava yeter okadar![]()
telefon nasıl kardeş kamerada sıkıntı varmı ?en önemlisi şarjı nası gidiyo?