HTC Desire C'mi Samsung Galaxy Ace Plus'mı Bütçem 650 TL'ye Kadar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ChesLak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi??

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar...
Forumda yeniyim ve ilk konumu açmaktayım:)

Arkadaşlar ben yeni bir telefon almak istiyordum bütcemde 650 TL'ye kadar.
2 telefon arasında kaldım=>
HTC Desire C -- Samsung Galaxy Ace veya Ace Plus

Arkadaşlar biraz araştırma yaptıktan sonra 2 telefondan şu bilgileri edindim doğrumu bilmiyorum.

HTC Desire C=> +++Dayanıklı, Çabuk Bozulmayan, Şarj'ı iyi dayanan, Donmalar Yaşanmayan ve Android 4.0 ile harika uygulama ve oyunlar indirebilmesi---İşlemcisi düşük olması, Kamerası 5.0 Mp ancak o kadarda iyi olmaması, Ekran boyunun çok azda olsa küçük olması...

Samsung Galaxy Ace Plus=> +++İşmecisinin çok iyi olması, Parlak ve canlı renklerinin olması, Kamera flaşının olması, Kamerası Desire C'ye göre canlı ve birazda iyi olması ---Ram'ının düşük olması(öğle duydum),Oyunlarda ve arayüzde donmalar olması, Şarj'ının fazla dayanmaması,Fazla dayanıklı olmayıp bozulmaların olduğu...

Benim bir telefondan beklentim,
Kullanışlı, Görsel açıdan güzel, Kamerası iyi, Donmalar yaşanmıyacak, Çok sayıda oyun ve uygulama indirebileceğim, oyunlarda kasmayacak, Dayanıklı ve Çabuk bozulmayacak bir telefon istiyorum.

Beklentilerim belki çok ancak bir telefon alıcaksam iyi bir telefon alayım 1-2 sene işimi görsün.

[[[[[[[[Arkadaşlar telefondan beklentim ve bütçeme uyan başka telefonlar varsa söleyebilirsiniz,Bütün özelliklerin olması gerekmez ama Dayanıklı, Çabuk bozulmayan, Kullanışlı ve Bol oyun ve uygulama indirebileceğim özellikler olması iyi olur.]]]]]]]]

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR​

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar neden kimse yorum yapmıyo :S güncel

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Desire C. :)
İşlemcisini overclock yapıp 796 MHz'e kadar çıkarabiliyorsunuz.Overclock yapınca GTA 3, Dead Triger, Shadowgun gibi oyunları oynayabilirsiniz.Kamerası ise gündüzleri iyi ama akşam biraz kötü. :)

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bana sorarsanız ikisinide boşverin Galaxy Wonder alın. Onunda tek dezavantajı android 2.3 te çakılı kalması. samsung bu telefona 4.0 güncellemesi göndermedi, ancak yakın tanıdıklarımda var ve çok memnunlar. 1.4 ghz işlemci ve 512 mb ram ile donma falan yaşamazsınız.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
sana motorola atrix veya galaxy w öneririm

Djfest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer sağlam bulabilirsen motorola atrix al tüm isteklerini karşılıyor.

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@mustifanci ve @hamza5806 motorola atrix fiyatı ne kadar bi bilginiz varmı? Ben Telefonumu Vatan Bilgisayar'dan almayı düşünüyorum orada bulunurmu?

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hepsiburada ve hizlial da 590 tl civarı atrix. dediklerinizi ne desire c ne de ace yapabilir. bende desire c kullanıyorum overclock var ama illaki sorun çıkartıyor ama günlük kullanım için çok güzel. atrix in tek sıkıntısı android 2.3 dahada güncelleme almaz o telefon.

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=321586]batuhance[/MENTION] sanırım sen ve diğerlerinin dediğini yapıp atrix alıcam. Ancak ben mecbur kalmadıkça internetten alışveriş yapmak isteiyorum vatan bilgisayarda atrix varmıdır varsa ne kadardır bilen varsa lütfen yardımcı olsun...

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fiyatı 600-650 arası ama her yerde bulunmaz onu bi araştırmak lazım

Vatan Bilgisayar'da olacağını sanmıyorum o zaman ama bellide olmaz inş. vardır kardeşim benim için biraz araştırma yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar kusura bakmayın :S :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Vatan Bilgisayar'da olacağını sanmıyorum o zaman ama bellide olmaz inş. vardır kardeşim benim için biraz araştırma yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar kusura bakmayın :S :)

Bir ara turksellere gelmisti ama su an herhalde yoktur bence sen hic olmadi normal bir telefoncuda bulursun birazada kucuk esnaf kazansin:D

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir ara turksellere gelmisti ama su an herhalde yoktur bence sen hic olmadi normal bir telefoncuda bulursun birazada kucuk esnaf kazansin:D
[MENTION=284772]hamza5806[/MENTION] :D Hiç farketmez hemen almaya çalışmıycam en geç 20 güne kadar alırım. O zamana kadar internetten ve bazı telefonculara sorar bulmaya çalışırım. Yardımların için çok teşekkürler saolasın hakkını helal et kardeşim.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
[MENTION=284772]hamza5806[/MENTION] :D Hiç farketmez hemen almaya çalışmıycam en geç 20 güne kadar alırım. O zamana kadar internetten ve bazı telefonculara sorar bulmaya çalışırım. Yardımların için çok teşekkürler saolasın hakkını helal et kardeşim.

Estafirullah panpa ne demek tabi helal olsun:D lafi bilene olmaz:D

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar alıcağım telefona karar verdim 'HTC Desire C' alıcam.
Ankete katılan, yorum yapan, yardımcı olan herkeze çok teşekkürler.