16 Ekim 2012 #1 ozerxcom Müdavim Müdavim Katılım 24 Şubat 2009 Mesajlar 3,294 Reaksiyon puanı 14 Puanları 218 Yaş 38 Konum Kayseri Tekrardan merhaba arkadaşlar. Android dünyasına bende girdim fakat telefonumdaki android sürümünü güncellemek istiyorum. 4.0.3 versiyon son sürümmüdür. Ayarlar hakkında yazılım güncellemelerinde güncelleme görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Tekrardan merhaba arkadaşlar. Android dünyasına bende girdim fakat telefonumdaki android sürümünü güncellemek istiyorum. 4.0.3 versiyon son sürümmüdür. Ayarlar hakkında yazılım güncellemelerinde güncelleme görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
17 Aralık 2012 #2 xxTitanyPro25xx Öğrenci Katılım 24 Temmuz 2012 Mesajlar 12 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Bende de desire c var son sürüm 4.0.3 ve jelly bean de gelmeyecek Ama benim telde rom var ve yakında jelly bean romuda gelicek sanırım ancak güncelleme resmi olarak yok şuan
Bende de desire c var son sürüm 4.0.3 ve jelly bean de gelmeyecek Ama benim telde rom var ve yakında jelly bean romuda gelicek sanırım ancak güncelleme resmi olarak yok şuan