alibaran43
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Evet arkadaşlar satışa çıkmış sonunda bu telefon ne düşünüyorsunuz? iyi mi sizce? http://www.hepsiburada.com/liste/ht...x?productId=telcephtcdes816&categoryId=371946
Evet arkadaşlar satışa çıkmış sonunda bu telefon ne düşünüyorsunuz? iyi mi sizce? http://www.hepsiburada.com/liste/ht...x?productId=telcephtcdes816&categoryId=371946
Tasarım olarak çok beğendim.. günlük işler için telefon kullanan ve HTC seven bir kitle için iyi bir telefon gibiTelefon iyi mi? iyi bir telefon ama bu donanıma yanı S400 bir telefonun bu fiyata çıkması ölü doğmuş gibi bir şey.
Bu fiyat segmentinde G2-Elite-Elite lite-Nexus 5 var ve full hd ekran S800 işlemcileri var.
Bence telefon fiyatı göz önüne alarak ''çöp''segmentinde
Ama bir iyi tarafı var htc 13MP kullanmış belkide şu ultrapikselden vaz geçer![]()
İşlemci yinede kabul edilebilir düzeyde 4 çekirdek 1.6ghzEn fazla 900 lira eder fazlası çöpe atılmış demektir.5.5" ekran ve 2600 pil 8gb hafıza ve s400 işlemci bu fiyat şaka gibi olmuş![]()
kardeşim hiç bulaşma o fiyata lg g2-nexus 5- gm elite gibi teller var ayrıca bunlar 3-4 sene götürür hepsinin boyuda film izlemek oyun oynamak için yeterli sadece elitin ekranı desire 816 ile aynı ama 3 de güzel hızlı telefonlar. bnce o fiyata(orta segment?) bir tel alacağına bunlar gibi(lg g2-elite-nexus 5) üst seviye al rahat et:biggrin: emin ol bunlar yüksek grafikli oyunların üstesinden rakat gelir olursada çok nadir donma değil de lag olur oda zor :mrgreen:htc desire 816 almak istiyorum .oyun oynarken bir sıkıntı cıkarmı kasma donma gıbı veya film vs. izlerken güzel bir kalitedeizleyebilirmiyim ve en önemlisi ileride telefonda kasmalar donmalar program acılıslarında uzun sure beklemeler gıbı seylerle karsılasırmıyım? ve telefonun kasasında soyulmalar vs şeyler olurmu.
şimdiden teşekkurler...
dediklerinz doğruda sanki bana lg böyle elimde patlayacakmıs gibi bi his veriyor kasa konusunda olsun. ekran konusuna hiç birşey diyemem ama kasa konusunda biraz sorunları olduğunu duydum.Ve lg nin arayüzü pek hoşuma gitmiyor htc kadar.
Sense 6.0 var çok kasılma vs olacağını sanmıyorum ama HTCnin vereceği güncelleme desteğine bağlı birazda ama android sonuçtahtc desire 816 almak istiyorum .oyun oynarken bir sıkıntı cıkarmı kasma donma gıbı veya film vs. izlerken güzel bir kalitedeizleyebilirmiyim ve en önemlisi ileride telefonda kasmalar donmalar program acılıslarında uzun sure beklemeler gıbı seylerle karsılasırmıyım? ve telefonun kasasında soyulmalar vs şeyler olurmu.
şimdiden teşekkurler...
android sonucta derken kasma vs olacaktr yani ?
Merhaba.
Benim arkadasimin telefonunda zil ayarliyoruz ama nedense ses seviyesi arama gelince az cikiyor. Butun ses seviyeleri en sona ayarli simdiden tesekkurler.
HTC Desire 816'in artılarıZenfone 6 varken yok böyle boş işlere
HTC Desire 816'in artıları
Daha iyi bir işlemci
Daha iyi bir grafik işlemcisi
4G ve NFC desteği
Daha iyi bir ekran ve ppi değeri
Daha ince
Daha hafif
Çift ön stereo hoparlör
Daha iyi kamera ve kamera yazılımları
Sense 6
Daha şık
ve HTC
Zenfone 6 artıları
4 kat daha büyük bir hafıza ( 8 GB - 32 GB )
2 GB Ram
Daha büyük ekran
Daha büyük pil
Daha uygun bir fiyat
Desire 816'nın donanımı düşük olabilir ama söylediğin diğer cihazlara göre daha şık.Olayda bu işte kim bin dörtyüz liray s400 alırki g2 nexus 5 paralel ithalat g3 varken