HTC desire 816

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Desire 816'nın donanımı düşük olabilir ama söylediğin diğer cihazlara göre daha şık.

Tasarım görecelidir ve bence tasarm olarak bi G2 bi G3 değil ve arkadaşn söylediği gibi s800 üstü işlemciler varken desire 816 alnmaz :)

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence ucuz büyük ekran ve şıklık isteyen bayan kullanıcılara ama z6 da büyük ve şık :P
Şıklık göreceli bir kavram ama Desire 816 gördüğüm en şık telefonlardan biri.
Ben tasarımını çok beğeniyorum keşke çerçeveleri biraz daha ince yapsalardı ama böyle de güzel.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Telefon kötü bir telefon değil ama fiyatı baya pahalı ,bunun ederi benim gözüm de 700-800 tl neden dersen 1 işlemci yetersiz kalıyor 2 8gb depolama çok az 3 ise desire modelleri one kadar güncelleme almıyor.

famas154

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon kötü bir telefon değil ama fiyatı baya pahalı ,bunun ederi benim gözüm de 700-800 tl neden dersen 1 işlemci yetersiz kalıyor 2 8gb depolama çok az 3 ise desire modelleri one kadar güncelleme almıyor.

750 lira bütçeli adama şahsen ben moto g öneririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Her zaman salt paraya bakarak karar veremezsiniz. Bazen peşin paranız olmaz tarifeye ek almak zorunda kalırsınız. O zaman da işte dediğiniz gibi pahalı olanı alabilirsiniz. Arkadaşım almış bu telefonu vodafone dan. Peşin alabilecek olsaydı emin olun daha iyisini daha ucuza alırdı. Ben eşime avea dan desire 500 aldım ama mecburiyetten aldım. moto g almak istiyordum ama olmadı.

famas154

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her zaman salt paraya bakarak karar veremezsiniz. Bazen peşin paranız olmaz tarifeye ek almak zorunda kalırsınız. O zaman da işte dediğiniz gibi pahalı olanı alabilirsiniz. Arkadaşım almış bu telefonu vodafone dan. Peşin alabilecek olsaydı emin olun daha iyisini daha ucuza alırdı. Ben eşime avea dan desire 500 aldım ama mecburiyetten aldım. moto g almak istiyordum ama olmadı.

Tarifeyi düşünmedim özür dilerim ama desire 500 çok kötü tel deil

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Htc yazılımını nasıl optimize edeceğini biliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, ben şuan Samsung s5620 kullanıcıyım ve akıllı telefon almak istiyorum ama hangi telefonu alsam kararsız kaldım :blush: Kardeşimde HTC One M7 var ve bu telefon sayesinde HTC'ye bayıldım ama bir de gidip bu telefonu ben almak istemiyorum, neticede telefonu artık biliyorum. Aklımda olan telefon modelleri; HTC One Mini, HTC Desire 816, belki bütçeyi biraz zorlarsam iPhone 5S. Bunlar arasından hangisini almalıyım ve ek olarak öneriniz varsa sevinirim:)

Ayrıca ek olarak belirtmek isterim ki şebeke üzerinden görüntülü arama sağlayan bir telefon olursa daha iyi olur, bu özelliğe hangi telefonlar sahip?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, ben şuan Samsung s5620 kullanıcıyım ve akıllı telefon almak istiyorum ama hangi telefonu alsam kararsız kaldım :blush: Kardeşimde HTC One M7 var ve bu telefon sayesinde HTC'ye bayıldım ama bir de gidip bu telefonu ben almak istemiyorum, neticede telefonu artık biliyorum. Aklımda olan telefon modelleri; HTC One Mini, HTC Desire 816, belki bütçeyi biraz zorlarsam iPhone 5S. Bunlar arasından hangisini almalıyım ve ek olarak öneriniz varsa sevinirim:)

Ayrıca ek olarak belirtmek isterim ki şebeke üzerinden görüntülü arama sağlayan bir telefon olursa daha iyi olur, bu özelliğe hangi telefonlar sahip?

HTC One M7'yi biliyorsan One miniyi de, Desire 816'yı da bilirsin diyebilirim.
Aralarında en iyi One M7.
Alacakasan One al.
Belki bütçeyi zorlayıp İphone 5S alabilirsin ama tavsiyem HTC One M7 ya da HTC One E8 (1699 TL).
HTC One E8 plastik kasa ve 13 MP arka kamera, 5 MP ön kamera, One M7'ye göre daha yeni ve daha iyi donanım var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok teşekkür ederim Asteriks. Evet onuda inceledim baya kaliteli bir telefon, bir de HTC'nin Desire Eye modeli var onun hakkındaki düşünceleriniz neler?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çok teşekkür ederim Asteriks. Evet onuda inceledim baya kaliteli bir telefon, bir de HTC'nin Desire Eye modeli var onun hakkındaki düşünceleriniz neler?

Desire Eye'in ön kamerası ve su geçirmezliği dışında başka artısı yok HTC One E8'e göre.
Ön kamerayı çok kullanıyorsan Desire Eye güzel bir cihaz ama HTC One E8 daha ucuz ve kocaman bir ön kamerası olmayan bir cihaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC One E8 ve Desire Eye'de şebeke üzerinden görüntülü arama var mi? internette araştırdım ama bulamadim o bilgiyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc desire 816 aldım. yanlışıkla talkbacki açtım kapatamıyorum

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Desire 820 alirsan pisman olmayacagini dusunuyorum

Sent from my HTC Desire EYE using Forum Fiend v1.3.2.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler ben tel alicam fakat desire 816 ve zenfone 6 arasinda kaldim sizce hangisini almaliyim telefonda baya oyun oynuyorum bataryasi ve islemcisine onem veriorum . ( Simdiden Tesekkurler)