HTC desire 816

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşlar satışa çıkmış sonunda bu telefon ne düşünüyorsunuz? iyi mi sizce? http://www.hepsiburada.com/liste/ht...x?productId=telcephtcdes816&categoryId=371946

Telefon iyi mi? iyi bir telefon ama bu donanıma yanı S400 bir telefonun bu fiyata çıkması ölü doğmuş gibi bir şey.
Bu fiyat segmentinde G2-Elite-Elite lite-Nexus 5 var ve full hd ekran S800 işlemcileri var.
Bence telefon fiyatı göz önüne alarak ''çöp''segmentinde :(
Ama bir iyi tarafı var htc 13MP kullanmış belkide şu ultrapikselden vaz geçer :D

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon iyi mi? iyi bir telefon ama bu donanıma yanı S400 bir telefonun bu fiyata çıkması ölü doğmuş gibi bir şey.
Bu fiyat segmentinde G2-Elite-Elite lite-Nexus 5 var ve full hd ekran S800 işlemcileri var.
Bence telefon fiyatı göz önüne alarak ''çöp''segmentinde :(
Ama bir iyi tarafı var htc 13MP kullanmış belkide şu ultrapikselden vaz geçer :D
Tasarım olarak çok beğendim.. günlük işler için telefon kullanan ve HTC seven bir kitle için iyi bir telefon gibi :)

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
HTC Desire 816 çok şık bir telefon donanımı rakiplerine göre çok düşük ama şık bir telefon istiyorsan alabileceğin en şık telefon. Keşke Full HD yapsalarmış ama Snapdragon 400'ün gücü Full HD'ye yetmezdi.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
s400 işlemci ve 8gb dahili hafıza ya 1400 verilirmi arkadaş nexus5 g2 z1c o fiyata satılıyor zaten htc fiyat politikasının içine etti

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
İki tane moto g alırsın o fiyata. Performans anlamında az fark var.
Bu hatice dalga geçiyor bizimle.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Mevlanın bir sözü vardı onu biraz değiştirip kulanmak istedim,

Fiyata baktım fiyat mı diye, telefona baktım telefon mu diye..

Lap diye oturdu bence :D

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En fazla 900 lira eder fazlası çöpe atılmış demektir.5.5" ekran ve 2600 pil 8gb hafıza ve s400 işlemci bu fiyat şaka gibi olmuş :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
En fazla 900 lira eder fazlası çöpe atılmış demektir.5.5" ekran ve 2600 pil 8gb hafıza ve s400 işlemci bu fiyat şaka gibi olmuş :)
İşlemci yinede kabul edilebilir düzeyde 4 çekirdek 1.6ghz
Yenilenmiş versiyonu sanırım birde 1.5gb ram var
Pil nasıl dayancak orası muamma tabi

gltsryozen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc desire 816 almak istiyorum .oyun oynarken bir sıkıntı cıkarmı kasma donma gıbı veya film vs. izlerken güzel bir kalitedeizleyebilirmiyim ve en önemlisi ileride telefonda kasmalar donmalar program acılıslarında uzun sure beklemeler gıbı seylerle karsılasırmıyım? ve telefonun kasasında soyulmalar vs şeyler olurmu.
şimdiden teşekkurler...

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bu zamanlar s400 chipsetin modası geçti artık orta semente bil güçlükle giriyor. üstüne fhd 5.5'' ekran çok zorlanacaktır. hafızası az. tek iyi tarafı 13mp kamera koymuşlar oda zaten nasıl çeker belli değil. htc one m8 deki 4up duo kameradan bile şikayetçi olan var. fiyatı aşırı pahalı ona verilecek parayı kliksada lg g2 32 gb gold var 1279 tl üsütne 110 tl puan var ondan alın:thumbup:
- - - Mesaj Güncellendi - - -

htc desire 816 almak istiyorum .oyun oynarken bir sıkıntı cıkarmı kasma donma gıbı veya film vs. izlerken güzel bir kalitedeizleyebilirmiyim ve en önemlisi ileride telefonda kasmalar donmalar program acılıslarında uzun sure beklemeler gıbı seylerle karsılasırmıyım? ve telefonun kasasında soyulmalar vs şeyler olurmu.
şimdiden teşekkurler...
kardeşim hiç bulaşma o fiyata lg g2-nexus 5- gm elite gibi teller var ayrıca bunlar 3-4 sene götürür hepsinin boyuda film izlemek oyun oynamak için yeterli sadece elitin ekranı desire 816 ile aynı ama 3 de güzel hızlı telefonlar. bnce o fiyata(orta segment?) bir tel alacağına bunlar gibi(lg g2-elite-nexus 5) üst seviye al rahat et:biggrin: emin ol bunlar yüksek grafikli oyunların üstesinden rakat gelir olursada çok nadir donma değil de lag olur oda zor :mrgreen:

gltsryozen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediklerinz doğruda sanki bana lg böyle elimde patlayacakmıs gibi bi his veriyor kasa konusunda olsun. ekran konusuna hiç birşey diyemem ama kasa konusunda biraz sorunları olduğunu duydum.Ve lg nin arayüzü pek hoşuma gitmiyor htc kadar.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
dediklerinz doğruda sanki bana lg böyle elimde patlayacakmıs gibi bi his veriyor kasa konusunda olsun. ekran konusuna hiç birşey diyemem ama kasa konusunda biraz sorunları olduğunu duydum.Ve lg nin arayüzü pek hoşuma gitmiyor htc kadar.

Kasası bence g2 nin 10 numara ama sağlam değil bi spigen armor takarsın olur biter desire 816 nın işlemci kötü değil ama ederi 700 800 dür benim gözümde 1400 tl ye g2 veya nexus 5 ten başkasına bakma bence

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
şimdiden teşekkurler...
Sense 6.0 var çok kasılma vs olacağını sanmıyorum ama HTCnin vereceği güncelleme desteğine bağlı birazda ama android sonuçta

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
android sonucta derken kasma vs olacaktr yani ?

Android her zaman kasar. Oyunlarla, programlarla doldurursan ve üstünden 1-1.5 yıl geçerse kasma oluyor evet. Bunu engellemek için 3 ayda bir fabrika ayarlarına dönmek yada hard reset atmak bir nebze işe yarıyor. Sonuçta android yıl geçtikçe kullanılmaz hale gelebiliyor.

gltsryozen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende boyutu cok yuksek programlar yuklemeyecegim face twitter whatsapp vs programlar belki oyun yuklerm oda yuksek boyutlu olmaz.zaten istedigim, zaman gectikce mesela uygulama acarken gec acmasin nette dolanirken kasma vs olmasn yeter.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkez bi kötülemeye çalışmış ama şu ana kadar modern comnat 4 spiderman 1 ve 2 hereos order online gangstar city gta felan hepsini oynadım bu telefonda ve hiçbirinde küçücük kasmalar bile olmadı isterseniz birdaha yükler resim bile atarım kg

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Telefon kötü değil ancak o fiyatı hiç haketmiyor zenfone 5 ve moto g varken niye desire 816 ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Moto g deki işlemcinin hız aşırtılmış versiyonu başka fark yok ayrıca 8 gb dahili hafıza nedir en az 16 olmalıydı

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Yeni çıkack olan L830 u nasıl buldnz

cywarrior

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Merhaba.
Benim arkadasimin telefonunda zil ayarliyoruz ama nedense ses seviyesi arama gelince az cikiyor. Butun ses seviyeleri en sona ayarli simdiden tesekkurler.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
650 tl aldım bedava ürün :)
Şarjı güzel cihazı beğendim kamerası muhteşem ön 5megapixel arka 13 megapixel F2.2 diyafram özelliği var lensler sağlam silikon kılıf ve kırılmaz cam koruyucusu var cihaz süper :)

Konu lütfen sabitlensin.

Merhaba.
Benim arkadasimin telefonunda zil ayarliyoruz ama nedense ses seviyesi arama gelince az cikiyor. Butun ses seviyeleri en sona ayarli simdiden tesekkurler.

Qg945r.png
Resimde görmüş olduğunuz Gibi Ayarlar oradan Ses giriş yapın işaretli olur ''Telefonu açarken sessiz zil sesi'' işareti kaldırın.

Gelelim Desire 816 Android L alıcak bir cihaz ve bekliycez
Şarj konusuna çoğu kişi 1 gün çıkartıyormu diyor işte size cevap
m8nrWy.png

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Aslında güzel telefon fiyatı her ne kadar fazla gibi görülsede sens stabilitesi diye bir şey var artık sens arayüzünün kullandıgı harcadığı ram ortada 5.0 da alacağı kesin one m7 kullanıcısı olarak bence alınabilir.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Zenfone 6 varken yok böyle boş işlere
HTC Desire 816'in artıları

Daha iyi bir işlemci
Daha iyi bir grafik işlemcisi
4G ve NFC desteği
Daha iyi bir ekran ve ppi değeri
Daha ince
Daha hafif
Çift ön stereo hoparlör
Daha iyi kamera ve kamera yazılımları
Sense 6
Daha şık
ve HTC

Zenfone 6 artıları

4 kat daha büyük bir hafıza ( 8 GB - 32 GB )
2 GB Ram
Daha büyük ekran
Daha büyük pil
Daha uygun bir fiyat

famas154

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC Desire 816'in artıları

Daha iyi bir işlemci
Daha iyi bir grafik işlemcisi
4G ve NFC desteği
Daha iyi bir ekran ve ppi değeri
Daha ince
Daha hafif
Çift ön stereo hoparlör
Daha iyi kamera ve kamera yazılımları
Sense 6
Daha şık
ve HTC

Zenfone 6 artıları

4 kat daha büyük bir hafıza ( 8 GB - 32 GB )
2 GB Ram
Daha büyük ekran
Daha büyük pil
Daha uygun bir fiyat

Olayda bu işte kim bin dörtyüz liray s400 alırki g2 nexus 5 paralel ithalat g3 varken