HTC Desire 816 NFC

grkm03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamın aleyküm benim bir sorum var şimdi bu telefonda nfc var diyorlar. htc nin sitesinden baktım nfc nasıl açılır diye ayarlar > kablosuz ve ağlar > diğer sekmesinde nfc başlı altından açılır diyo .
bende bu başlık yok nolur yardım edin

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
selamın aleyküm benim bir sorum var şimdi bu telefonda nfc var diyorlar. htc nin sitesinden baktım nfc nasıl açılır diye ayarlar > kablosuz ve ağlar > diğer sekmesinde nfc başlı altından açılır diyo .
bende bu başlık yok nolur yardım edin
Desire 816 modeli 2 çeşit. 4G ve Dual Sim modelleri mevcut. Dual Sim modelinde Nfc bulunmuyor. Cihazında Nfc olmadığı için bulamıyorsun.

grkm03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Desire 816 modeli 2 çeşit. 4G ve Dual Sim modelleri mevcut. Dual Sim modelinde Nfc bulunmuyor. Cihazında Nfc olmadığı için bulamıyorsun.
şimdi kardeşim yardımcı olduğun için teşekkür ederim. öncelikle dual sim çift sim demek değil mi. yani ben öyle biliyorum. benim tel çift sim değil. bide benim telde 4g var

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şimdi kardeşim yardımcı olduğun için teşekkür ederim. öncelikle dual sim çift sim demek değil mi. yani ben öyle biliyorum. benim tel çift sim değil. bide benim telde 4g var
Ülkemize gelen modellerde de Nfc bulunmuyor olabilir.

denizdemirin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
o nfc bandi degi; htc ile bu konuda ben iletisim kurdum adamlar pek bisey anlamiyor android 6.0 surumunde onu koymayi unutmuslar dogrudur 4g li modelleri nfc destekliyor ama desteklemeyenler 816g yani g modelleri ne yeni yazilim alir nede ozzellikleri fazladir kisasi nfc yi yeni android surumunde ins unutmazlar