Htc 8s

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2_pac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 800 tlye kadar telefon alıcam akılmda wp8 var androidde belli bir zamandan sonra kasma donma oldugu için wp8 e yöneldim.

nokia deilde htcye karar verdin htc 8s nasıl bir cihaz kullananlar vasa yardımcı olabilirmi ?

beratcan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende wp 8 eyöneldim :) lumia 720 veya htc 8s düşünüyorum bu 2 telefon arsında görüşler nasıl acaba? kullananlar tavsiye ederlermi?

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cevabı olan yokmu arkadaşlar ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC 8S in ciddi hafıza sorunları var. Hafızası 4 GB ve çok bir şeye yetmez. Oysa nokiaların hepsi 8GB'dan başlıyor. Nokia'nın navigasyon uygulaması piyasadaki en iyi telefonlardan iyidir. Yalnız Bütün Windows Phonelar oyun sektöründe biraz geridir. Mağazası daha bi boştur. Yani telefonumda çok kaliteli oyunlar oynamak isterim. Çıktığı anda sahip olmak isterim diyorsanız yanlış platformdasınız :D

Lumia 520 : Arka flaşı yoktur. Boyutları küçük akıcı bir telefon. Kamerada flaş aramıyorsan tercih edilebilir.

Lumia 620 : 625 çıkmak üzere güncelliğini yitirecek ve biraz kaba bir telefon (BENCE)

Lumia 625 : çıkmak üzere... daha büyük ekranlı ve daha ince olucak. Daha güçlü bir işlemci ile gelecek. Fiyatı 800 civarı olur heralde bekleme imkanın varsa bekle.

Lumia 720 : 800 TL civarında alınabilecek en iyi fotoğraf çeken telefon. 625'den daha iyi fotoğraflar çekecektir. Çünkü 625 5 MP bir kameraya sahip olacak. 720'nin lens açıklığı şimdiye kadar çıkan telefonlar arasında en yükseklerinden. Bu da gece çekimlerinde daha iyi performans demek.

Lumia 820: Daha kaliteli ekrana daha büyük bir yapıya sahip. Daha güçlü bir işlemcisi var. Diğerlerinden farkı 1GB ram'i olması. Bu da şimdilik büyük bir üstünlük. Çünkü oyunların çoğu 1 GB ram ile çalışıyor. Ama çoğu büyük firma oyunlarını revize edip 512MB ile çalışacak haline getirdi. Ama yine de oyun konusunda biraz daha rahat olayım diyorsan tercih etmelisin. Kamerası da 8 MP'dir.

Lumia 920: 925 çıkacakken pek tavsiye etmem.

Lumia 925: Daha da kaliteli bir ekrana sahip. 8.7 MP kamerası var. Ama bence 12 ve 13 MP kameralarla yarışır. Nokia daha çok kameraya önem veren bir firma idi. Hüzünlendim şimdi bea :(

Lumia 1020: 41 MP lik canavardır kendileri. S4 Zoom 'a rakip olarak tasarlanmıştır.

Bütçene ve ihtiyaçlarına göre seç :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslara tavsiyem Microsoft nokiayi da satin aldigi icin nokia disinda wid phone almamaniz yapabilecegim yorum bu lumia 820 dusunebilirsiniz 1000 tl ye kadar bulunabiliyor

2_pac

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bütçe 800 tl 720 900 lerde gezıyo 520de daha yeni ürün oldugu için çok fazla sorun çarıyomus o yüzden htc dediler