Bellycio
Öğrenci
Arkadaşlar ice view kılıfın fiyatını gördünüz mü ben resmen şok geçiriyorum bu htc çıldırmış olmalı telefon fiyatına kılıf mı olur ?
HTC 10 Ice View Orjinal Kılıf
HTC batmaya falan çalışıyor heralde dot wiev a9 için olan 190 lira civarında bu ne böyle almam ki kılıfı 3000tl de pahalıArkadaşlar ice view kılıfın fiyatını gördünüz mü ben resmen şok geçiriyorum bu htc çıldırmış olmalı telefon fiyatına kılıf mı olur ?
Htc 10'u satıp ıce view alıcam [emoji2] kılıf hatalı falan üretildi galiba kimse almasın diye uğraştıklarına göre [emoji1]Arkadaşlar ice view kılıfın fiyatını gördünüz mü ben resmen şok geçiriyorum bu htc çıldırmış olmalı telefon fiyatına kılıf mı olur ?
Sen daha almadın mı bu telefonuHTC batmaya falan çalışıyor heralde dot wiev a9 için olan 190 lira civarında bu ne böyle almam ki kılıfı 3000tl de pahalı
yok ukt bekliyorum bir de teknoloji marketler ayıplı mal veriyormuş HTC'den direk almayı düşünüyorum oda kredi verip taksit yapar mı bilmiyorum temmuz 15 gibi alcağımSen daha almadın mı bu telefonu![]()
Doğrudur. 6s kullandım ısınma çok az seviyedeydi. Htc ısınma seviyesi daha fazla.Tolga HTC 10 çok ısınıyor testini de yaptık 6s plus ona göre çok az ısınıyor dedi doğru mu bu?
Tolga HTC 10 çok ısınıyor testini de yaptık 6s plus ona göre çok az ısınıyor dedi doğru mu bu?
ne kadar fazla mesela rahatsız edecek kadar mı?Doğrudur. 6s kullandım ısınma çok az seviyedeydi. Htc ısınma seviyesi daha fazla.
benim kaymıyor yav o telefon çok dayanıksız geliyor bana korkarım almam onu benBurda okuduklarımla yavaş yavaş gönlüm S7 edgeye kayıyor gibi
videoyu tekrar ekler misin görünmüyor.HTC 10 bu videodaki modeli çok iyiymiş fakat Türkiye gelmez heralde
Telefonda oyun oynayan arkadaşlar test etsin.ne kadar fazla mesela rahatsız edecek kadar mı?
Videoyu izlemek için pek vaktim yok. Normal sürümden farkı nedir? ya da bir ismi varsa aratıp kendim inceleyeyim.HTC 10 bu videodaki modeli çok iyiymiş fakat Türkiye gelmez heralde
yok farkı sadece görsel olarak farklı sanırım ülkemizde bulunan koyu gri modeline benziyor fakat ondan çok daha güzel göründüğü kesin önce bir kılıf sandım fakat sonradan baktım ki kılıf değil ismini bilmiyorum maalesef HTC 10 Review after 45 Days - Google'da Ara bu fotoğrafa bakabilirsinVideoyu izlemek için pek vaktim yok. Normal sürümden farkı nedir? ya da bir ismi varsa aratıp kendim inceleyeyim.
şimdi gözüküyor mu?videoyu tekrar ekler misin görünmüyor.
Güzel görünüyor ama bana göre değil. Ülkemizdeki halini tercih ederim.yok farkı sadece görsel olarak farklı sanırım ülkemizde bulunan koyu gri modeline benziyor fakat ondan çok daha güzel göründüğü kesin önce bir kılıf sandım fakat sonradan baktım ki kılıf değil ismini bilmiyorum maalesef HTC 10 Review after 45 Days - Google'da Ara bu fotoğrafa bakabilirsin
Ne Kadar'a sattınız?Güzel görünüyor ama bana göre değil. Ülkemizdeki halini tercih ederim.
Bu arada video gözüküyor sorun yok.
ben bunu çok beğendimGüzel görünüyor ama bana göre değil. Ülkemizdeki halini tercih ederim.
Bu arada video gözüküyor sorun yok.
Parası çok diyorsun da s7 ve 6s ucuz mu ? Hadi onu geçtim sense arayüz, ses ve kamerada kesinlikle s7'den iyi. Kamerada neden iyi açıklayayım. Samsung renkleri gerçekçi değilken htc renkleri gözünle ne görüyorsan aynısını veriyor fotoğraflarda. Herneyse konu dağılmasın. Pahalı değil yani kısaca. [emoji3]HTC 10 bende yakından gördüm, tasarımı görsellerdekinden çok çok daha iyiydi.![]()
Ama çok para![]()
değer fakat ben biraz ısındığına şahit oldum ve samsung s7'nin ekran çerçeve oranı ekranın yanında ki siyah bantın nerdeyse olmaması ve parlaklığı çok hoşuma gitti biran için alsam mı diye düşündümHTC 10 bende yakından gördüm, tasarımı görsellerdekinden çok çok daha iyiydi.
Ama çok para![]()
Sdn htc 10 ile oyun testi yapmış. Isınma olayı yokmuş. @Alio6 artık bir zahmet al şu telefonu sende kurtul bizde![]()
![]()