BuzenessClass
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Açıkçası sessiz ortam da sesi duyuyorsun. Takmam dersen sorun yok.
Açıkçası sessiz ortam da sesi duyuyorsun. Takmam dersen sorun yok.ses ne kadar rahatsız edici duyuluyor mu sürekli?
tüh be ben takarımAçıkçası sessiz ortam da sesi duyuyorsun. Takmam dersen sorun yok.
Silikon kılıf aldım ben seffaf htc 10 silver benim hem görüntüsünden de mahrum kalmadımHtc spigen kılıf bulabilen var mı?
Senin telefon da tislama var mı?Silikon kılıf aldım ben seffaf htc 10 silver benim hem görüntüsünden de mahrum kalmadım
HayırSenin telefon da tislama var mı?
kardeş sessiz bir ortama gidip iyice dinler misin önemli bu cok konsantre olsan vardır belki inş yoktur da
Valla ben siyah buldum mükemmel.Silikon kılıf aldım ben seffaf htc 10 silver benim hem görüntüsünden de mahrum kalmadım
Mağazalarda teşhir ürünü mevcut her yerde olmasada. Ben telefoncudan aldım teşhir ürün vardı 2 renkte. Kapalı kutu telefoncuda açılıyor deneme imkanın var. Mağazalardan aldığımızda ne yazık ki yok bu da benim sorunum değil.Nasıl test edecekler ?manavdan karpuz almıyorlar sonuçta kapalı kutu .
çok iyi o zaman korkmuştum fakat ben bu telefonu bulamıyorum arkadaş ne ankara kızılay cebeci bazı avmlerde yok telefon dağıltılma sıkıntısı varTıslama falan hiçbir şey yok
sen kullanıyor musunTıslama diye herhangi bir kronik sorun yok telefonda,arkadaşa denk gelmiş. Elektronik eşya sonuçta bazen şans işi. Ama ben başka hiç bir yerde böyle bir sorun okumadım.
Arkadaşlar telefon da şuan ses duymuyorum. (DEĞİŞEN TELEFON). Başlarda vardı. Şuan duymadım açıkçası. Eski telefonda olduğunu ve burdaki bir arkadaşında bunu yaşadığı aklınızın bir kenarında bulunsun. İnşAllah sıkıntı olmaz.Açıkçası sessiz ortam da sesi duyuyorsun. Takmam dersen sorun yok.
Diğer telefondan biraz daha düşük bir ses var arkadaşlar değişen de.Arkadaşlar telefon da şuan ses duymuyorum. (DEĞİŞEN TELEFON). Başlarda vardı. Şuan duymadım açıkçası. Eski telefonda olduğunu ve burdaki bir arkadaşında bunu yaşadığı aklınızın bir kenarında bulunsun. İnşAllah sıkıntı olmaz.
O ses var diyen diğer arkadaş bendim. O ses kameradan sensör sesi sonradan farkettim. Sıkıntı yok yani.Diğer telefondan biraz daha düşük bir ses var arkadaşlar değişen de.
öbür telefonun sesi çok yüksek olduğu için cızırtı yapıyordu belki de başka aynı sorunu yaşayan yoksa mesele yok demektirDiğer telefondan biraz daha düşük bir ses var arkadaşlar değişen de.
Öncelikle telefonun hayırlı olsun, güle güle kullan inşallah. Sorun çıkmasına üzüldüm ancak şanslısınız ki anında değişim yapılmış. Hat taktınızmı diye sormaları gayet normal. Eğer hat takmış olsaydınız mağazadan değişim yapılmaz garantiye yollanırdı telefon.Merhabalar,
Arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatayım yeni alacaklarda dikkatli olsunlar. Media Markt mağazasından HTC 10 Koyu Gri modelini aldım ve evde açmak istediğim için orada hiç dokunmadım. Gündüz işlerimden dolayı pek kurcalayamadım telefonu sadece güncellemeler için bıraktım. Gece farkettiğim kasa ile ekran arasında bir açıklık olduğuydu. Hatta LCD erkan ışığı aralıktan gözüküyordu. Baya moralimi bozdu tabi bu durum. Aynı zamanda diğer arkadaşlarında farkettiği ses çıkartma problemi de vardı. Sanki Ekranın diğer tarafı tam yapışmış ama sol alt köşesi oturmamış.Neyse ertesi gün Media Markt e gittim ve sorunu gösterdim. Hat takıp takmadığımı sordular ( bunun sebebini bilmiyorum ). Şans eseri takmadım dedim. Birebir değişimi yapılacağını söylediler. Kısa bir sürede birebir değişim yapıldı bu sefer kutusunu orada açarak direkt ekran ile kasa arasına baktım ve bir sorun olmadığını görerek aldım. Yeni alacaklar bu ayrıntıya dikkat etsinler. Mümkünse aldığı yerde kutu açılımını yapsınlar. Bu tip şeyler şans gibi bir şey bin de bir denk gelebiliyor. İyi Günler herkese...
Hayırlı olsun kardeşim telefonun bende HTC'den korkmaya başladım vallahi ilk piyasaya sürdüğü cihazlarda ses cızırtı sorunu var galibaMerhabalar,
Arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatayım yeni alacaklarda dikkatli olsunlar. Media Markt mağazasından HTC 10 Koyu Gri modelini aldım ve evde açmak istediğim için orada hiç dokunmadım. Gündüz işlerimden dolayı pek kurcalayamadım telefonu sadece güncellemeler için bıraktım. Gece farkettiğim kasa ile ekran arasında bir açıklık olduğuydu. Hatta LCD erkan ışığı aralıktan gözüküyordu. Baya moralimi bozdu tabi bu durum. Aynı zamanda diğer arkadaşlarında farkettiği ses çıkartma problemi de vardı. Sanki Ekranın diğer tarafı tam yapışmış ama sol alt köşesi oturmamış.Neyse ertesi gün Media Markt e gittim ve sorunu gösterdim. Hat takıp takmadığımı sordular ( bunun sebebini bilmiyorum ). Şans eseri takmadım dedim. Birebir değişimi yapılacağını söylediler. Kısa bir sürede birebir değişim yapıldı bu sefer kutusunu orada açarak direkt ekran ile kasa arasına baktım ve bir sorun olmadığını görerek aldım. Yeni alacaklar bu ayrıntıya dikkat etsinler. Mümkünse aldığı yerde kutu açılımını yapsınlar. Bu tip şeyler şans gibi bir şey bin de bir denk gelebiliyor. İyi Günler herkese...
Ben microsonic marka bir ürün aldım ancak artık yeni modellerde ekranın kenarlarını nedenini anlamadığım bir şekilde 2.5d eğimli şekilde tasarlamalarından dolayı filmler tam oturmuyor. Adam kısmen doğru söylemiş. Elinizdeki ürün tam kaplama olsa bile kenarları kalkık durabilir. Mutlaka vardır iyisinden ama bulmak mesele. Htc için aksesuar pek kolay bulmak zor. Spigen, verus gibi marka ürünlere bakmak gerek.İnternetten kırılmaz cam alanlar ya da daha iyisini bulanlar paylaşım yapabilir mi?. Alelade bir yerde yaptırdım ve takılan cam kıvrım olan yerleri kaplamadığı için ortada kaldı komik birşey oldu . Adam, "bunlar böyle ekran tam düz olmadığı için" diyerek nutuk çekti bir de. Kesin vardır dedim içimden![]()
orjinal ürünler teknoloji marketlerde yok mu?Ben microsonic marka bir ürün aldım ancak artık yeni modellerde ekranın kenarlarını nedenini anlamadığım bir şekilde 2.5d eğimli şekilde tasarlamalarından dolayı filmler tam oturmuyor. Adam kısmen doğru söylemiş. Elinizdeki ürün tam kaplama olsa bile kenarları kalkık durabilir. Mutlaka vardır iyisinden ama bulmak mesele. Htc için aksesuar pek kolay bulmak zor. Spigen, verus gibi marka ürünlere bakmak gerek.
orjinal ürünler teknoloji marketlerde yok mu?