Alio6
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 38
tıslama problemi genel sorun mu?Şarj da benimki de ısınıyor du ve ekran da tısss lama problemi vardı. telefon değişmiş.
tıslama problemi genel sorun mu?Şarj da benimki de ısınıyor du ve ekran da tısss lama problemi vardı. telefon değişmiş.
Değiştirdiler kardeşim. Daha almadım servisten. Şarjayken ısınıyor ve ekran açıkken ses geliyor diye verdim. Muhtemelen ekran yüzünden değiştirdiler.tıslama problemi genel sorun mu?
Galiba değil dostum genel olsa komple tüm telefonlar değişime gitme durumu söz konusu olur.tıslama problemi genel sorun mu?
Şarj durumunu merak edenler için.
%15 den sonra Tasarruf moduna otomatik geçti. Ekran parlaklığı otomatik. Web,Video,Sosyal medya,Tel görüşmesi Vs kullanıldı (oyun dışında)
tüm deneyimlerini özetleyebilir misin?S7 almadım eq su amp ı berbat nedense samsung yıllardır ses konusunda bir gelişme katedemedi ayrica dedigim gibi ekranin beyaz dengesi şaşıyor özellikle 3.aydan sonra.
Lgg5 almadım ; güven sorunum var moduler sisteme gectikleri icin illa bir problem yaşatacagini dusunuyorum .
İphone 6s plus kullaniyorken satıp htc 10 a geçtim çünkü apple ın şu teknolojik gelişmeleri gıdım gıdım verip software kasmasından sıkıldım adeta bir hapisane hissi veriyor ios. android ozgurlugu paha biçilemez .
Arkadaşlar sonuç olarak telefon gayet akıcı ve stabil hata aramak isterseniz her telefonda bulursunuz.Hepinize bol keyifli mobil deneyimler
![]()
Yükledim bende. İlk kurulumdan sonra gecikmeler vardı tepkilerde. Yeniden başlattıktan sonra sıkıntısız oldu.Ben yükledim şimdilik bir sıkıntı yok gibi,herhangi bi soruna rastlamadım.
Kendi telefoncumdan aldım.telefonu nerden aldınız teknosa'da yok vatan bilgisayarda sadece gümüş rengi var?
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.6 yıldır htc telefonlarını kullanıyorum. Son olarak alalı bir hafta oldu htc 10'u. Bu sefer başardılar bence. Öndeki sadelik, butonların yerleri, hoparlör kalitesi, kamera, hızlı sarj, mükemmel bir parmak izi okuyucu, hala daha hiçbir telefonda yaşanmayan o malzeme kalitesinin verdiği güven. Eleştirmek istenirse tüm telefonların eksiği bulunur. Türkiye' de htc kullanıcısı olmak zor iş arkadaşlar. Kılıf ve ekran koruyucu sipariş ettim bugün internetten, eğer düzgün çıkarsa bilgilendiririm tek sıkıntım telefon hakkında aksesuar bulunmaması. Sanırım bu gidişle yurt dışından İce View getirticem hayırlısı.
TeşekkürlerHayırlı olsun. Güle güle kullanın.
kardeşim telefonu nerden aldın yav vatanda falan siyah rengi yok teknosa da hiç yok6 yıldır htc telefonlarını kullanıyorum. Son olarak alalı bir hafta oldu htc 10'u. Bu sefer başardılar bence. Öndeki sadelik, butonların yerleri, hoparlör kalitesi, kamera, hızlı sarj, mükemmel bir parmak izi okuyucu, hala daha hiçbir telefonda yaşanmayan o malzeme kalitesinin verdiği güven. Eleştirmek istenirse tüm telefonların eksiği bulunur. Türkiye' de htc kullanıcısı olmak zor iş arkadaşlar. Kılıf ve ekran koruyucu sipariş ettim bugün internetten, eğer düzgün çıkarsa bilgilendiririm tek sıkıntım telefon hakkında aksesuar bulunmaması. Sanırım bu gidişle yurt dışından İce View getirticem hayırlısı.
vatan'dan aldım kardeşim. Yakın zamanda git konuş vatan'da iyi niyetli bi çalışanla o da anlatır, 500 lirasını nakit verdim ben böylece odeabank ın 3000 tl taksitlendirmesindeki 600 lira farktan kurtuldumkardeşim telefonu nerden aldın yav vatanda falan siyah rengi yok teknosa da hiç yok
hah güzel vatanda siyah rengi var mı? bende 1500 1800 tl peşin verip gerisini 5 taksit düşnüyorum ne kadar faiz koyar bide ice wiev kılıf mı aldın ekran koruyucu aldın mı ne kadar tuttu bunlar? ama mağzada yok internetten aldın galiba telefonun pil ve oyun performansını da yarın paylaşır mısın ısınıyor mu pili ne kadar gidiyor sagol sımdıdenvatan'dan aldım kardeşim. Yakın zamanda git konuş vatan'da iyi niyetli bi çalışanla o da anlatır, 500 lirasını nakit verdim ben böylece odeabank ın 3000 tl taksitlendirmesindeki 600 lira farktan kurtuldum
hah güzel vatanda siyah rengi var mı? bende 1500 1800 tl peşin verip gerisini 5 taksit düşnüyorum ne kadar faiz koyar bide ice wiev kılıf mı aldın ekran koruyucu aldın mı ne kadar tuttu bunlar? ama mağzada yok internetten aldın galiba telefonun pil ve oyun performansını da yarın paylaşır mısın ısınıyor mu pili ne kadar gidiyor sagol sımdıden
ice wiev de yakında gelir ama ısınıyor telefon diyorsun hm ne kadarGold ta aksesuarları satışa sunmuşlar. İce View kılıf ülkemizde bulamıyorum. Araştırıyorum yurt dışında tanıdık aracılığıyla getirticem büyük ihtimalle o da temmuz ayını bulur. Oyun performansı olarak World of Tanks oynuyorum yoğun şekilde kalite mükemmel ama batarya ve elinizin terlemesini düşünmem gerekti bi vakitten sonra ve boost+ tan oyunu ekledim ve değişimi hemen fark ettim gerçekten şarjı az götürdü ve ısınmayı birkaç dakikada olsa geciktirdi. boost+ htc nin uygulaması oyun grafiklerini batarya ve ekran için full hd ye falan indiriyor
Bu ses nerden geliyor? Arka kameranın olduğu bölgeden geliyorsa sensör sesidir sıkıntı etme.Arkadaşlar telefonun ekranı açıkken içinden gelen tssss lama sesinden dolayı garantiye erdim. Değiştirdiler. KVK tarafından. Tahmin ettiğim gibi yeni gelen telefondan da aynı ses geliyor. Haberiniz olsun!!
Bu telefon da ara sıra var ses genel olarak kasa da kardeşim ses.Bu ses nerden geliyor? Arka kameranın olduğu bölgeden geliyorsa sensör sesidir sıkıntı etme.
ses ne kadar rahatsız edici duyuluyor mu sürekli?Bu telefon da ara sıra var ses genel olarak kasa da kardeşim ses.