hasan.subasi
Öğrenci
dbrand diye bi sitede satılıyordu Türkiyeye gelir mi bilmem. Ve o kılıf değil bi çeşit tema koruma sağlamayacaktır.bu videoda ki HTC 10 kılıfını nerden bulabilirim?
dbrand diye bi sitede satılıyordu Türkiyeye gelir mi bilmem. Ve o kılıf değil bi çeşit tema koruma sağlamayacaktır.bu videoda ki HTC 10 kılıfını nerden bulabilirim?
öyle mi çok şık duruyordbrand diye bi sitede satılıyordu Türkiyeye gelir mi bilmem. Ve o kılıf değil bi çeşit tema koruma sağlamayacaktır.
Tema nasıl oluyor ben bunu anlamadım. S7'de aynısı var böyle temamı olur ?dbrand diye bi sitede satılıyordu Türkiyeye gelir mi bilmem. Ve o kılıf değil bi çeşit tema koruma sağlamayacaktır.
tema değil kap kılıf gibi bir şey bence arkadaş yanıldıTema nasıl oluyor ben bunu anlamadım. S7'de aynısı var böyle temamı olur ?
evetHTC M10 su geçiriyor mu
Pahalı mal ucuzdur hocamParası çok diyorsun da s7 ve 6s ucuz mu ? Hadi onu geçtim sense arayüz, ses ve kamerada kesinlikle s7'den iyi. Kamerada neden iyi açıklayayım. Samsung renkleri gerçekçi değilken htc renkleri gözünle ne görüyorsan aynısını veriyor fotoğraflarda. Herneyse konu dağılmasın. Pahalı değil yani kısaca. [emoji3]
Bu nedir şimdi. Bayram bilmecesi falan mı [emoji2] şaka bir yana cümleyi anlamadım.Pahalı mal ucuzdur hocam![]()
Şöyle,HTC 10 pahalı mal.Htc 10 u 3 sene kullanabilirsiniz ama mesela HTCnin herhangi bir desire serisini alırsan mesela 800 liraya alacaksın,belki de ucuz olduğu için sorun çıkaracak.Bu nedir şimdi. Bayram bilmecesi falan mı [emoji2] şaka bir yana cümleyi anlamadım.
Çok yakında htc 10 alıp aranıza katılacağım. Umarım kötü note 5 deneyiminden sonra burada yüzümüz güler.
Forumda yorumlarından iPhone' cu olduğunu zannediyordum. İlginç o fiyata SE almamanNote 5 te ne gibi sorunlarla karşılaştın kardeşim ? Almayı planlıyorum da
Forumda yorumlarından iPhone' cu olduğunu zannediyordum. İlginç o fiyata SE almaman.
Cuk oturdu yakıştırma bencePek takip etmediğin belli. 1- büyük ekran istiyorum. 2- 7 sene kullandım iphone. yine alacaktım TRT zammından sonra vazgeçtim. iPhone'cu falan gereksiz yakıştırmalar =)
Cuk oturdu yakıştırma bence.
Ekli dosyayı görüntüle 6671
Önündeyse neden Android almayı planlıyorsun![]()
Kendimi kanıtlama gibi bir amacım yok. Beni bilen bilir. Ben gayet normal bir yazı yazdım. 2 cümle yazmışım paragraf yazmışsın. Sonra da uzatmanın anlamı yok diyorsun? Ayrıca Apple hep bir adım önde değildir. Delikanlı olmaya gerek yok bunu düşünmek için. Yok herkese sorarsam doğrular felan anket aç görelim kardeşim. Note 5 almayı planlıyorum demişsin. Bu kadar Apple severi olarak Note 5 alman şaşırttı sorayım dedim demediğini bırakmadın. Alıntı alıp devam ettirmezsen sevinirim. Hadi eyvallah.Güzel kardeşim sen benim keyfimin kahyası değilsin bu 1.
2. Şu forumda gecenin şu saatinde kendini kanıtlama çabası ne ?
3. Ben Apple boy olsam sanane Andorid manyağı olsam sanane ?
4. Ben bi konuda apple ın bir yönünü överim bir konuda android in bir yönünü överim bundan sanane ?
5. O dediğimi burada yalanlayacak bir delikanlı var mı merak ediyorum ?
6. O dediğimin de sonuna kadar da arkasındayım bu forumda istediğine sor 10 yıllık genel android kullanıcısına da sor o dediğimi doğrular.
7. Yani boş konuşma şu htc konusunun içine etmeyelim istiyorsan. Ya bunu ya Note 5 i alacağım o yüzden uzatmanın anlamı yok =)
Arkadaslar o bir cesit cikartma. 3M tarzi bir marka ve telefonun cevresine yapistiriyorsun. Cogu marka ve telefon icin adini verdigim sitede mevcut. Youtubea iphone rengini degistirin yazin ve cikan videoyu izleyin. Nasil bir sey oldugunu anlarsiniz.tema değil kap kılıf gibi bir şey bence arkadaş yanıldı
bu Türkiye gelir mi?Arkadaslar o bir cesit cikartma. 3M tarzi bir marka ve telefonun cevresine yapistiriyorsun. Cogu marka ve telefon icin adini verdigim sitede mevcut. Youtubea iphone rengini degistirin yazin ve cikan videoyu izleyin. Nasil bir sey oldugunu anlarsiniz.
bu Türkiye gelir mi?
Gelir niye gelmesinHatta ben bir video izlemiştim iPhone'u komple mavi yapmıştı o yapıştırma tarzındaki malzemeyle. Ama bulamıyorum bir türlü
Türkiye'de bunu yapanlar da var mış yav nerden alabilirim ki
Türkiye'de bunu yapanlar da var mış yav nerden alabilirim ki![]()
site yabancı amaVideonun alt kısmında adamın o malzemeyi aldığı sitenin adresi var. Ki bende linkledim oraya
site yabancı ama
htc 10 çünkü s7 s7 edge çok dayanıksız bende düşündüm htc 10 karar verdim fakat htc daha cok ısıyı hıssettırıyormusBeyler ben şuan m8 kullanıyorum ama genel yeni çıkan telefonları incelediyseniz şunu sormak istiyorum s7,s7 edge mi alınır sizce veya m10 mu ? çünkü ben m8 kullanıyorum alalı 2 sene oldu şimdiden sorun oldu ki samsungda 2 sene gidiyor hatta güncelleme desteği erken olduğu için 3 sene kadar çıkıyor + özellikli ne düşünüyorsunuz ?
Batarya süresi haricinde HTC 10 da bir sorun çıkmaz. Beğendiysen beklemeden al.bu telefonlara gelen yeni vergi ne zaman uygulanmaya başlar? ona göre yarın HTC 10 alacağım ya da ukt bekleyeceğim?