HTC 10 Kullananlar Kulübü

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar 64 gb lık 80mb /sn hızında bir sd kart kullaniyorum . Disk birleştirmeyi açtım . Telefonun kendi hafızası doldu sd kart tamamen boş olduğu halde uygulama indirmeye çalıştığımda yeterli disk.alanı yok.uyarısı alıyorum lütfen yardımcı olun .

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Parası çok diyorsun da s7 ve 6s ucuz mu ? Hadi onu geçtim sense arayüz, ses ve kamerada kesinlikle s7'den iyi. Kamerada neden iyi açıklayayım. Samsung renkleri gerçekçi değilken htc renkleri gözünle ne görüyorsan aynısını veriyor fotoğraflarda. Herneyse konu dağılmasın. Pahalı değil yani kısaca. [emoji3]
Pahalı mal ucuzdur hocam :)

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Bu nedir şimdi. Bayram bilmecesi falan mı [emoji2] şaka bir yana cümleyi anlamadım.
Şöyle,HTC 10 pahalı mal.Htc 10 u 3 sene kullanabilirsiniz ama mesela HTCnin herhangi bir desire serisini alırsan mesela 800 liraya alacaksın,belki de ucuz olduğu için sorun çıkaracak.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Çok yakında htc 10 alıp aranıza katılacağım. Umarım kötü note 5 deneyiminden sonra burada yüzümüz güler.

Note 5 te ne gibi sorunlarla karşılaştın kardeşim ? Almayı planlıyorum da

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Forumda yorumlarından iPhone' cu olduğunu zannediyordum. İlginç o fiyata SE almaman :).

Pek takip etmediğin belli. 1- büyük ekran istiyorum. 2- 7 sene kullandım iphone. yine alacaktım TRT zammından sonra vazgeçtim. iPhone'cu falan gereksiz yakıştırmalar =)

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Pek takip etmediğin belli. 1- büyük ekran istiyorum. 2- 7 sene kullandım iphone. yine alacaktım TRT zammından sonra vazgeçtim. iPhone'cu falan gereksiz yakıştırmalar =)
Cuk oturdu yakıştırma bence :).
Ekran Resmi 2016-07-06 02.49.37.png

Önündeyse neden Android almayı planlıyorsun :)

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Cuk oturdu yakıştırma bence :).
Ekli dosyayı görüntüle 6671
Önündeyse neden Android almayı planlıyorsun :)

Güzel kardeşim sen benim keyfimin kahyası değilsin bu 1.
2. Şu forumda gecenin şu saatinde kendini kanıtlama çabası ne ?
3. Ben Apple boy olsam sanane Andorid manyağı olsam sanane ?
4. Ben bi konuda apple ın bir yönünü överim bir konuda android in bir yönünü överim bundan sanane ?
5. O dediğimi burada yalanlayacak bir delikanlı var mı merak ediyorum ?
6. O dediğimin de sonuna kadar da arkasındayım bu forumda istediğine sor 10 yıllık genel android kullanıcısına da sor o dediğimi doğrular.
7. Yani boş konuşma şu htc konusunun içine etmeyelim istiyorsan. Ya bunu ya Note 5 i alacağım o yüzden uzatmanın anlamı yok =)

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
HTC 10 kullanıcıları genel itibariyle telefon konusunda düşünce ve yorumları nedir ön ve arka kamera batarya ve performans ses demiyorum sektörün en iyisi

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Güzel kardeşim sen benim keyfimin kahyası değilsin bu 1.
2. Şu forumda gecenin şu saatinde kendini kanıtlama çabası ne ?
3. Ben Apple boy olsam sanane Andorid manyağı olsam sanane ?
4. Ben bi konuda apple ın bir yönünü överim bir konuda android in bir yönünü överim bundan sanane ?
5. O dediğimi burada yalanlayacak bir delikanlı var mı merak ediyorum ?
6. O dediğimin de sonuna kadar da arkasındayım bu forumda istediğine sor 10 yıllık genel android kullanıcısına da sor o dediğimi doğrular.
7. Yani boş konuşma şu htc konusunun içine etmeyelim istiyorsan. Ya bunu ya Note 5 i alacağım o yüzden uzatmanın anlamı yok =)
Kendimi kanıtlama gibi bir amacım yok. Beni bilen bilir. Ben gayet normal bir yazı yazdım. 2 cümle yazmışım paragraf yazmışsın. Sonra da uzatmanın anlamı yok diyorsun? Ayrıca Apple hep bir adım önde değildir. Delikanlı olmaya gerek yok bunu düşünmek için. Yok herkese sorarsam doğrular felan anket aç görelim kardeşim. Note 5 almayı planlıyorum demişsin. Bu kadar Apple severi olarak Note 5 alman şaşırttı sorayım dedim demediğini bırakmadın. Alıntı alıp devam ettirmezsen sevinirim. Hadi eyvallah.

Son düzenleme:

hasan.subasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tema değil kap kılıf gibi bir şey bence arkadaş yanıldı
Arkadaslar o bir cesit cikartma. 3M tarzi bir marka ve telefonun cevresine yapistiriyorsun. Cogu marka ve telefon icin adini verdigim sitede mevcut. Youtubea iphone rengini degistirin yazin ve cikan videoyu izleyin. Nasil bir sey oldugunu anlarsiniz.

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Arkadaslar o bir cesit cikartma. 3M tarzi bir marka ve telefonun cevresine yapistiriyorsun. Cogu marka ve telefon icin adini verdigim sitede mevcut. Youtubea iphone rengini degistirin yazin ve cikan videoyu izleyin. Nasil bir sey oldugunu anlarsiniz.
bu Türkiye gelir mi?

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
mediamarktan yakın tarihte HTC 10 alan var mı?

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Gelir niye gelmesin :D Hatta ben bir video izlemiştim iPhone'u komple mavi yapmıştı o yapıştırma tarzındaki malzemeyle. Ama bulamıyorum bir türlü

Vallahi buldum. BURADAN ulaşabilirsin kardeşim çok fena şeyler var :D

Bu da iphone için yaptığı video;

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler ben şuan m8 kullanıyorum ama genel yeni çıkan telefonları incelediyseniz şunu sormak istiyorum s7,s7 edge mi alınır sizce veya m10 mu ? çünkü ben m8 kullanıyorum alalı 2 sene oldu şimdiden sorun oldu ki samsungda 2 sene gidiyor hatta güncelleme desteği erken olduğu için 3 sene kadar çıkıyor + özellikli ne düşünüyorsunuz ?

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Beyler ben şuan m8 kullanıyorum ama genel yeni çıkan telefonları incelediyseniz şunu sormak istiyorum s7,s7 edge mi alınır sizce veya m10 mu ? çünkü ben m8 kullanıyorum alalı 2 sene oldu şimdiden sorun oldu ki samsungda 2 sene gidiyor hatta güncelleme desteği erken olduğu için 3 sene kadar çıkıyor + özellikli ne düşünüyorsunuz ?
htc 10 çünkü s7 s7 edge çok dayanıksız bende düşündüm htc 10 karar verdim fakat htc daha cok ısıyı hıssettırıyormus

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
bu telefonlara gelen yeni vergi ne zaman uygulanmaya başlar? ona göre yarın HTC 10 alacağım ya da ukt bekleyeceğim?

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
bu telefonlara gelen yeni vergi ne zaman uygulanmaya başlar? ona göre yarın HTC 10 alacağım ya da ukt bekleyeceğim?
Batarya süresi haricinde HTC 10 da bir sorun çıkmaz. Beğendiysen beklemeden al.