HP Smart Web Printing Kaldırma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OBB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OBB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ÖNCELİKLE BELİRTMEK İSTEDİM Kİ BU KONUYU AÇACAK YERİN EN UYGUN BURASI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM !!

Bazı bilgisayarlarda (benimki dahil) bilgisayarım gibi bir öğeyi ya da dosyayı açtığınızda karşınıza Windows Sürücü Modeli ve ardından Smart Web Printing çıkıp sizin o klasöre girmenizi 10sn. geciktirmesini sağlıyor. Bu da bizi delirtiyor tabi. Ben biraz kurcaladım ve bu sorunun nedenini buldum. Sorun bilgisayarımıza bir smart yazıcı (HP) kaydettiğimizde yükleme esnasında bir çakışma oluyor ve bilgisayar bu yazıcıyı CD veya DVD olarak algılıyor. Ve karşımıza da Smart Web Printing hatasını çıkarıyor. Ben de bilgisayarımı şöyle bir gözden geçirdim ve sorunun çözümünü buldum. Burda da sizinle paylaşmak istedim.

Şimdi adımları izleyerek sorunu çözelim.
Başlat > Denetim Masası > Donanım ve Ses > Aygıtlar ve Yazıcılar

Bu adımları izledikten sonra Yazıcılar kısmındaki varsayılan yazıcımızı buluyoruz. (yeşil tik ile işaretli). Sonra sağ klik yapıp yazıcıyı kaldıra tıklıyoruz.

Yazıcımız kaldırıldıktan sonra bağlantılarını çıkarıp tekrar takıyoruz ve yazıcımızı tekrar kuruyoruz. Bir çakışma olasılığı olmasın diye de kurulum bittikten sonra uyumluluk sorununu gider seçeneği ile bilgisayarımıza uyduruyoruz.

NOT: EĞER KONU BU KISMA DAHİL DEĞİLSE SİLMEYİP UYGUN KISMA TAŞIMANIZI RİCA EDERİM.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok sağol kardeşim...beni bir baş belasindan kurtardin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisayar ve masaüstündeki herhangi bir klasörü açarken windows sürücü modeli ve ardindan smart web printing diye bir hata geliyor. Ve bilmediğim birşeyi yüklemeye çalişiyor galiba ama emindeğilim ve bilgisayarim klasörü 10 saniyede açiliyor. Bunu kaldirmanin bir yolu varsa söyler misiniz?