onurozkose
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Arkadaşlar öncelikle merhabalar internette bu laptopun oyun videolarını ve fps aralıklarını izlediğim zaman şaşırtıcı sonuçlar gözüküyor ama şunu söylemeliyim ki ne ben o fpsleri alabiliyorum ne de yanına yaklaşabiliyorum her şeyi denedim ama bir çözüm bulamadım hp nin sitesinden m445dx driverını indirdim sonra driver booster ile de güncelledim bir türlü istediğim fpsleri alamadım league of legends de bile düşük ile yüksek fps arası 20.. şimdi görsellerle gerekli açıklamaları göstereyim.
(Dual Graphicsi açıp kapatsam dahi bir fark göstermiyor)
Bilgisayar : HP Pavilion 15-aw008nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
Bu R8 Ekran kartının bilgileri..
Bu da r5 in..
Geçişli grafiklerden oyunlara yüksek performans veriyorum evet..
Yazılım bilgileri..
Görüntü Bağdaştırıcıları
Bu da görev yöneticisi..
Bir türlü çözüm bulamadım bu lanet şeye tam bir pişmanlık abidesi. Çözüm önerecek arkadaşlardan tavsiye bekliyorum driver booster ile de bütün driverlar tam kurulum göstermiştir haberiniz olsun..
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın..
Ve şöyle ki hp teknik desteke ulaştığımda facebook üzerinde yazılımsal ve donanımsal bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bariz bir sıkıntı olduğu belli...
(Dual Graphicsi açıp kapatsam dahi bir fark göstermiyor)
Bilgisayar : HP Pavilion 15-aw008nt Ürün Özellikleri | HP® Müşteri Desteği
Bu R8 Ekran kartının bilgileri..
Bu da r5 in..
Geçişli grafiklerden oyunlara yüksek performans veriyorum evet..
Yazılım bilgileri..
Görüntü Bağdaştırıcıları
Bu da görev yöneticisi..
Bir türlü çözüm bulamadım bu lanet şeye tam bir pişmanlık abidesi. Çözüm önerecek arkadaşlardan tavsiye bekliyorum driver booster ile de bütün driverlar tam kurulum göstermiştir haberiniz olsun..
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim sağlıcakla kalın..
Ve şöyle ki hp teknik desteke ulaştığımda facebook üzerinde yazılımsal ve donanımsal bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bariz bir sıkıntı olduğu belli...