Hp Notebook Donanım

TomAHaWk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Hp 3114et bi notebook var 4 kere servise gitti 4 parça değişti. İade etmek istedim ama talebi notebook son servisten gelmeden önce vermeliydiniz dediler. Servise alalım dediler eğer bir parçası değişirse iade alabilirmişim. Genellikle ısınma problemim vardı. Fan şuanda iyi soğutamıyo ama arızası da yok sanırım fanı nasıl bozabilirim ya da herhangi bir donanımın değişmesi gerekli bozmam gereken bir parça önerirmisiniz ?

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tüm teknik servislere sövesim var ztn şimdi kural şöyle aynı arızadan 1sene içinde 3 kere farklı arızadan 4 kere giderse değişim isteme yakkın var tabi bi kural onlar uymuyo işte

kullanıcı hatası derler rahat ol .d

sen şöyle yap ara genel merkezini say sende rahatla onlarda rahatlar çünkü küfür istiyorlar açıkcası

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bende Hp 3114et bi notebook var 4 kere servise gitti 4 parça değişti. İade etmek istedim ama talebi notebook son servisten gelmeden önce vermeliydiniz dediler. Servise alalım dediler eğer bir parçası değişirse iade alabilirmişim. Genellikle ısınma problemim vardı. Fan şuanda iyi soğutamıyo ama arızası da yok sanırım fanı nasıl bozabilirim ya da herhangi bir donanımın değişmesi gerekli bozmam gereken bir parça önerirmisiniz ?
emmoğlu onlar seni tufaya getirmiş 1 sene içinde 3 den fazla farlı arıza olursa değiştirmek zorunda yada para iadesi almalısın.kaymakamlıklarda tüketici hakem heyetleri var ücretsiz işlem yaparlar fakat 935 e kadardı yanlış hatırlamıyorsam geçerse tüketici mahkemesine gitmen gerek.sen yinede git bi danış bunlar hep üç kağıtçı ben çok uğraştım,bir telefonumdan para iadesi aldım

TomAHaWk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 sene içerisinde detaylı baktım toplam 7 parça değişmiş. Pazartesi günü kesin iade işlemleri başlamış olacak. Olmazsa kesin tüketici haklarına giderim. Paramı ne kadar sürede alabilirim ?