Hotfile.com download başına kazanç sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UniqueX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar, size hotfile.com'u anlatmak için bu konuyu açtım :)
site kısaca rapidshare'e bir alternatiftir.
sisteminde ise upload ettiğiniz dosyaların büyüklüğüne göre para kazanırsınız. sitesindeki mevcut tabloya bakarsak;
15qaruu.png

1) Kazanç tablosunda görüldüğü gibi hotfile dosyanızın her 1000 indirilmesine karşı bize 2 ile 15 dolar arasında para kazanmamızı sağlıyor. Sitede yaptığınız uploadlar ölçüsünde dosyalarınız fazla indirilirse rütbe atlayabiliyorsunuz. En yüksek rütbeye geldiginizde de bu fiyatlar üzerinden kazanıyorsunuz;

-$7 için her 1000 downloads (filesize 5-50Mb)
-$10 için her 1000 downloads (filesize 50-100Mb)
-$15 için her 1000 downloads (filesize 100-1000Mb) olmaktadır.

Bu hesap türlerini etkileyen faktörler nelerdir?
dosya sayısı
indirilme sayısı

Bu faktörlere göre hesap türü yükselip düşebiliyor, ama en düşük seviyede bile kullanıcılarına 1000 download için 2-4 $ arası para veriyor.
yani Copper olarak 100 mb üzeri dosyanız 2500 kez indirilir ise 10$ kazancınız olacak :)

2) Her bir alt üyenin katkısı %20 dir. (referral kazanç %20) Yani sizin referansınızla birisi üye olursa eğer, siz onun kazandığının %20si kadar ek kazancınız olmuş oluyor. Referans üye olmakla referanssız üye olmak arasındaki tek fark budur.

3. Rapid ya da diğer download linklerine alternatif link yaparak kazanabilirsiniz.(ama bunu gerçekleştirmek için remote upload(uzaktan upload) yapmanız sizin için daha kolay olacaktır, boylece hiç beklemeden kazanabilirsiniz. Bu sistem hem zahmetsiz hemde çok kazançlı )

4.Aynı ip sınırlaması yok arkadaşlar,aynı ip den yapılan her download sayılır.

5. FTP upload, Remote Upload seçeneklerine sahip.

6. Dosyalarınızı silseniz bile tekrar ulaşabilirsiniz.

7. Free accounta sahip kullanıcılar için download hızı 128kb,premium için tabiki sınırsız

8. Ve en iyi yanlarından birisi; reklam, popup..benzeri saçmalıklar yok sitede.

9. Ödemeler ise her hafta pazartesi günü yapılıyor. Minimum ödeme 15$ dır. 15$ a ulaştığınızda paranız otomatik bi şekilde hesabınıza yatıyor. Geçerli sistemler isePaypal,Webmoney.

10) FTP tabanlı olarak çalıştığı üyelik paneli üzerinden kopyalardan kopya oluşturma, isim değiştirme, klasörleme gibi işlemler yapılabilir.

11) Detaylı download istatistik ve kazanç gösterimi

Buda benim hesabıma yatan bazı miktarlar :)

hotfile2.png

1zeywzn.png

1-2 gün upload yaparak buna ulaştım, internette araştırma yapınca ayda 400+dolar kazananları bile buldum, yorumlar size kalmış artık :)
sitenin en güzel yanları %20 referans kazancı, reklam ve pop-up olmaması, min ödeme miktarının 15dolar olup paypal gibi ödeme yollarına otomatik ödeme yapmasıdır. şuanda bi kaç film yükleyerek bile günde 2 dolar çok rahat kazanabiliyorum. linklerimide toplsanız 6-7 siteye bile koymamama rağmen. bi kaç dolar pek fark etmesede her gün ufak ufak birikince güzel sonuçlar elde edebiliyorsunuz :). tabi bu benim kendi kazancım, ne kadar çok çalışırsanız okadar çok kazanırsınız.

Paypalla ilgili olarakta; hesabınızda ne kadar para olursa olsun (dolar yada Türk lirası fark etmez) kendi banka hesabınıza ÜCRETSİZ bi şekilde aktarma yapabiliyorsunuz. en azından ben bu şekilde tercih ediyorum :) paranızın banka hesabınıza yatma süresi yaklaşık 3-5 gün arasında değişiyor.

Üye olmak için: http://hotfile.com/register.html?reff=1149799
hic bir kaybiniz olmayacaktir =) sorulariniz olursa cevaplayabilirim =)

Not: üye olduktan sonra http://hotfile.com/affiliatejoin.html bu linkten paypal yada diğer ödeme yollarını seçip detaylı istatistiklerinizi ve kazancınızı görebilirsiniz :)

Ek: Uploadlarınızı hotfile sitesi üzerinden olduğu gibi FileZilla ftp programını kullanarakta birden çok uploadu aynı anda yapabilirsiniz. ftp ile upload yapmak hem daha kolay hemde daha kullanışlı, dosyalarınızı filezillaya sürüklüyorsunuz ve upload et tuşuna basıyorsunuz ondan sonra kendisi otomatik sıra ile dosyalarınızı yüklüyor :).

Umarım anlatımım yeterli olmuştur, hepimize bol kazançlı günler dileğiyle :)

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bence hikaye .. bunun için iyi bir sitede upLoader oLmak lazım :)

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende öle diyodum :D 2-3 tane mp3 sitesine bikaç albüm koydum sonra 15dolar geldi :D internetim 1mbit olduğu için dizi yada film upload yapamıyorum o yüzden mp3le idare ettim. tabi aklınıza biraz düşününce çok iyi upload yöntemleri gelicektir ^^ :) aylık geliri biraz yükseltmenin bi zararı olacağını kimsenin hayır demiyeceğini düşünüyorum. heleki bazı arkadaşlarım hiç yoktan sigara parası çıkar diyolar :D

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Gece gündüz kendi dosyamızı indirsek para kazanamazmıyız?

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
free kullanıcılar için bi sınırlama yok, aynı ip üzerinden kendi dosyanı üstüste indirsende para geliyor. premiumlar içinse 1dosyayı birden fazla indirirse 1kere sayılıyor. ama kendi dosyanı indirmek çokta mantıklı gelmiyor onun yerine bi siteye koysan faydasını en az benim kazandığım şekilde görebilirsin :)

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
free kullanıcılar için bi sınırlama yok, aynı ip üzerinden kendi dosyanı üstüste indirsende para geliyor. premiumlar içinse 1dosyayı birden fazla indirirse 1kere sayılıyor. ama kendi dosyanı indirmek çokta mantıklı gelmiyor onun yerine bi siteye koysan faydasını en az benim kazandığım şekilde görebilirsin :)

Şu an kotalıyım ama limitsiz yapınca uploadcılığa başlıcam o zmn süper olcak:) zaten benim rapiddde bi sürü uploadım vardı onları koyarım.

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
rapidde uploadların warsa remote upload ile hotfilea yükleme yapabilirsin,hotfileda günlük remote upload miktarı 10gb diye biliyorum. + zaten upload miktarı kotayı etkilemiyor, eğer kendi downloadlarını indirmek için dediysen onu bilemem :D zaten amaç çok fazla upload yerine az ama çok indirilen dosyaları upload etmek böylece daha fazla para kazanabiliyorsunuz :)

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
rapidde uploadların warsa remote upload ile hotfilea yükleme yapabilirsin,hotfileda günlük remote upload miktarı 10gb diye biliyorum. + zaten upload miktarı kotayı etkilemiyor, eğer kendi downloadlarını indirmek için dediysen onu bilemem :d zaten amaç çok fazla upload yerine az ama çok indirilen dosyaları upload etmek böylece daha fazla para kazanabiliyorsunuz :)

kotamin yeniden başlamasini bekliyorum ay başi gelsin bi ayar çekecem:)

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
tamamda bende üye olurken payment kısmını ayarlayamadım birde maile gelen bir kod var onu uyelık ayarları kısmından yapsıtırıyorum bişey değişmiyor :S

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
O zaman günde 6gb upload yaparım ben:D Ama bir de bu iş için zaman gerekli:)

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
o maile gelen kodu, şifreni mailini yada paymentinfo'nu değiştirmek için kullanıyorsun. payment kısmına eğer paypalın varsa paypalı seçtikten sonra paypal için kullandığın mail adresini yazıyorsun okadar. maildeki kodu sadece değiştirmek için kullanıyorsun.

günde 6gb upload yapabiliyorsan uploadın 1mbit demektir buda baya güzel bişi tabe :D upload için istersen direk site üstünden yapabilirsin yada ftp programları var onlar ile sıralı yapabilirsin. genelde kullanıcılar filezilla adlı programı kullanıyor bunun için :)

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
işin garip kısmı ben üye olurken payment veya başkasını seçebilecegim bir alan yoktu araştırıyorum hala daha bulamadım :S

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
güzel yöntemmiş haberim yoktu :)

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bende bi ara bu siteden para almıştım. ama en iyi kazanç yüntemi adult videolar upload etmek :D bide ne kadar yüksek boyutta yüklerseniz o kadar fazla veriyor...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
guzel bi sistem ama bu ınternet hızı ile ne kadar dosya upload edilirki ..???

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
paypalımız yoksa bu iş bize uygun değil mi şimdi :D

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
uye olurken payment ayarları kısmı yoktu :s
adszhko.jpg

uye olan arkadaşlar varmı ? varsa onlarda payment kısmı görünüyormuydu ?

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
üye olduktan sonra payment kısmına myaccount kısmından ulaşabiliyorsun, ilk başta üye olurken bu ayarı yapamıyorsun.

paypalın yoksa hemen üye olabilirsin yada diğer ödeme şekillerden birisini seçebilirsin :)

1mbit internet hızıyla yaklaşık 1gb dosyayı 10saatte upload ediyor.
tabi dosya 100mb ise bu 10dosya eder ama 5mb ise 200dosya eder oda size kalmış bişi :)
ve 400mba kadar tek dosya upload edebiliyorsunuz

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
açıklaman için teşekkurler fakat anlatamadım galiba :) bir foto daha koyuyorum o zaman anlaşılır :)
sasp.jpg

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
tamam şu anda payment kısmı karşıma çıktı ilgilendıgın ıcın teşekkurler evde devam edecem :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Geçenlerde yıllık üyelik aldım buradan.

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ehehe önemli değil :) referans adresimle üye olduysanız ne mutlu :)
çünkü rütbe yada daha çok kazanmak için referans göstermekte önemli oluyor :)

başka sorularınız olursa yine cevaplayabilirim :)

@Troy;
kazandığımız paralarlada üyelikte satın alabiliyoruz, rapide oranla çok daha mantıklı geliyor hotfile üyelik almak çünkü kotasız sınırsız download sağlıyor, buda bukadar yaygınlaşmasının bir nedeni tabikide :) Troy'dan da destek almak güzel oldu ehue :D

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende denemek için girmiştim zaten ve girdikten hemen sonrada tavsiyede edememiştim çünkü elimde bi kanıt yoktu para kazanılabileceğine dair, ama bugün ödemeyi görünce dedim niye sdn ekibimizde kazanmasın :) denemek için bukadar kazanabildim, şimdi kazandığıma göre artık biraz asılırım bu işe :D

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Peki upload yapıp para kazabilmek için illaki pre hesap almak gerekiyormu ? Ben mesela üyelik alıp Upload yapıp kazanbilirmiyim ? Anladığım Kadarıyla RS deki gibi sistem yok bunda çünkü RS de sadece Pre hesap aldığın zaman upload yapıp onlardan Puan kazanıp işlem yapabiliyorsun

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ewt aynen dediğin gibi rapiddeki gibi premium almana gerek yok:) bende free olarak üye oldum ve upload yaptım para kazandım, şuanda premium hesabım yok. upload yapıcaksan free olarak yapabilirsin. premium hesap sadece download için gerekli :)

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
ewt aynen dediğin gibi rapiddeki gibi premium almana gerek yok:) bende free olarak üye oldum ve upload yaptım para kazandım, şuanda premium hesabım yok. upload yapıcaksan free olarak yapabilirsin. premium hesap sadece download için gerekli :)
Upload yavaş gibi sanki hız limiti varmı acaba şuanda 250 kb larla upload yapıyorda buradaki hızımla daha yüksek olması lazım Flashxp ile yapıyorum denemek için

UniqueX

Asistan
Reaksiyon puanı
3
upload hızının limitini aslında tm bilmiyorum, yani denemek için okadar hızlı bi netim olmadı daha :D ftp uploadunda filezilla programını tavsiye ediyorlar yada ben sitesinden upload yapıyorum. eğer max 250ile yapıyorsan ve hızında mesela 500kb ise 2dosya birden upload etmeye çalış yada daha fazla ozaman max upload hızına ulaşabilirsin diye düşünüyorum.

Not: upload ve download hızın ne acaba çok merak ettim :D :D

Ek: biraz araştırdım, lokasyonla alakalı olabilirmiş, bazıları 8mbite kadar upload yapabiliyormuş yada birisi limiti için 700mblık dosyayı 7-8dk içinde upload yapabileceğinden bahsetmiş. tavsiyem çoklu upload yapman max hız için. :)

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Upload hızı download hızının 4/1' i dir. Yani 1 mbit için en fazla 250 kb ile upload yaparsın.8 mbit için 2 mbit ile upload yaparsın.Türkiye'de 8 mbit ile upload yapabilen var mı ki?