Hosting yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Deleter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;
Ben hosting yapacağım ama pek fazla bilgim yok sizlere bir kaç soru sormak istiyorum.Öncelikle ben crysis,battlefield 3 gibi oyunlar için server açmayı planlıyorum galiba hosting ile açılıyor.Sonra site filan açma gibi bir şey var galiba varsa bu nasıl oluyor biri beni aydınlatabilir mi ?
Bir kaç hostin şirketi gördüm ısımtescil den aylık 6 dolar olan bir hosting var yıllık fiyatıda 75 dolar ama ödemeye geldiğimde 75 dolar istedi bu birden mi alıyor yoksa 1 yıl içindekini hemen mi alıyor anlamadım.

LosTTeeN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;
Ben hosting yapacağım ama pek fazla bilgim yok sizlere bir kaç soru sormak istiyorum.Öncelikle ben crysis,battlefield 3 gibi oyunlar için server açmayı planlıyorum galiba hosting ile açılıyor.Sonra site filan açma gibi bir şey var galiba varsa bu nasıl oluyor biri beni aydınlatabilir mi ?
Bir kaç hostin şirketi gördüm ısımtescil den aylık 6 dolar olan bir hosting var yıllık fiyatıda 75 dolar ama ödemeye geldiğimde 75 dolar istedi bu birden mi alıyor yoksa 1 yıl içindekini hemen mi alıyor anlamadım.

Merhaba,

www.anindahosting.com olarak isteklerinize en iyi çözümü biz sunabiliriz hosting paketlerimizi sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

http://www.anindahosting.com/linux-web-hosting.php
http://www.anindahosting.com/lin-kurumsal-hosting.php

Telefon numaramızı arayınız yardımcı olalım isterseniz.

Telefon: 0 850 302 58 42 {7/24 Satış | Bilgi | Şikayet | Destek}

Yer Sağlayıcı Belge Numarası: 2740 (C)

(Mesai Saatleri:Her gün 9.00 - 23.30 saatleri arası ticket destek.)

Adresimiz: Halil R.P Mh. Kurtcebe Noyan Cd. No:20 Merkez/Sivas

Saygılarımızla
logo.png

kaptanoyun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam site açma işi sabır işidir ki hiç bir bilgin yok bunu düzgünce birinden öğren yada araştır buralara yazmakla zor öğrenirsin

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Hocam kimse ayranım ekşi demez. Zor bir iştir bu ve çok çakal var bu piyasada. Siz çok iyi araştırın kullanan kişilere sorun öyle alın. Yazık etmeyin paranıza zamanınıza

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Karınca hosting dışında herhangi bi hosting işini görür.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Web sitesine hosting ile oyunlara hosting çok farklı şeylerdir. Gereksinimleri çok farklıdır.

Her ikisi de geçici bir heves ile yapılacak işler değildir.